Derdim çok, çok büyük bu kez.. Başımı yastığa koyamıyorum..

Queen Bee

✿ Evli, Mutlu, Kedili, Öğretmen ✿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
3.265
3.577
Benim derdim bu kez çok büyük, yavrusunu kaybetmiş bir ananin babanin acisini paylaşıyorum.. Ozgecan'in haberini duyduğumdan beri uyuyamiyorum, aklımdan atamiyorum, düşündükçe tuylerim urperiyor. Ana babasinin yerine kendimi 5 saniye koysam boğulacak gibi oluyorum nefes alamiyorum. Kimbilir nasil korktu, kimbilir cani nasil acidi, masum bir cana bu nasil yapilir diye dusunmeden edemiyorum.. Ölmüş insanligin vicdan azabini çekiyorum.. O soysuzlarin idamini isteyenlere ise katilmiyorum. İdam kurtulustur onlar için, nasil aci cektirdiyse öyle aci çekmeli ölmek için yalvarip ölmemeli, ölememeli. Müebbet hapiste hergun ölüm icin yalvaracak kadar yasattigini yasamali ama ölümle ödüllendirilmemeli. Hesabi sadece ahirete birakilmamali.. Bende Ozgecan ile ayni yaşlarda bir üniversite ögrencisiyim. Benimde minibuste, otobüste tek kaldigim çok oldu. Mutlaka herkesin olmuştur. O bende olabilirdim, siz de, yavrunuzda.. Ve olmayacagimizin da bir garantisi yok bu devirde.. Arkasından konusulanlari duydukça daha da urperiyorum. Bazi kadinlarin(!) "açık giyiniyorsa haketmiş oro.." diye yazdigi yorumlarini kendi gozlerimle gördüm. Bunu yazan bir kadin.! Ve niceleri.. Giyim serefsizden korusaydi Suudi Arabistan' daki kadinlar guvende olurdu. Kapali ve peçeli nice kadin da ugradi bu serefsizlige, vahşice katledildi ve ediliyor. Yarin oburgun ne benim, ne sizin, ne de sevdiklerinizin boyle bir vahsetle haberlere cikmayacagi ne malum ? En büyük görev erkek analarina dusuyor. Ogullarinizi kadinlara saygi gösterip değer vermesi gerektiği, kadinlarin vajinadan oluşmadigi, acik giyinmenin "bana tecavüz edebilirsin" anlamına gelmediği, hatta sokakta ciplak dolasan kadina bile kimsenin tecavüz etmeye hakki olmadigini öğreterek yetistirin. Kizlariniza kapali giyinmeyi, aksam disari cikmamayi, toplum içinde kahkaha atmamayi değil ogullariniza tecavüz etmemeyi ogretin..
Ailesine sabir diliyorum gibi çiğ bir laf da edemiyorum, kelimelerin tükendiği yerin sabri da olmayacaktır.
Rabbim hepimizi ve tüm sevdiklerimizi korusun..

Son düzenleme:
Yazdıklarına birebir katılıyorum, iki gundur uyuyamıyorum. Gözlerim her haberde her yazıda doluyor.
Bu sadece görebildiğimiz kısım. Aslında daha nice kayıplar nice olaylar oluyor ama bilmiyoruz.
Çünkü katillerini geçtim kaybolanlar bulunmuyor.
Eller kesiliyor, parmaklar kesiliyor..
Yüz paramparça ediliyor tanınmasın diye.
Yakılıyor iz kalmasın diye.
Hatırladıkça beynime ağrılar giriyor.
Ben olsam o minibüste tek başıma diyorum neler hissederdim ve gözümden yaşlar akıyor her seferinde.
Evdekilere görünmeyeyim diye banyodan çıkmıyorum.
Biz kardeşimize çocuğumuza hayır bile diyemezken elin hayvanı neler yapıyor..

disari cok cikmiyorum insanlarin yogun oldugu ortamlari sevmiyorum insanlardan hoslanmiyorum sizinde yazdiginiz gibi boyle durumlarda kadini suclayan hemcinslerimden tiksiniyorum..seytaninin bile sasirarak izledigini dusunuyorum o bile bu kadar kotulesemez..

