- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Geçen ben de eşime soruyordum ne zaman çıkacak bu yasa hani çıkıyordu falan diye. Adam nerden bilecekse sanki. Ben de dert ediyorum. Yalniz oyle görüntülere bakamıyorum bile. Siz nasıl dayanıp bakabiliyorsunuz
Haklısınız insanlar canavara dönüşebiliyor. Bekliyoruz valla inşallah çıkacakYalnız sizin psikolojinizi de iyi görmedim ben. Hayvanları sevip insan sevmemek normal bir durum değil. Dünya bu şekilde çekilmez. Her insan psikopat her insan canavar değil takdir edersiniz ki. Hayatı uçlarda yaşamak doğru değil. Dünyayı sevgi kurtaracak inanıyorum (biraz)
Bu bir partinin değil, hepsinin ayıbı kimse gündeme getirmiyor veya önemsemiyor. Onlar da can o kadar üzülüyorum ki. Genel olarak dinlediğim psikiyatırlar hayvana işkence yapanların potansiyel suça eğilimli kişiler olduklarını söylüyorlar. Minicik canlardan ne isterler vallahi billahi anlamiyorum. Beni 18 yaşımda köpek ısırdı çok ama çok korkarım köpeklerden ama bir kere eziyet edeyim taş atayım diye düşünmem. Yiyecek vereceksem verir hemen kaçarım. Allah'ım herkesin kalbine merhamet vicdan versin.
Yapmayın iyi şeyler de oluyor. Evet hayvan haklarının korunmadığı bir ülkedeyiz. Artık gözümüz düştü ha çıktı ha çıkacak diye. Ama üzgünüm sizin uçlarda yaşıyor olmanız normal değil. Kendi sağlığınızı da düşünün.Hangi sevgi diye soruyorum o zaman?
Kendi menfaatlerine, adamlarının menfaatlerine olsaydı, hepsi birleşip bir gecede çıkarırlardi. Türlü türlü eziyet çekiyor masumlar. Beni tek teselli eden onların hakkını bu dünyada korumasakta Rabbim o masumların hakkını alacak. Yaptıklarının bin beterini yaşasınlar inşallah.
O kadar umudum gitti ki haber bile takip etmiyorum artik, bahsettiginiz vahsetleri yeni duydumallah belalarini versin.. salgin ders olmamis insanlara.. bu mahlukatlar insansa insan olmamayi tercih ederim.. bugun kelebeklere bakarken dusundum, kucukken uzulurdum 1 gun omurleri var diye, simdiyse cok sansli olduklarini dusunuyorum, en azindan biraz daha insan zulmunden uzaklar...umarim yasa cikar biraz daha faydasi olur masumlara
Kiymaya dusundukleri keciler bunlarmis... tum guzelliklere dusmanlar, belalarini bulsunlar kotulukleri yapamasinlar tek dilegim bu...
Evet derdimiz büyük çok güzel ifade etmişsin yürek dayanmıyor canım acıyor resmen
İnsan demen lütuf olur iki ayaklı yaratıklar die tabir ediyorum.insan sayısı okadar az ki SEVMİYORUM SİZİ İKİ AYAKLI YARATIKLAR insan olamadınız hep söylerim ülkenin b...u çıktı kopsun kıyamet yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?