Derdim bitmiyor

Bu şekilde sinir hastası olursunuz. Siz şimdi kv nize bakıyorsunuz ama kv niz size bakmaz gelin deliye çıkarır adınızı. Çocuğunuz da ortada kalır. Kv niz dünya iyisi de olsa (ki olmadığı aşikar) aynı evde olmaz. İyi olsa siz doğururken misafir derdinde olmazdı. Doğurmak üzere olan kadına iş yaptırmazdı. Hiç kendinizi kandırmayın kv niz de kocanız da iyi filan değiller. Sizin ona merhamet ettiğiniz kadar kocanız size merhamet etmiyor. Düşünsenize siz 7/24 anası ile akrabaları ile berabersiniz ama kendi ailenizi bile davet ederken bile çekiniyorsunuz. Bunu size yaşatan mı iyi koca.. içinize ata ata hasta olursunuz genç yaşta

En başında olabilecekleri düşünmeden bu hayatı güle oynaya kabul etmişsiniz. Şu saatten sonra zor ayrılırsınız o evden ya eski düzen devam ya da hoşlanmadığınız şeyleri söyliceksiniz değişmez ama belki bir ihtimal değişir.

eşiniz anneci o annesini bırakmaz muhtemelen annesının eviyse maalesef onun borusu öter ilk başta hata yapmışsınız ev üstüne ev olmaz eşinizle konuşun deneyin bakalım ne diyecek yuzde 10 ihtimal veriyorum

Çok güzel yazmışsınız. İyi niyetimin kullanıldığının bende farkındayım. Her dediklerini yapmakla tepeme çıkardım. Kayınvalideme kalsa giyimime daha karışacak kendisi çarşaflı benimde kapanmamı istiyor. Sırf onlar istiyor diye yapamam. İçimden Allah’ın rızasını gözeterek yapmak istiyorum. Bi değişik zaten kaynanam. Kendinin herşeyi çok iyi yaptığını sanıyor. Daha demin söyledi kardeşiyle eniştesi gelecekmiş yatılı. Kendi ömrü millete hizmet etmekle geçmiş. Benimde kusurda bulunmamam lazımmış gibi davranıyor. Hiçbirşeye karışmaz gibi gözüküp herşeye bi şekilde müdahale eder. Temizlik yapma şeklime bile karışır. En küçük televizyonu açık bırakıp unutmuşumdur. Niye kapatmadın der. Hep piskolajik baskı.Çamaşırları onun gibi asmamı ister. Kaldıki benim her işim ondan daha iyi yapıyorum. Ömrüm bunların arasında arkana hizmeti ev temizliğiyle heba etmek istemiyorum. Beni çok sevdiğini söyler iyi oluşumdan dem vurur dua eder herkesin yanında mecbur bırakıyor kendince oda beni. Kardeşleri bile ablam sizin için çok değerli. Onu bırakmamamız gerektiğini söyleyip duruyorlar. Hep psikolojik baskı. Ben ilk başta seviyordum. Hamile kaldığım dönemimde çok soğudum ondan. Gider eltimin çocuklarını gezmeye götürür. Bir yemek bile yapmazdı. Geldiğimde suratımı asardım anlasın diye. Akşam oldumu da baçaklarım ağrıyor derdi. Bütün işi ben yapardım ağrıyan onun bacakları olurdu. Çok hakkıma girdiler. Aile üstünde benden büyük bir ablam 2 de abim var. Babam onlardansa hep benim dediğime itimat ederdi. Şimdi böyle köşeye atılmış gibi hissediyorum. Karakterim bastırılabilünecek karakter değil. Kişiliğimde çok zorluyor beni. Eşimin kendi 3+1 140metrekare 8 senelik evi var ben 30 senelik evde yaşıyorum. Eşimin evinden de çıkmıyorlar. Hepsi kaynanam yüzünden. Bahçe satılacak diyip diyip oyalıyor beni. Konuşcam zaten dayanamıyorum haksızlık karşında. Çanıma tak etti.

Ev ev üstünde olmaz maalesef. Evlenirken o heyecanla kabul etmişsiniz ama şimdi yanlış olduğunu fark etmişsiniz. Kv ve muhtemelen eltiniz kaynınız sizin kv ye ömür boyu bakacağınızı düşünüyorlar. Bir an önce eşinizle konuşun ama yapıcı şekilde

Diğer eltilere laf söylemeye hakkınız yok bence. Sonucda siz tamam demişsiniz. Kendimi düşünüyorum. Eltim olsa ve kabul etse bende dur eltime ayıp oldu azda gelsin bende kalsın demezdim. Sartlar başta konuşulmuş ve sizde tamam demişsiniz. Eltiniz diger evde yaşıyor,sizde kayinvalidenizle oturuyorsunuz. Kimse kira ödemiyor, sonucda şartlar esit. Yapacağınız şey eşinizle konuşup ayrı eve cikmak istemek. Bunu sadece onunla halledebilirsiniz.

Hanımefendi keşke biraz okuma anlama yetinizi geliştirseniz. Eşim bana evlenmeden önce 1 sene abimler otursun bahçe değerlenene kadar. Ondan sonra onlar ev alıp çıkacaklar dedi. Eşim kolunu kaybedince iş yeri eşime alıyor orayı. 3 senedir bedavadan oturuyorlar. Eşim abisini kırmak istemediği için birşey demiyor. Kaynanamın evinde otursam diye birşey demedim. En başında kimseyi zora sokmaya vicdanım el vermediği için kabul ettim. Benim 2 sene önce herşeyimi alıp borcumu bile kapatmıştım. Enflasyonu da görüyoruz hergün herşeye zam geliyor. Burda oturduğum sürece bende hiç birşey alamıyorum kendime.

Tamam siz haklisiniz

Eşimle tartıştık bir kaç kere. Benim misafir sevmediğimi söyledi hep. Sorun çıkıyor sonra aramızda.

Eşim annesini ayrı yaşamasına izin vermez. Annesinin çok iyi birisi olduğunu söyler hep

Eşim benden yana darbe yeme düşüncesi çok üzdü beni

Hastaneye doğuma girdim o gün bile misafir davet ettiler kahvaltıya.

Siz bu kafayla çok üzülürsünüz daha. Siz onun şartlarına uyduğunuz sürece iyisiniz eşinizle. Karşı çıkın da görün eşinizin gerçek yüzünü. Gencecik yaşınızda kucağınızda bir çocukla el kadınına hizmetçi olmuşsunuz. İleride acıyacaksınız giden yıllarınıza.

Siz o evden ayrilamadan duzelmez .evleri ayira aksiniz baska caresi yok .arkanizda duracak ana babaniz varsa onlar araya girsin.esinize baski yapin beraber yasamak istemiyorum diyin .olmadi kendi evinden kardesini cikarsin siz cocuklarla oraya gecin .bu nasil bir hayat ya kolelik gibi .

Hata en başta kv ile oturmayı kabul etmeniz. İsterse melek olsun, insan sonunda kendine özel alanı olsun istiyor. Hayatınız boyunca bu durumu çekmek istemiyorsanız ayrı evlerde yaşayacaksınız. Konuşmakla düzelmez bu iş. Sizi ciddiye alıp misafir gelsin mi diye sormuyorlarsa, (hizmet eden de sizsiniz halbuki) eve bir arkdaşınızı rahatça çağıramıyorsanız ne anlamı var. Okurken içim daraldı. Ne yapın edin ayrı eve çıkın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…