• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim büyük dermanım yok :(

onlyexceptionspnar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
15
2
86
Adana
merhaba arkadaşlar başımdan geçen olayı sizinle paylaşmak istedim umarım yanımda olursunuz 22 yaşında genç bir üniversite öğrencisiyim bu hafta içinde sokakta yürürken gündüz vakti tacize uğradım yani çok büyük bir şey değil arkadan malesef utanarak söylüyorum elbisemin altından dokundu altımda taytım vardı allahtan o an neye uğradığı şaşırdım ve şok oldum hiç tepki veremedm etrafta kimseler yoktu ne yapcağmı şaşırdım peşinden gidemedm elim ayağm titredi orada kalakaldm peşinden gitsem mi diye çok düşündüm ama korktum bana daha çok zarar verir diye hemen yakınlarda ablamın iş yeri vardı ağlayarak yanına gittim olayı annem duymasın büyümesn diye polise söylemedm o taciziyle kaldı ben korkumla geceleri düşünmekten yatamyrm allaha şükür köşeye bile sıkıştrablrdi bana zarar verebilirdi sadece dokundu kötüsüde olablrdi diye düşündüm ama unutamıyorum olayı ne yapacam bilmiyorum dışarı bile tek çıkmaya korkuyorum :(

Benim dayım tembihlemisti beni ve aynısını yaptım. Birgun bir baktım ben gidiyorum sokakta arkamdan biri laf ata ata geliyor.hem dayımın taktiği o sokak ortasında bağır demişti. Gectim bir apartmanın önüne balkona doğru abiiiii abiiii iiii aşağıya gel bekliyorum diye bağırmaya başladım. Korktu kaçtı hemen boylece kurtuldum.ama her zaman ise yarar mı bilemedim.çünkü durup yanından gecmeşin görüyorsun. Tehlikeli de olabilir.

Takip edildiğmi anlarsam kalabalık mağaza gibi yerlere giriyorum.Hepimiz kadınız benimde gençken başıma buna benzer bir olay geldi.teşebbüs etti ve ben tanımıyordum o kişiyi hemen aileme durumu anlattım bulundu o kişi akrabası felan bayagı bir dövmüşler.Sonrasında beni her gördüğünde yolunu değiştirdi.Bi keresinde takip edildim polis diye bagırdım korkup kaçtı, birisini de ben dövmüştüm.Susmamamız lazım sustukça çoğalıyorlar pislikler.

Tıpatıp aynı şey başıma geldi.
O an şoka girmiştim ben de.
Ama sonra saniyeler içinde düşündüm. Dedim ki
'Ya dayak yemeyi göze alıp, ses çıkarıp, rahat uyuyacaksın, ya da susup ömrün boyunca pişman olacaksın'
Tabi ki ses çıkardım arkasından koştum, bağırdım, kaçtı pezevenk!

aslında şok olmamak cevabını vermek gerek. bir gün otobüste sırtıma bir şey değiyor. ben tabi düşünüyorum kadın vardır çocuklu o değiyordur. sonra yok yok kadının poşeti falan diye kuruyorum. cesarete geldim baktım salak elini uzatmış sırtıma . bir korktum hemen oturduğum koltuğu ortaladım. yaşım 18 falan. işte gençlik korkusu. sonra bu sapık bir genç kızın arkasına oturdu elini uzatıyor. kız ayağa kalktı boyu 180 falan var. sen beni mi elliyorsun sapık dedi? bu salak yok mok ıh mıh etti. otobüs gidiyor, yaşlı başlı teyzeler amcalar oralı olmuyor. kız elini yumruk yaptı suratına geçirdi. suratı dağıldı. çok sağlam geçirdi. şoföre de dursana lan ne gidiyorsun daha dedi. durdu şoför kız bunu ensesinden tuttu attı otobüsten. bu defa amcalar teyzeler iyi yaptın kızım demeye başladı. ne var sahip çıksaydınız. biz genciz ürkeğiz sizin sesinize ihtiyacımız var! ama nerdeeeee. o bana cesaret oldu bu arada. Allah vermesin öyle bir şey olsa onu perişan ederim herhalde.

merhaba arkadaşlar başımdan geçen olayı sizinle paylaşmak istedim umarım yanımda olursunuz 22 yaşında genç bir üniversite öğrencisiyim bu hafta içinde sokakta yürürken gündüz vakti tacize uğradım yani çok büyük bir şey değil arkadan malesef utanarak söylüyorum elbisemin altından dokundu altımda taytım vardı allahtan o an neye uğradığı şaşırdım ve şok oldum hiç tepki veremedm etrafta kimseler yoktu ne yapcağmı şaşırdım peşinden gidemedm elim ayağm titredi orada kalakaldm peşinden gitsem mi diye çok düşündüm ama korktum bana daha çok zarar verir diye hemen yakınlarda ablamın iş yeri vardı ağlayarak yanına gittim olayı annem duymasın büyümesn diye polise söylemedm o taciziyle kaldı ben korkumla geceleri düşünmekten yatamyrm allaha şükür köşeye bile sıkıştrablrdi bana zarar verebilirdi sadece dokundu kötüsüde olablrdi diye düşündüm ama unutamıyorum olayı ne yapacam bilmiyorum dışarı bile tek çıkmaya korkuyorum :KK43:

Evimizin az ileriesinde kız kardeşimin poposuna dokunmustu. Ama bizimki durur mu bağıra bağıra eve geldi. Görürsün sen sen beni sahipsiz mi sandın flan diye. hepimizçıktık dışarı ama şeref yoksunu topuklayıp kaçmıştı. Hep derdim beyin ve şeref parayla satılsaydı gerek yok diye almayacak çok insan olurdu eminim.

Anlıyorum korkmuşsunuz ama bunun bir adım ötesi tecavüze uğrayan kadının " oldurebilirdi" deyip susmasidir.
Sustukça cesaretleri artıyor bu zerzevatlarin.

Vay p.... Vay namussuz,vay soysuz susmayin çığlık atin. O çok kıymetli organına bı tekme ataydınız,o acıyla kivarnirken ağzını burnunu kirsaydiniz. Ben orda olacaktım ah orda olacaktım. Polise gidin ses çıkarmadığnizi görünce pesinize dusmus olabilir kim bilir tekrarlamayacagini.Allah korusun. Benim evladım erkek, ona mahrem yerlerine kim dokunursa sesin kısılana kadar çığlık at diye tenbihliyorum ay Allah muhaza gerçekten çok kötü durum korkmayın tirsmayin böyle serefsizlerden.

Back
X