derdim büyük :(

Konu açmışsınız, yapılan her öneriye olumsuz cevap veriyorsunuz ve çemkiriyorsunuz. O kadar güzel çemkiriyorsunuz ki, aynı şekilde gidip sevgilinize konuşursanız istediğiniz sonucu alırsınız. Kim nereye ne yazacağını sizden öğrenmeyecek. Haksızlığa uğraığınızı yada saygısızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız şikayet edersiniz, çocuk azarlar gibi tavır hiç hoş değil. Yazmayacaktım konunuza ama yorumunuz çok ters. Ne yaşadın da ailene anlatılmasından bu kadar korkuyorsun bir düşün, elbette istediğini yaşayabilirsin, seni yargılamak için söylemiyorum. Utanacağın bişey olsa yaşamazdın, 23 yaşına gelmiş üniversite öğrencisisin, ailen arkanda duracaktır ve bu yaşına kadar seni onlar getirdiği için güven sarsılması olacağını sanmam. Bu adamı gözünde bu kadar büyütürsen hayatındaki yeri de büyür. Korkma lütfen ama önce seninle aynı düşüncelerde olmayan insanlara saygılı davranmayı öğren. Sevgilin fiziksel ve psikolojik şiddete eğilimli anladığım kadarıyla, ve gene anladığım kadarıyla sen az önceki gibi ters ve saygısız tavırlarınla sadece onu gaza getiriyorsun.

Anca bize çemkirirler işte
sevgilisine çemkirip de paçayı kurtarsa aslında

kardeşinle aran nasıl bilmiyorum ama bence önce ona açılabilirsin. ayrılmak istiyorum ama beni tehdit ediyor ne yapmam lazım diyebilirsin. he ben olsam bi miktar para verip sokak serserilerine dövdürtürdüm, aklı başına gelene kadar. ne demekmiş tehdit falan? savcılık da iyi bir çözüm olabilirdi ama tehdit edilen kadınlar savcılığa bildirdikleri halde öldürülmeseydi. bence önce kardeşini dene sonra ailenle konuş. emin ol bu serseriye pabuç bıraktığını öğrenirlerse "neden zamanında söylemedin" diyeceklerdir.

Anca bize çemkirirler işte
sevgilisine çemkirip de paçayı kurtarsa aslında

çemkirmek tabiri hiç hoş değil size karşı yanlış bişe telaffuz etmedim . kaldı ki aynısını denedim ama artık inceldiği yerden koptu zaten durum iyiye gidiyo. burada yorum yapan hiç kimseye eleştiride bulunmuyorum .sadece alternatıf olarak üretemediğim durumdan dolayı yardım talebinde bulundum. kaldı ki sizin yorumunuz hiç hoş değildi pasif olmak durumu değildir bu. eğer bir gün hiç istemem o duruma gelmenizi çaresiz kalırsanız(herşeyın çaresi vardır) bundan kastım aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık durumu mevcut olursa o zaman anlarsınız demek istediklerimi. gercekten ıstemem ama böyle bir duruma düşmenizi.
sevgilisine çemkirse olayına gelince afedersiniz de adam hastaysa ruhen anlamaz anlamıyo ama artık umrumda değil konuşmayı kestim ne yaparsa yapar

Konu açmışsınız, yapılan her öneriye olumsuz cevap veriyorsunuz ve çemkiriyorsunuz. O kadar güzel çemkiriyorsunuz ki, aynı şekilde gidip sevgilinize konuşursanız istediğiniz sonucu alırsınız. Kim nereye ne yazacağını sizden öğrenmeyecek. Haksızlığa uğraığınızı yada saygısızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız şikayet edersiniz, çocuk azarlar gibi tavır hiç hoş değil. Yazmayacaktım konunuza ama yorumunuz çok ters. Ne yaşadın da ailene anlatılmasından bu kadar korkuyorsun bir düşün, elbette istediğini yaşayabilirsin, seni yargılamak için söylemiyorum. Utanacağın bişey olsa yaşamazdın, 23 yaşına gelmiş üniversite öğrencisisin, ailen arkanda duracaktır ve bu yaşına kadar seni onlar getirdiği için güven sarsılması olacağını sanmam. Bu adamı gözünde bu kadar büyütürsen hayatındaki yeri de büyür. Korkma lütfen ama önce seninle aynı düşüncelerde olmayan insanlara saygılı davranmayı öğren. Sevgilin fiziksel ve psikolojik şiddete eğilimli anladığım kadarıyla, ve gene anladığım kadarıyla sen az önceki gibi ters ve saygısız tavırlarınla sadece onu gaza getiriyorsun.

yorumunuz için teşekkür ederim . her düşünceye saygım var.evet kimse ne yazacağını tabiki benden öğrenmeyecek haddim olan bi durum değil ama saygılı olmak her bireyin birbirine görevi bunu bilmek için ahlaki değerlere sahip olmak yeter.. yoksa kimseye ters saygısız davranmaya çalışmıyorum . olup olmayacagı yönunde yasadıklarımı dile getiriyordum.sonucta içinde olan ve tanıyan benim ama bir bayanın kişisel yorumu hoş değildi olaylara birde kendi yönunden bakmak lazım eleştiri duurumuna geldğimizde empati kurmalıyız. insanoğlu içinde olmadan yorum yapmayı kolay zanneder çunku bu hepımız ıcın böyledır bende dahil. kimisi sadece daha geniş kapsamlı düşünür.benim anlatmak istediğim buydu. herkese yorumundan ve yardım etmeye çalıstıgından dolayı cok tesekkur edıyorum
incelidği yerden koptu şuan konuşmayı kestik .dileğim rahatsız etmemesi yönunde..

