derdim bitsin artık

Adamın umru degil belliki, sen kalbim sıkışıyor diyorsun.
Herkese hakettigi kadar deger vermek lazım!!!

canm hep böyle değil o yüzden umurunda olmadığıma emin değilim
nelerin kavgasını ettim zamanında hep kıskançlık krizleirne girdim ev arkadaşının sevgilsinden bile kıskanıp kavga ettim gene böyle olmadı açıklama yaptı
şuan ablası boşanıyor,kpss kötü geçmiştir birazda bunlara bağlıyorum yada bağlamak istiyorum ne bilim :'(

canımsen cok ıyı nıyetlısın ama bence kendını cok kucuk dusurmussun dısarıdan bakınca onun hatasını anlaması ıcın fırsat gectı elıne
ve yelkenlerı suya ındırerek bence cok hata yaptın

canımsen cok ıyı nıyetlısın ama bence kendını cok kucuk dusurmussun dısarıdan bakınca onun hatasını anlaması ıcın fırsat gectı elıne
ve yelkenlerı suya ındırerek bence cok hata yaptın

yaaaa :'( o zaman durumu düzeltmek için hala şansım yok mu..aklım karmakarışık neyin doğru olduğuna karar veremiyorum :'(

mahalle düğünü var acıklı acıklı şeyler çalıyorlar ben etkilenmezdim pek depresyondamıyım acaba durup durup ağlıyorum :'(

bi psikiyatriste gidip görüşebilirsn durumunu durup durp ağlıyorsan. bi süre antidepresan kullanabilirsn. ben ayrıldğmda aynen ben de durup durup ağlıyordum tam gidecektim ki baktm artık ağlamıyorum gerek duymadım. ama seni bilemem canım

bi psikiyatriste gidip görüşebilirsn durumunu durup durp ağlıyorsan. bi süre antidepresan kullanabilirsn. ben ayrıldğmda aynen ben de durup durup ağlıyordum tam gidecektim ki baktm artık ağlamıyorum gerek duymadım. ama seni bilemem canım

şuan gitmeyi düşünmüyorum cnm
tek derdim bu adam artık beni sevmiyor mu yada umursamıyor mı

konuları okuyorum ve bi çoğunda bunu bende yaşadım şu olayda benimde başıma geldi vs özel aile iş arkadaş komşu herkesin hayatında yaşadıkları sorunlar , bazen sorunsuz bi hayat bile sorun oluyor ...

erkekler derya '' kadınlar ne ister '' bu tek taraflı değil '' erkekler ne ister ''

heleki yaşadığın ilişkide sorunun ne olduğunu bilmeden yada bildiğin halde her iki tarafın bitti cümlesini bile kullanmadan sessizliğe gömülmesi sen belki arar belki sorunları vardır geri döner die telefonun başında deli gibi beklerken çokmu zor alıp karşına konuşmak sorun varsa da dile getirmek bitmesini istiyorsan olmuo yürümüyo demek yada sorunların üstesininden beraber gelmek..

konuları okuyorum ve bi çoğunda bunu bende yaşadım şu olayda benimde başıma geldi vs özel aile iş arkadaş komşu herkesin hayatında yaşadıkları sorunlar , bazen sorunsuz bi hayat bile sorun oluyor ...

erkekler derya '' kadınlar ne ister '' bu tek taraflı değil '' erkekler ne ister ''

heleki yaşadığın ilişkide sorunun ne olduğunu bilmeden yada bildiğin halde her iki tarafın bitti cümlesini bile kullanmadan sessizliğe gömülmesi sen belki arar belki sorunları vardır geri döner die telefonun başında deli gibi beklerken çokmu zor alıp karşına konuşmak sorun varsa da dile getirmek bitmesini istiyorsan olmuo yürümüyo demek yada sorunların üstesininden beraber gelmek..

msj attım canm yarn konuşacağız

açık ve net bir şekilde konuşun bitirmek mi istiyor yoksa devam etmek mi sana söylesin belirsizlik insanı daha çok yıpratır ama şimdiden sana küfretmesine izin verme bu konuda taviz verme derim:19:

bugün buluştuk kızlar
ogün tatışmışız durduk yere ,kpss kötü geçmiş
bana bağırdı hayatımı mahvettin diye ben git o zaman dedim ağlamaya başladım ağlarken midem bulandı kötü oldum benle ilgilendi baya
snra yalvardı barışalım diye
ama 4 saat ben konuştum tam 4 saat ne olcak böle falan en son dayanamayıp ağlayınca böyle oldu..mutlumuyum hayır..hala kırgınım..küfürde hatalıymış sadece
yoksa ben kapanan konuyu neden sinirle açıyomuşum düzgün sorabilirmişim sürekli kavgadan bunalmış

ayrıca 5 gün görmedim ama kilo vermiş gözlerinin altı çökmüş sınav içindir o sonuçta işe giremeyecek artık bu yıl ama yemin etti her soruda aklıma tartışmamız geldi odaklanamadım dedii bende çalışmadında zaten dedim

böyle saygısız ilşki olmaz terbiyesizce msj atıosun küfürlü konuşuyosun dedim o konuda haklısın ama buun çin ayrılınır mı diyip ağladı bide o 4 saatlik benim uğraşım sırasında

