Derdim canilik

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
43
33
Konuyu kitleyin ama nolursunuz bu da dert mi diyip taşımayın evet bu büyük bir dert bu çocuklar mı bizim geleceğimizi kurtaracak bizim arkamızdan gelen nesil bu olamaz lütfen imzalayın...
Gördüğüm dk dan beri inanın yutkunamıyorum :KK43:
Hangi insanın yüreği buna el verir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben uzun süredir sırf artık böyle şeyleri görmeye dayanamadığımdan Facebook'umu kapalı tutuyordum.
Gerçekten dayanamıyorum insanların bu kadar ama bu kadar kötü olmalarına.

O kadarr ,o kadar çok var ki böyle.
Nefret ediyorum , kendi varlığımdan bile nefret ediyorum.

sonra ben gelecek nesil saygısız, kendini bilmez, terbiyesiz, psikopat yetişiyor diyorum hoş karşılamıyorlar. küçükken temel toplum kurallarını, sevgiyi, saygıyı, merhameti anneler olarak öğretilmezse sonuçta bu ülkede köpek de taşlanır, kuş da öldürülür, kediler boğulur da. sinirlendim yemin ederim. sitede anneler de var lütfen çocuklarınızı ahlak yönünden de eğitin (çocuklarına toplum kurallarını öğretenler üzerine alınmasın)

Imzalamistim bunu gordum ama bir ise yarayacagini dusunmuyorum. Ciddi bir yaptirimi olmayacaktir. Hayvan oldurenler katil olarak yargilanmiyor malesef.

arkadaşlar konu günceldir lütfen katılın...
mesaj atan arkadaşlar hepinize teşekkür ederim inanın tek tek cevap yazacak kadar bile moralim yok gerçekten düşündükçe kötü oluyorum evde iki tane kuşum var onlar öttükçe aklıma geliyor :(

Küçük bir kız çocuğu..
Katile bakın..

Çok üzgünüm çok. Nasıl kalpler bunlar, nasıl da kirli zihinler yetiştiriyoruz.

Canın çıksın inşallah sırf bunlarla karşılaşacağım diye facebookta çoğu sayfayı takip etmiyorum. Moralim bozuluyor. Günlerce aklımdan çıkmıyor sonra :( imzaladım bir faydası oluyor muki

Back
X