• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim bosanamamak

Eşime boşanma aşamasına gedik 2 evladım var mesanger dan yabancı uyruklu kadınlarla konuşmaya calistigini yakaladım daha oncede yakalamıştım mazereti ingilizce ogreniyorum oldu. ayrıca arada sinirlenince koluma vuruyordu. simdi özür diliyor benim içim soğudu bunlar asilirmis bende onu sinirlendiriyormusum. Simdi herşeyi duzeltecekmis. Anlaşmalı protokol hazırladım ama imzalamiyor. Cekismeli açsam yıllarımı alacak cocuklar etkilenmesin istedim
Umarım hakkınızda hayırlısı olur ama çocuk için katlanmak aslında onları daha çok yıpratıyor misal ben iyi ki boşanmışlar diyorum kavganın huzurun olmadığı yerde çocuklar içe kapanık mutsuz büyürler. Ama boşanırsanız ilklerde üzülür sonra alırşırlar elbet ki affedilecek bir durum da değil maalesef. Şiddet uyguladığında hastaneden darp raporu aldınız mı? bi daha olursa böyle bir şey alın o işe yarıyor. Ve affetseniz bile yapmaya devam edecek ya kabulleniyor kadınlarımız mecburen ya da boşanıyor ortası maalesef çok daha kötü oluyor. Boşanmak için uğraşın siz yine de bi iki seneyi alıyor karşı taraf kabul etmeyince ama mesajlaştığı kişilerin ekran fotosunu alabilir misiniz? ne bileyim bi kanıt bulup sunarsanız işiniz daha kolay olur.

Eşime boşanma aşamasına gedik 2 evladım var mesanger dan yabancı uyruklu kadınlarla konuşmaya calistigini yakaladım daha oncede yakalamıştım mazereti ingilizce ogreniyorum oldu. ayrıca arada sinirlenince koluma vuruyordu. simdi özür diliyor benim içim soğudu bunlar asilirmis bende onu sinirlendiriyormusum. Simdi herşeyi duzeltecekmis. Anlaşmalı protokol hazırladım ama imzalamiyor. Cekismeli açsam yıllarımı alacak cocuklar etkilenmesin istedim
Yıllarını zi almaz.

Çocuklarla rahat ve huzurlu oluruz inşallah 10 yaşında kızım 8 yaşında oğlum var nasil geliştirir onları bu süreçte kızım içine kapik oğlum bana karşı istediği olmasında hırçın neler yapabilirim acaba

Bazen geçecek diyorum bazen pişmanlıklar bazen iyiyim diyorum. Tek başına iki cocukla yalnız nasıl yapacağım diyorum geçecek biliyorum ama nasıl

Çocuklarla rahat ve huzurlu oluruz inşallah 10 yaşında kızım 8 yaşında oğlum var nasil geliştirir onları bu süreçte kızım içine kapik oğlum bana karşı istediği olmasında hırçın neler yapabilirim acaba
Boşanma sürecinde ve sonrasında dikkat edilmesi gereken durumlar var. Eğer ebeveynler çocukları birbirine silah olarak kullanmazsa çocuklarıyla diğer ebeveyn hakkında olumsuz konuşmazlarsa daha sağlıklı olur. Evet alışmanız biraz zaman alacak. Şuan üzülmen çok normal.. bu da aslında bi yas süreci..

Bütün yazılanları okuyamadım ama mutlaka okulunuzdaki rehber öğretmenden yardım isteyin. Ben burdan yazmaya kalksam çok çok uzun olacak. Okul psikolojik danışmanınız çocuklara destek olur ve aile hikayesini nasıl ilerlemeniz gerektiğini konuşursunuz

Bazen geçecek diyorum bazen pişmanlıklar bazen iyiyim diyorum. Tek başına iki cocukla yalnız nasıl yapacağım diyorum geçecek biliyorum ama nasıl
Ben ayrılalı 1 yıl oluyor hemen hemen hala canım acıyor ama onunla olan zamanlarıma göre daha mutluyuz kızımla birlikte üzülmeyin böyle bir adamdan kurtularak en güzelini yaptınız

Ben ayrılalı 1 yıl oluyor hemen hemen hala canım acıyor ama onunla olan zamanlarıma göre daha mutluyuz kızımla birlikte üzülmeyin böyle bir adamdan kurtularak en güzelini yaptınız
Neler yapabilirim cocuklar için bu süreçte

Neler yapabilirim cocuklar için bu süreçte
Benim kızım 3 yaşındaydı o yüzden pek anlamadı sizinkiler büyük tam kıyaslama yapamam ama babayı asla kötülemeyin üzgün olsanız bile onlara fark ettirmemek için çaba sarfedin boşanmış ama güçlü bir anne görsünler karşılarında

Back
X