Son düzenleme:
Erkeklerin ağlaması da pek içli olur hiç kıyamam:ssz:
Bu aralar morali bozuktur üstüne gitme serbest bırak..
Zamanla düzelir iyi olursunuz inşallah..:31:

Erkeklerin ağlaması da pek içli olur hiç kıyamam:ssz:
Bu aralar morali bozuktur üstüne gitme serbest bırak..
Zamanla düzelir iyi olursunuz inşallah..:31:

inşallah
aslında benle barışmayacaktı bugün bende hatalı değilim dedim o da tek hatam küfürlü konuşmak ama tabiki asla sana etmedim onları dedi
ben ağlayınca dayanamadı birde ben artık olsada olur olmasada havasına girdim doğal olarak 4 saatin sonunda
sonra bana resmen şebeklik yaptı
mesela yemek yiyelim dedi yok dedim 1 saat yalvardı üst kata çıktık tuz yok dedim gitti geldi tam aayyy peçetede yok ama dedim ayy tamam hemen getiriyorum dedi :D
bana patates yedirsene falan diyodu zorla acısos yedirdim buda ağzına biberdi küfür için dedim böyle çocuk gibiydik

inşallah
aslında benle barışmayacaktı bugün bende hatalı değilim dedim o da tek hatam küfürlü konuşmak ama tabiki asla sana etmedim onları dedi
ben ağlayınca dayanamadı birde ben artık olsada olur olmasada havasına girdim doğal olarak 4 saatin sonunda
sonra bana resmen şebeklik yaptı
mesela yemek yiyelim dedi yok dedim 1 saat yalvardı üst kata çıktık tuz yok dedim gitti geldi tam aayyy peçetede yok ama dedim ayy tamam hemen getiriyorum dedi :D
bana patates yedirsene falan diyodu zorla acısos yedirdim buda ağzına biberdi küfür için dedim böyle çocuk gibiydik

:) en kötü gününüz böyle olsun..:16:
ağlamandan değildir o ayrılığı kafasına koymuş insan ağlamalara dönüş yapmaz bence

msj attım demişisn cnm ama öle bişey yok :44:

yazdığım cvp la ilgiliyse yeni yaşadığım bi olay falan değil herkesin hayatında yaşanmışları var senin konunu okuyunca aklıma geldi öle bi an esinlendim yazdım . eskiden kısa bi dönem birlikte olduğum birisi aslında uzun zamandır tanıyordum kendini ama nasıl oldu bilmeden başladık konuştuk görüşütk buluştuk vs zaman sonra aramları azalttı hatta aramamaya başladı 14 şubat sevgililer gününe 1 gün vardı ben bitmemişitr öle olsa sölerdi die düşünüyorum safım ya işte acaba hediye alsammı belki arar die düşünüyorum ama nerde aramadı o gün bide öğrendim ki ooo kız arkadaş yapmış kendine sevgililer gününü geçirmiş onunla . insan bitti der beee ..işte öle saflığıma doymim . tabi bu şahısın aklıma geldiğinden falan değil kendi saflığım aklıam geldi ondan öle bi keder yazdım

bu arada barışmanıza çok sevindim inşallah hep mutlu olursunuzz :16:

Kısa süreli bunalımlar bunlar. Konuş. Mantıklı ve ciddi bir konuşma olsun. Ağlama. Sakin cesur ve güçlü dur. De ki; eğer sevmiyor ya da istemiyorsan hemen şimdi dürüstçe söyle ve ayrılalım. Sürüncemede kalmasın..

Bu ikiniz için de iyi canım..

rapor aldım işe bile gitmedim uyuyorum hep zaman geçmiyor..evdeki sıkıntıların üstüne 2 yıllık sevgilim mahvetti beni
eski konularda var saçma bişi için tartıştık küfürlü konuştu bende terbiyesizce msj atcaksan bidaha atma dedim sonra ölsem çok sevinirim dedi bende bişi yazdım cvp vermedi tam 4 gün oldu arayıp soran yok...
delircem artık benle çıkmak için ölüyodu zor ikna etmişti şiirler yazmıştı şimdi nerde? zorla kendini sevdirdi..ayrıldıkmı şimdi biz? ama face şifresini biliyorum hala değiştirmemiş ve hala ilşkisi var yazıyor hala fotolarımız duruyor..4 gün ne demek ya insan hiç mi merak etmez..ben face girincede çıkıyor..napcam ben çilem bi bitemedi gitti

benim çin bu şehirde ailesinin yanında 2 hafta durup geldi napmaya çalışıyor anlamıyorum

Kısa süreli bunalımlar bunlar. Konuş. Mantıklı ve ciddi bir konuşma olsun. Ağlama. Sakin cesur ve güçlü dur. De ki; eğer sevmiyor ya da istemiyorsan hemen şimdi dürüstçe söyle ve ayrılalım. Sürüncemede kalmasın..

Bu ikiniz için de iyi canım..

cnm barıştık son sayfalara yazdım ;) şuan çok mutluyum inş devam eder

Back
X