• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim büyük:( akıl fikire ihtiyacım varr

Bi çocukla görüşüyorum aracı vasıtası ile ama emin değilim.nolur yardımm:(

• İçime sinmiyosa acele etmemeli bırakmalımıyım

OY: 2 100,0%
  • Bırakmamalımıyım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

izmirimm35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
9
0
86
Mrb arkadaşlar.önce kndimi anlatyım.bn 25 yasında bi kzım üni btirdim.şuan çalışmıyorum.aile vasıtasıyla bi çocukla göruşuyorum yaklaşık 3 aydır.ilk başta sever aşık olurum dedim.ama gün gectikçe soğuyo gbiyim. Buluşasım bile gelmiyo.oda bnm yaşlarda mühendis üni okumuş sonuçta.bzim aile durumumuz onlarınkinden daha iyi.bn herşeyi alırım ailem Esirgemez ama onlar herseyi hesaplı yapıyolar.sorun bumu bilmiyorum ama oturmayan seyler var.galiba istemiyorum.kendine de pek bakmıyo bnse kendime bakarım.hfta da 1 göruşuyoruz bazen oda olmuyo.konuşunca sohbet akıyo ama bn bi süre sora sıkılıyorum eve gtmek istiyorum:( o daha rahat ama sevgili gbi bile değiliz aşkım canım öyle konuşmalar yok.elele tutulma ne blim yakın temas yok.sadece sohbet dönüyo.askerliği yok henuz.lisansüstü yapıo hem çalışıyo.sırf bunlar var diye ilişki kurup evlnmek doğru olurmu.o kadar da biyerlere gttik yedik içtik masraf yaptı bırakan nası sölerim.aslında çok iyi kalbi filan ama bişiler ters gidiyo.kafam çok karışık:( ayrıca bn onun d.gününü kutlayp hediye almştım o bnmkide kutlamadı hiçbişey olmamış gbi konuşuoz kaç gündür.acaba oda istemıyoda bahane olsun dye mi kutlamadı. Yada buluşunca sürprz mi yapcak:)) bnce bu bi saygıszlıktır çünkü ailesiyle herseyi kutluyolar. Aileye çok baglı brazda anneci galiba:)şimdi tam soğudum.bana akıl noluuuuur:( :)

evlilik kolay bişey değil. daha sonra aldığın kararlar hayatını çok derinden etkileyebilir. o bakımdan. şuanda ince eleyip sık doku. körkütük aşık olmadan evlenme üzülürsün ;)

içine sinmiyosa yol vermesilin. sevgi olmayınca tabi insan soğur zaman geçtikce.[/QUOTE

3 aydır aklın nerdeydi demezlermi:( ailesi ailemi ailem ailesini tanıyo küçük biyerde yaşıyoruz. Eleştirmexlermi:( o kadar gezdik ne blim yemekler kahvaltılar hem benzin yakıyor masraf yani:)) tuhafıma gitti

ama tanıma aşaması bu normal tabi ki. fikirler uyuşmaya bilir. bence kimsenin hakkı yok bişey demeye. zorla bişeyler yapmadı ya. nişanlı olup nişan atmaktan daha iyidir. o yönden bakabilirsin

Back
X