derdim büyük

Bu yoruma koptum benim okulda bir arkadaşım var iki saat sürüyor demişti :)) 10 15 dakika sabret demek kolay istek olmayınca ne yapsın.
Bence biraz hayatınızı renklendirin bir sinemaya gidin, baş başa yemek yiyin böylece istek de oluşur daha çok gençsin.

sinemaya gitmeyeli çok uzun zaman oldu belki 4 sene olmuştur
baş başa yemek yemek mi, evde yemek yerken ne yediğimi anlamıyorum bile
bi onunla uğraş bi ötekiyle uğraş derken
zaten bi yere giderken büyük olanı bizimle geliyo, hayatta bizi yalnız göndermez
ama en yakın zamanda bi yemek fırsatı yaratıcam inşallah

seni çok iyi anlıyorum ben 3 çocuk büyüttüm arka arkaya.aynı senin gibiydim yorgunluktan uykusuzluktan bende de istek falan kalmıyordu ama yinede mümkün olduğunca kocamı reddetmiyordum buna rağmen benim koca da çok şikayet ederdi erkekler için cinsellik çok önemli öyle çocuk küçük yorgunluk şu bu anlamıyorlar maalesef eşini kendinden uzaklaştırma canım

sinemaya gitmeyeli çok uzun zaman oldu belki 4 sene olmuştur
baş başa yemek yemek mi, evde yemek yerken ne yediğimi anlamıyorum bile
bi onunla uğraş bi ötekiyle uğraş derken
zaten bi yere giderken büyük olanı bizimle geliyo, hayatta bizi yalnız göndermez
ama en yakın zamanda bi yemek fırsatı yaratıcam inşallah

Büyükler yok mu size yardımcı olacak baş başa kalmanızı sağlayacak. Şu an emzirmen de seni kadınlıktan çıkarıp daha çok anneliğe itmiş ama bu iki dengeyi sağlaman lazım. Bir de biz kadınlar ilişkiye girmedikçe soğuyoruz ama erkekler öyle değil onların bu duyguları daha çok kabarıyor. Biraz kendini zorlamanı tavsiye ediyorum hatta kafanda ilk tanıştığın günleri, ilk geceni falan hayal et v.s. sen düzelmeye çalışmazsan eşin kesin kendi kendine boşalmaya çalışıyordur bu bence daha kötü bir durum.

Büyükler yok mu size yardımcı olacak baş başa kalmanızı sağlayacak. Şu an emzirmen de seni kadınlıktan çıkarıp daha çok anneliğe itmiş ama bu iki dengeyi sağlaman lazım. Bir de biz kadınlar ilişkiye girmedikçe soğuyoruz ama erkekler öyle değil onların bu duyguları daha çok kabarıyor. Biraz kendini zorlamanı tavsiye ediyorum hatta kafanda ilk tanıştığın günleri, ilk geceni falan hayal et v.s. sen düzelmeye çalışmazsan eşin kesin kendi kendine boşalmaya çalışıyordur bu bence daha kötü bir durum.

büyükler olsa nolcak
pazara veya markete giderken bırakıyoruz büyüklere
"çabuk gelin benim evde işim var, siz geldiğiniz gibi hemen eve gidicem" diyo
bizde mecburen koştura koştura alışveriş yapıyoruz

kendi açından çok haklısın ama eşinide düşün biraz..sonra başka kadınlarda teselli bulmasın, 10-15 dakika sabret bence

nasıl yani.zevk alma ama eşin tatmin olsun. yoksa başklasına bakar. bumudur cinsellik. sevgi anlayış.

Bizde de durum farklı değil yalnız benim tek çocuğum varve kayınvalide de yok ama çoğunlukla geri çeviriyorum eşimi bazen isyan ediyor ama çok yoruluyorum ben isteksizsem zorla yaparım mantığında değilim.Ve benim de aklım çıkıyor hamile falan kalırsam diye.Yalnız benim eşim sağolsun yardımcı oluyor.İnternetten araştırmış kadınlarda cinsel istek arttırıcı bi çay bulmuş onu yapmış içtim artık psikolojik mi bilmiyorum işe yaradı.

Çay da civanperçemi ve anasonu bir bardak kaynar suda 3/4 dk bekletip esmer şekerle tatlandırıp içiyorsun.Bir dene istersen.

Back
X