Ben size hak veriyorum. Benim bazi çalıştığım ortamlar çok rahattı, yaşıtım kafa dengim çoktu, samimi ortamımız oldu. Bazi yerde daha ağır bir ortam vardı, birlikte takılan eğlenen çoktu ama ben sadece iş arkadaşlığı kadarını tercih ettim. Sizin ortaminizi ve yaptığınız işi bilemem ama hem kamu dediniz diye hem de tarzınızdan biraz daha resmiyete müsait bir ortam oldugu belli. Atıyorum anaokulu öğretmeni olsam gun içinde hoş beş, arkadaşlık çok hoşuma gider ama kamuda masabasi mühendislik muhasebe olur iş arasi birkaç çay kahve dışında cok imkan da olmaz gerek de yok.
Neyse, ben konuya yorumumu yapayım muhtemelen giydiğiniz seyler şık ve özenlidir ama ortamin giyim koduna biraz fazladır. Beraberinde şuh birkaç şey, kalıp gibi saç maşası, belki çok ince kaş, belki ağır parfüm, fazla topuk sesi gibi aslında küçük ama ortama fazla gelen şeyleriniz vardır. Mutlaka güzel seyler almışsınızdır ama ortam düz kamu kurumu olunca taşımıyordur. Aslinda ben bunun cok temel bir oturmayı kalkmayı, dogru yerde dogru giyinmeyi bilme konusu olduğunu düşünüyorum. Ben cok mutluyum, ben buyum, boyle giymeye devam edeceğim diyorsanız sonuna kadar haklısınız. Ama yorumlara göre kendimi daha rahat hissedecek şekilde değişiklik yapacağım diyorsanız giyim kodlarına dikkat ederek değişiklik yapın derim. Ben coook açık, rahat giyinen biriyim ama iş yerim kaldırmadığı durumda giymedim. Bazı yer de kaldiriyordu yani hepimizin bi karis şortla gittiği iş de oldu. Bi arkadaş vardi sizin gibi cok ozenli ve pahalı seyler giyerdi. Derli topluydu da aslında ama ortam bence müsait değildi. Monşer diye dalga geçiyorlardı arkasından