zorla güzellik yapmayamı çalışıyor....
ailene anlatmaktan başka şansın yok gibi canım....

ondan korkmadığını, ne olursa olsun onunla devam edersen kendine olan saygını yitireceğini, senin canını yakarsa sen onun canını yakacağını, ailenin seni her türlü kabul edeceğini ama onun bir ömür sicilinin kirli kalacağını söyle. asla ve asla geri adım atma. böyle bir tedirginlik insanın içini kemirir yer. en kötü ihtimali düşün. dünyanın sonu değil.

aynen, aynen katılıyorum..:46:
onun seni küçük düşürecek hareketlere girmesine izin vermeden sen harekete geçmelisin, ondaki bu cahil cesaretini köretlmelisin..

Senin gibi yaptıklarının arkasında duramayanlar yüzünden bu erkekler böyle. Yaşarken güzel ama ailem duymasın bilmem ne sen kendin dik durmalısın arkasında olmalısın ki kimse sana laf edemezsin burada insanlar yardımcı olmaya çalışıyor sen onları kalaylıyorsun neredeyse.

O anlattıklarıda başkalarına anlatacaktır ve hani banalar başlayacaktır emin ol ve bu erkek arkadaşın işi inada bindirirse kendi söylememiş gibi hareket eder üstünden de atar olayı yani ummadığın taşı baş yarar.

Ailenden korkma bu tip erkeklerin oyuncağı olmaktan kork sen onun ile eğlenirken ailen umrunda değildi şimdi niye umurunda bir karar verdin yaşamak istedin yaşadın bırak ailen seni öldürmez ama eskisi gibi de rahat bırakmaz maalesef bundan sonra seçici olursun artık.

Senin gibi yaptıklarının arkasında duramayanlar yüzünden bu erkekler böyle. Yaşarken güzel ama ailem duymasın bilmem ne sen kendin dik durmalısın arkasında olmalısın ki kimse sana laf edemezsin burada insanlar yardımcı olmaya çalışıyor sen onları kalaylıyorsun neredeyse.

O anlattıklarıda başkalarına anlatacaktır ve hani banalar başlayacaktır emin ol ve bu erkek arkadaşın işi inada bindirirse kendi söylememiş gibi hareket eder üstünden de atar olayı yani ummadığın taşı baş yarar.

Ailenden korkma bu tip erkeklerin oyuncağı olmaktan kork sen onun ile eğlenirken ailen umrunda değildi şimdi niye umurunda bir karar verdin yaşamak istedin yaşadın bırak ailen seni öldürmez ama eskisi gibi de rahat bırakmaz maalesef bundan sonra seçici olursun artık.

ne yazıkki insan yaşarken cok göremiyor olan biteni .yada insanlar gerçek yüzlerini sonradan ortaya koyuyorlar .daha önceki bir yorumumda da yazdım insanları kalaylamak gibi bir niyetim yok sadece içinde olduğum için alternatif üretmek odanı olanı olmayacagı söyledım belkı gerginliktendir dilim sürçi lisan ettiyse affola kimseye ters konusmak haddim değil. insanlarla ilişkilerimde saygı cerçevesinde boyut kazandırırım hayatıma

sinirlendi ikimizide öldureceğini söyluyor ama artık umrumda değil böyle yaşamaktansa elimden birşey gelmiyordu bunu çare olarak buldum

Çare geçici çözümler değildir havlayan köpek ısırada biliyor bir arkadaşım lise son ikinci dönem okuldan alınıp evlendirildi ki o beter bişeydi içini karartmak değil niyetim, işin ciddiyetini kavratmak.

Bu tehditleri kanıtlayabileceğin sms yada ekran görüntüleri var ise ailen ile konuş ve gereken yapılsın savcılık kanalı ile.

Erkekler biliyor aile korkusunu bunu kullanıyor ki senin yaptığın gibi ona korktuğunu belli etmişsin daha önce dedim daha anlatıklarının anlattıkları olacak onlar bile gelebilir sen ailenden korkma bu tiplerden kork.

Bu süreç senin için çok yıpratıcı bir süreç olacak ve hep diken üstünde olacaksın bu konuda. Sakin olmayı dene ve düşün, duygularını değil de mantığını ön plana çıkarmaya çalış. Geçmişi geri getiremiyoruz ne yazık ki, geriye yaşadıklarımızdan ders çıkarmak kalıyor bize. Duygularının üzerinde oluşturduğu baskıyı, korkuyu, tedirginliği azaltmaya çalış ve mantığını da ön plana almaya. Genelde biz kızlar duygularımıza kolayca esir olabiliyoruz ve yaptığımız yanlışlarda bu yüzden oluyor çoğunlukla.Kendini ailenin yerine koy, empati kur, fazla telaşa ve korkuya yer verme.

Anladım canım merak ettim gelişmeleri mutlaka yaz. İnşallah bir şey yapmaz..

merhaba canım üzüldüm kötüye bulaştınmı zor kurtulursun ailenden korkma canım elbette unutulur zamanla o kişiden korkup tehtilerine ödün verme sakın inşallah birşeyyy olur ve senden vaz geçer Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
desteğini hissettiren ,önerilerini sunan ve dualarıyla ve yorumlarıyla yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ediyorum ..sizden ricam bu süre zarfında dua inşallah kötu sonuçlara neden olmadan bu konu kapanır ...gelişmeleri girdikçe yazacam

Back
X