- 11 Aralık 2015
- 9
- 0
- 86
- Konu Sahibi izmirimm35
Mrb arkadaşlar.önce kndimi anlatyım.bn 25 yasında bi kzım üni btirdim.şuan çalışmıyorum.aile vasıtasıyla bi çocukla göruşuyorum yaklaşık 3 aydır.ilk başta sever aşık olurum dedim.ama gün gectikçe soğuyo gbiyim. Buluşasım bile gelmiyo.oda bnm yaşlarda mühendis üni okumuş sonuçta.bzim aile durumumuz onlarınkinden daha iyi.bn herşeyi alırım ailem Esirgemez ama onlar herseyi hesaplı yapıyolar.sorun bumu bilmiyorum ama oturmayan seyler var.galiba istemiyorum.kendine de pek bakmıyo bnse kendime bakarım.hfta da 1 göruşuyoruz bazen oda olmuyo.konuşunca sohbet akıyo ama bn bi süre sora sıkılıyorum eve gtmek istiyorum
o daha rahat ama sevgili gbi bile değiliz aşkım canım öyle konuşmalar yok.elele tutulma ne blim yakın temas yok.sadece sohbet dönüyo.askerliği yok henuz.lisansüstü yapıo hem çalışıyo.sırf bunlar var diye ilişki kurup evlnmek doğru olurmu.o kadar da biyerlere gttik yedik içtik masraf yaptı bırakan nası sölerim.aslında çok iyi kalbi filan ama bişiler ters gidiyo.kafam çok karışık
ayrıca bn onun d.gününü kutlayp hediye almştım o bnmkide kutlamadı hiçbişey olmamış gbi konuşuoz kaç gündür.acaba oda istemıyoda bahane olsun dye mi kutlamadı. Yada buluşunca sürprz mi yapcak:)) bnce bu bi saygıszlıktır çünkü ailesiyle herseyi kutluyolar. Aileye çok baglı brazda anneci galiba:)şimdi tam soğudum.bana akıl noluuuuur
:)