derdim büyük :(

bence hemen savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmalısın çok geç olmadan canım. böyleleri çok var insanı hayattan soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar ama sakın korkma. Ailene de böle bir şey anlatırsa karşılarına geçip güzelce surumu izah edersin. Hiç bir şey senin Yaşama Özgürlüğünden önemli değil.

Ailenize zarar veripte ne yapacak? Evinizi mi basacak?
Dağ başında mı yaşıyorsunuz?
Herhangi bir tehditinde veya yaptığı herhangi bir ters hareketinde polise haber verirsiniz..
Bu tip tehditlere prim vererek ne kadar daha dayanabilirsiniz ki?
Ailenize güvenin, zaten başka çareniz de yok..Size ne kadar kızarlarsa kızsınlar destek vereceklerine eminim..

Hiçbirşey korkuyla yaşamaktan daha sıkıntı verici olamaz..

gözu kararınca kişiye özel zarar verir fiziken o anlamda söylemiştm . polise söylersem ona hiç bişe olmaz bu ülkede adalet öyle iyi işlemiyo. ben hayatım boyunca sevdiklerimin yüzüne bakarken kendimi kötu hissederm sadece

Ayril ve her sekilde sana ulasmasini engelle. He bide ona ekle istedigine istedigini soylesin.

Sizin hayatinizdaki insanlar sana degil ona mi inanacak?

korktuğunu ondan çekindiğini belli etme git kime ne anlatacaksan anlat ailem sana değil bana inanır de
korktuğunu anlarsa daha çok üstüne gelecektir.cesur olman gerek
ayrıca ailene bu durumu anlatmalısın tek başına böyle biriyle başedemezsin:50:

ondan korkmadığını, ne olursa olsun onunla devam edersen kendine olan saygını yitireceğini, senin canını yakarsa sen onun canını yakacağını, ailenin seni her türlü kabul edeceğini ama onun bir ömür sicilinin kirli kalacağını söyle. asla ve asla geri adım atma. böyle bir tedirginlik insanın içini kemirir yer. en kötü ihtimali düşün. dünyanın sonu değil.

emin ol bu durumda olmak istemezdin

sen beni dinle...
araya sağlam arkadaşların varsa onları devreye sok, bak nasıl kendıne gelıyor ve bır daha senı rahatsız etmıyor.

bu hayvanın dişi ancak sana geçer.sıkıysa erkek erkeğe savaşsın bakalım.anında kaçacak delik arar.

erkek kardeşime faceden hemen mesaj atacagını söyluyo.. Babamın iş yerını biliyor .. Ailem beni destekler ama güvenleri ister istemez sarsılır sonucta kolay bişe değil bunu göze alamıyorum hep bana cok guvendıler... Kuzenıme anlatır bu kez o beni savunsa bile bi daha yüzüne bakamam zordayım çıkamıyorum işin içinden

uuuuf bıktım artık bu pasif çaresiz sinik kadınlardan
yahu bunları göze alamıyorsun da
şiddeti hakareti yaşayacaklarını nasıl göze alıyorsun
ömür boyu -artık senden hevesi ne zaman geçerse-elinde oyuncak olmayı göze alıyorsun
öyle mi

hayır bi de bunun için konu açıyorsunuz
ailene söyle ...yok
savcılığa ver...yok

eee ne diyelim
çekeceksin o zaman

korktuğumu anladı bu durumu toparlayamıyorum

Korkup alttan aldığını gördüğü için böyle davranıyor.

Eeeeh naparsan yap be,yeter artık ! dediğin anda bitecektir.
Herkesin isyan ettiği,gözünü kararttığı bir nokta vardır.
O noktaya geldiğini göstermelisin.
Lütfen,nolursun demekle kurtulamazsın.
Çirkinleş,gerekirse küfür et.Artık zıvanadan çıktığını görünce üzerine gelmeyecektir.

uuuuf bıktım artık bu pasif çaresiz sinik kadınlardan
yahu bunları göze alamıyorsun da
şiddeti hakareti yaşayacaklarını nasıl göze alıyorsun
ömür boyu -artık senden hevesi ne zaman geçerse-elinde oyuncak olmayı göze alıyorsun
öyle mi

hayır bi de bunun için konu açıyorsunuz
ailene söyle ...yok
savcılığa ver...yok

eee ne diyelim
çekeceksin o zaman

bişe söyle diye yalvaran olmadı yorum yapmayabilirdin eğer fikir üretemiyosan.başına gelmedği için anlayabilir misiniz? hayır.siz kim oluyorsunuz da bıktım bu pasif sinik insanlardan diyebiliyorsunuz bu yetkiyi nerden buldunuz kendinizde? önerilere saygı sonsuzdur burda fikir üretmek adına açıldı bu başlık neyin doğru olacağına da ben karar veririm siz değil o zaman sessiz kalacaksınız.

Korkup alttan aldığını gördüğü için böyle davranıyor.

Eeeeh naparsan yap be,yeter artık ! dediğin anda bitecektir.
Herkesin isyan ettiği,gözünü kararttığı bir nokta vardır.
O noktaya geldiğini göstermelisin.
Lütfen,nolursun demekle kurtulamazsın.
Çirkinleş,gerekirse küfür et.Artık zıvanadan çıktığını görünce üzerine gelmeyecektir.

bir arkadaşım konuştu bugün daha kötu oldu durum . bu söylediğinizi uygulayacam sanırım

bişe söyle diye yalvaran olmadı yorum yapmayabilirdin eğer fikir üretemiyosan.başına gelmedği için anlayabilir misiniz? Hayır.siz kim oluyorsunuz da bıktım bu pasif sinik insanlardan diyebiliyorsunuz bu yetkiyi nerden buldunuz kendinizde? önerilere saygı sonsuzdur burda fikir üretmek adına açıldı bu başlık neyin doğru olacağına da ben karar veririm siz değil o zaman sessiz kalacaksınız.

peki..................

bence hiç çekinme korkma..yürekli ol karşısında..ki senin cesaretsiz olduğunu görünce daha çok gelir üzerine.. öncelikle kendin durumu ailene ilk önce anlatmalısın..önce senden duysunlar birinden tehdit aldığını..varsayalım ki ailene gidip seni tehtid etti o zaman görür gününü işte..ailenden hiç korkma canım..hiç bir anne baba evladının kötü bir durumda olmasını asla istemez..sen gidip ailene anlatırsan işte ozaman kızımız bize herşeyini anlatıyor diye güvenleri gelir sana ..türkiyenin bir ucundada olsan yanlış yapacak bir şeyinin olmadığını bilirler en azından..

yada git savcılığa tehdit ediliyorum de ..sorun kökünden halledilir işte ozaman..görür gününü pislik

Back
X