Artık aileme karşı hissizleştim

Annemi çok seviyorum ama bazen sanki isteyerek beni delirtiyor.
Geçen gün arkadaşımla buluşmaya gidiyorum şort giymiştim, akşam akşam bu şortla mı çıkcaksın bilmem ne diye 10 dakika boyunca söylendi. Eve geldim saat 12 falan geldi söyleniyo daracık şortla çıkıyosun saat kaç oldu falan bende tartışmamak için neyse tamam dedim bana seni gördümü komşular böyle diye sordu. Sonra ertesi gün oldu hala söyleniyo normalde şorta bu kadar takılan biri değil bende açık giyinmem zaten şaşırdım bu yüzden. Meğerse komşu ablanın biri kız tarafı akşam çıkmaz kızına izin verme kısa kısa giyip çıkıyolar tarzında bişeyler söylemiş o yüzden ertesi gün tekrar sordu iki üç kere seni gördümü şu teyzen diye deli oldum duyunca. ya resmen kadını yönetiyolar kendi fikrin yok mu senin cevaplarını veremiyo musun? Sürekli aman geç çıkıyosun şu teyzen böyle böyle diyo bak. Bende benim için endişelendi ortalıkta sapıklar var diye de bu yüzden bu kadar söylendi zannettim. Kadının derdi komşuya hesap vermekmiş. geçen günde aynı komşu beni elimde telefonla görmüş anneme söylemiş senin kzında hep telefonla diye. annem her elimde telefon gördüğünde bunu söyledi uzun bi süre neyseki şimdi unuttu.
Ve sürekli sen bizimle neden bu sene ailecek tatile gelmek istemiyosun sevmiyo musun aileni tarzında konuşuyo bu ara. Sebebini 535342 kere söylemiştim ama istersem sabaha kadar bişey anlatıyım ertesi gün hiç yaşanmamış gibi aynı soru gelir aynı şekilde aynı konuşmalar geçer. bu da beni bıktırmış bi özellik. Herneyse geçen sene ailecek bi tatilköyünde kalmıştık. Oraya her sene gideriz doğal olarak bi kaç senelik arkadaşlarım oldu ordan. Onlarla kızlı erkekli oturup muhabbet ediyoduk babamda o sırada yürüyüş yapıyomuş bizi duymuş. İmkansız biz bile biyere gidip gelmek için kalktığımızda geri zor buluyoruz oturfuğmuz yeri ve bizden başka bayağı genç vardı çardaklarda oturan. Yani özellikle aramış bulmuş ve dinlemiş. Beni aradı durup dururken çabuk gel yoksa ben gelirim diye bağırdı. tam giderken o geliyodu rezil olucaktım yani. Bidaha o soytarılarla görüşmüceksin bilmemne saydı neymiş argo konuşuyolarmış terbiyesizlermiş. Argo dediğide öyle küfürlü değil ve bi kaç senenin verdiği arkadaşlığın rahatlığıyla olabilir ayrıca babacım ben ilk küfürlerimi senden öğrendim 4-5 yaşlarımda sence bu ironi değil mi? Neyse ben mantıklı bi açıklama yaptım diycek bişey bulamadı bu seferde ben o arkadaşlarını neden tanımıyorumdan girdi. Onları tanır hatta bikere senin o arkadaşını görmüştüm demişti amaç sadece kızcak bi şey aramak. Neyse her akşam yürüyüş bahanesiyle gelir bakar bakar giderdi yanımızdan. Utanç verici. Bide o yıl 2 yakın arkadaşımı getirmiştim onlarada ayıp yaptığı. 4. veya 5. gün babamın bakışlarından çok rahatsız olduk evde toplanalım dedik onların bulunduğu yere geçtik. yarım saat geçti veya geçmedi 4-5 kez aramışlar. çıktım indim yanlarına anladım durumu bizi aramışlar gözetlemek için ama bulamamışlar. Nerdeydiniz dedi yukardaydık dedim götür hadi benide yanlarına dedi. kızları arıyodum tam gelin diye telefonu elimden aldı kırdı parçaladı banada tokat attı dışardayız. Kızlar geldi şok ikiside bende ağlıyorum evlerine mi gittiniz naptınız falan diye bağırıyo kızlarada siz yarın gidiyosunuz evinize dedi. Ben yürürken saçımdan tuttu vurmaya devam etti.Ben sırf onlar yüzünden üniyi başka şehirde okuyorum. İlk defa yediğim dayak değil bu 5 yaşından beri kardeşini köpekten neden korumadın veya neden şu soruyu bilemedin gibi konlarda sinirlenip dövdü tekmeledi. Bu olay argo konuşmak veya başka bişi değil olay cinsiyeti erkek olan insanlarla muhatap olmamı istememesi. Biliyorum çünkü 12 yaşındayken erkek kuzenimle odamda oynarken önce kapıyı dinleyip ayıp çıkın yukarıya demişti. Kendi ailesinde akrabalarıyla evlenen olduğu için zihniyet bu maalesef çok iyi tanıyorum. Çok uzun oldu kusura bakmayın derdimi paylaşıp rahatlamak istedim.
Tokat olayinda ne haksizlar ama sende bunlari ilerde anlarsin

Çok haklısınız. bi kaç tane babam yaşında adam bana laf atmıştı bunu babama söylediğimde, onlarda cahil gariban görmemiş napsınlar sende öyle giyinmeseydin dedi. Resmen bigün tecavüze uğrasam adamların elini sıkıp siz gariban görmemişsiniz benim kızım hatalı diycek nerdeyse. Garip ya bu korumacılık değil erkek ırkını yüceltme.
bir babanin dedigi lafa bak. :sinirli:

Back
X