- 25 Ağustos 2014
- 21.366
- 51.350
- 798
- Konu Sahibi birturuncukedi
Yaşlı mı?? 24 yaş?? Gerizekalının biriymiş onu diyen.
3-4 yaş sorun değil, fazla olsa da sorun değil, komplekse girme lütfen, genceciksin, mis gibi okul kazanmışsın, tadını çıkar bence.

3-4 yaş sorun değil, fazla olsa da sorun değil, komplekse girme lütfen, genceciksin, mis gibi okul kazanmışsın, tadını çıkar bence.

35 filansınız zannettim, ki öyle olsa dahi kimi ne ilgilendirir. Benim üniversitede evli hamile bir sınıf arkadaşım vardı çok takdir ederdim azmini, vazgçemeyişini, hayallerinin peşimden gidişini. Siz de asla vazgeçmeyin yılmayın, ilerlediğiniz yolun bir gün biteceğini ve nihayetinde istediğiniz konuma geldiğinizi hayal edin. O arkadaşlar dört yıl sonra olmayacak hayatınızda ama siz şimdi vazgeçerseniz hayalleriniz gerçekleşmeyecek. Benim görümcem de 28 yaşında hayal ettiği bölümü kazandı, çocuğu da var ancak yine de devam ediyor bir şekilde
 35 filansınız zannettim, ki öyle olsa dahi kimi ne ilgilendirir. Benim üniversitede evli hamile bir sınıf arkadaşım vardı çok takdir ederdim azmini, vazgçemeyişini, hayallerinin peşimden gidişini. Siz de asla vazgeçmeyin yılmayın, ilerlediğiniz yolun bir gün biteceğini ve nihayetinde istediğiniz konuma geldiğinizi hayal edin. O arkadaşlar dört yıl sonra olmayacak hayatınızda ama siz şimdi vazgeçerseniz hayalleriniz gerçekleşmeyecek. Benim görümcem de 28 yaşında hayal ettiği bölümü kazandı, çocuğu da var ancak yine de devam ediyor bir şekilde 29 yaşındayım ben de universiteye basladim bu donem. Nolmus yani??
 29 yaşındayım ben de universiteye basladim bu donem. Nolmus yani??