Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Derdim çok büyük ,aldatılmısım içinden çıkamıyorum..
yasadıklarınz cok zor seyler allah yardımcın olsun cnm.
ben esınızn bır kere oldu baska olmadı demesıne asla ınanmıyorum.uzmanlar aldatmanın ılk seferı çok zor olur bır kere yapan devamını getırır cünkü zor olan kısmını atlatmıstır dıyorlar ve buna katılıyorum.
maddı acıdan kendıne güvenıyorsun bence kızın ıcınde olsa bu unutulacak bırsey degıl.bugun olmasa bıle bu yasadıgn duygular bnırgun patlayack ve sadece kendıne yazık edecksın.hakkında herseyın hayırlısı olsun arkadasım.
inşallah bi kere affettiniz diye tekrar aynı cesareti bulup sizi üzmez. asıl kızınızın iyiliği için böyle adamı affetmemeniz gerekirdi. hata bi anlık bişe y bi daha olmayacak demiş ama keşke bir eşinin olduğunu size ihanet etmeden önce düşünseydi. genelde bayanlar olarak biz daha yuvamızı koruyucu oluyoruz ama inanın siz böyle birşey yapsanız eşiniz size bi kereliğine olmuş hata yapmışsın karıcım diyip sizin yaptığınız fedakarlığı göstermezdi.
biraz kırıcı olmuş olabilirim ama inanın sitemim size değil sizin üzülmenize üzüldüm bebeğinizi düşünmenizin verdiği bu fedakarlığa üzüldüm.
ben anlamıyorumki,erkekler bu işi yaparken aman bebeğim çocuğum babasız kalmasın eşim benden soğumasın deyip vazgeçmiyor,ama biz aman çocuğum babasız büyümesin eksik hissetmesin diye durumdan nefret ede ede barışabiliyoruz.ne kadar tezat.
halbuki çocuğunu düşünmeyen adam çocuğunu hak etmez ki.
Arkadasimin su an ne diyecegimi bilmiyorum..bosan veya bosanma diye beylik laflar edemeyecegim...sunu soyleyebilirim bende aldatildim igrenc anlatilmasi imkansiz bir duygu...bunu ustunde bir tek aci duygu var diyorum olum oda sadece anne baba ve evlat acisi olabilir...es bile degil...ben bosanmadim terapi gorduk birlikte ve esim tek basina cunku cinsel problemler yasiyordu...bir suru berbat hayatimiz cehenneme ceviren takinti...benim esim birde gidip parali kadinla yapip ona dertlerini anlatmis ...beni tatmin edemediginden yakinis...is bittiginde kadin esini seviyorsan buraya bir daha gelme cozum burda degil demis:))birde ogut almis yani...ooff neyse yasadiklarimi bir ben bilirim birde allah...bir bucuk sene anti depresan kullandim , geceleride ayri bir ilac uyuyabilmek icin ..uykularimdan aglayarak nefesim tikanarak kalktim...bazen esin sarsip uyandirdi bagirip aglarken...bunlari yasarken onun erkeklikle ilgili onu bunalima surukleyecek berbat takintilarini guvensizliklerini atmasi icin ona yardim ettim...sunu soyleyebilirim coooooookkkkk zor atlatmak...ben beynimde hayal ettigim goruntulerden iki sene oldu hala tam olarak kurtulamadim...sadece esimin gercekten psikolojik bir sorunu oldugu doktor tarafindan onaylandigi ve bana ne olur yardim et diye yalvardigi icin kaldim..sans verdim...ama ogrenme animi hic unutamiyorum...nette arkadasiyla yazismasinda ogrendim dusun yazilar gozumun onumden gitmiyor...Bosanmak bosanmamak senin bilecegin yasayan biri olarak sunu soyluyorum o goruntuleri unutman cooooookkkk zor ve iskence verici bir surec...ve seninki soyle bir dusunuyorumda benimkindende zor...
Sana tavsiyem kesinlikle su hemen terapiye basla ve bir sure uzunca bir sure esinden ayri yasa ben bunu yapmadigima cok pismanim keske bir ay iki ay bilmiyorum uzak kalsaydim acaba kararim degisirmiydi...acaba ona yinede yardim etmek istermiydim...acaba yeteri kadar anladimi , neden basimi alip bir tatile gitmedim...sadece bir hafta evi terkettim...daha sonrada 2-3 gunluk uzaklasmalar yasadim bir kac kere...ama su anda uzaklasmaya cok ihtiyacim varmis dogrusu buymus diye dusunuyorum...terapiye basla ilac destegi al ve esinden bir sure uzak kal ve boyle karar ver...en sagliklisi bu...Tanrim yardimcin olsun...
Cok üzücü Allah kimsenin basina vermesin. Ama bence daha gitsemmi kalsammi diye düsünmen bile gereksiz. Bikere aldatan herzaman aldatir. Bana göre kesinlikle kendini ezdirme ve ayril. Kizina gelince kizinin annesini aldatan bi babaya ihtiyaci oldugunu sanmam
Allah yardımcın olsun gerçekten. Aklıma takılan şu eşin kameraya cekmıs goruntulerı santaj ıcın ama uzerınden kaç yıl gecmıs nıye sılmemıs hala santaj yapması gereken bı durum mu var ortada eğer oyle ıse hala gorusuyor. Bu benim düşüncem. Bunca yıl saklanmaz cünkü o vıedolar bıdaha gorusmeyecegı bırıyse 1 yıl sonra sılsın. ama kac yıl gecmıs hala o vıdeo duruyor. bu kısım mantıklı gelmedı bana.
Eğer bu durumu bi süre sonra hazmedebılırım dıyorsan arada kızım var dıyorsan ayrılma.
Ama ya sen ne olacaksın??
Kadınlık gururun sana yaşattığı o psikoloji
ömrün boyunca unutturamayacağı rezil bi an..
o 3-5 sn yi her Allahın günü günde milyon kez düşünücen
Çok şükür iyi kazanıyormussun
Başarılı kendıne guvenı olan bı kadına benzıyorsun.
Yerınde olsam durmazdım dıyorum ben.
ama yınede başa gelmeden bılınemez böyle şeyler.
En iyi kararı vereceğine inanıyorum
Kendın ıcın en dogrusu olana..
ben anlamıyorumki,erkekler bu işi yaparken aman bebeğim çocuğum babasız kalmasın eşim benden soğumasın deyip vazgeçmiyor,ama biz aman çocuğum babasız büyümesin eksik hissetmesin diye durumdan nefret ede ede barışabiliyoruz.ne kadar tezat.
halbuki çocuğunu düşünmeyen adam çocuğunu hak etmez ki.