İnsanoğlundan ala şeytan mi var ? Dediğin gibi o bile şapka çikariyordur bu kötülüklere. Bende kendi turunu sevmeyenlerdendim simdi daha da katmerlendi insanliga nefretim. Hayvan diye kucumsedigimiz tur bile bizden çok cok ustun kimse kusura bakmasin. Kotuyuz, kotu..

yakila yakila, eziyet edile edile, gunden gune yavasca idam edilseler, öldürülmek icin yalvarsalar yine de az mi gelir bu kani bozuk irz dusmanlarina? Allah bildigi gibi yapsin!
kizcagizin ailesine sabir versin Rabbim..

İnsanoğlundan ala şeytan mi var ? Dediğin gibi o bile şapka çikariyordur bu kötülüklere. Bende kendi turunu sevmeyenlerdendim simdi daha da katmerlendi insanliga nefretim. Hayvan diye kucumsedigimiz tur bile bizden çok cok ustun kimse kusura bakmasin. Kotuyuz, kotu..
sevilcek turmuyuz zaten baksana hale..hayvanlar insanlardan daha vicdanli merhametli yahu koca bi kopek yolda pesime takilsa kendimi guvende hissediyorum ne hale dustu insanlik uc bes iyinin hayrina donuyor dunya yoksa yasanilir gibi degil

Birde kendiside evlat sahibiymiş bu adamın..Pes dedim artık ya..İnsan hiç mi düşünmez,benimde evladım var diye..Nasıl bir gözü dönmüşlüktür bu..O kızın yaşadığı korku,çektiği acı ne büyüktü kimbilir..Haberi izlediğimden beri bu saat oldu uyuyamadım hala..Bizler tanımadığımız halde böyle üzüldüysek ailesi kimbilir nasıldır Allahım yarabbim offff:KK42:

Son düzenleme:
2 gecedir uyuyamıyorum ben de. Saat kaç oldu, hala gram uykum yok. Uykum gelir diye yatıyorum, hemen aklıma geliyor. Korkuyorum... Kendim için korkuyorum, ablam için korkuyorum, başka genç kızlar için, çocuklar için, hayvanlar için korkuyorum. Gece çıkan biri değilim ama ne farkeder ki? Okul çıkışımda da bulabilir beni, eve sipariş verdiğimde de... Hiçbir güvencem olmadığını hissediyorum. Zaten kimin bir güvencesi var ki bu hayatta? Ama ben artık tamamen savunmasız olduğumu düşünüyorum. Biber gazı alsam yanıma, e Özgecan'da da biber gazı varmış. Bir sapığı ne kadar durdurabilirsin ki...

Zaten çocuk isteyen biri değildim, şimdi bir gün çocuk sahibi olursam kızım olmasın istiyorum. Bu iğrenç, bencil dünyaya çocuk getirmek istemiyorum. Kızımın bu korkuları yaşamasını istemiyorum.

Ben ki çoğu kişi 'feminist' olduğumu söyler, ki bu kelimeden de hiç hoşlanmam sahip olmam gereken hakları savunmak niye feministlik oluyor anlamıyorum, dışarı çıkmaktan korkar hale geldim. Erkek arkadaşıma 'evin yakınlarından alır mısın, dönüşte beni eve bırakır mısın' diyecek hale geldim.

Gülümseyerek sipariş verdim diye kendisinden hoşlandığımı zanneden, beni eve kadar takip eden garsonun zihniyetinden, gülümsemeden konuştum diye beni kezban olarak nitelendiren zihniyetten, giydiğim kıyafetin bir şeylere davetiye çıkardığını düşünen zihniyetten nefret ettim.

Hadi, 'yapmıştır bir o....luk.' diyen erkek müsveddelerini geçtim, Cahide Sultan adlı kadının sayfasında paylaştıklarını görünce hemcinslerimden de nefret ettim.

Ne kadar tepki verirsek verelim dışardaki sapıklar 'ay bu kadınlar çok haklı, bir daha yan gözle bile bakmayalım.' demeyeceklerine göre, benim bu düzenin değişeceğine dair inancım kalmadı.

Bu dünyada kim bir masumun acı çekmesine neden oluyorsa, aynı acıyı çekmeden ölmesin.

2 gecedir uyuyamıyorum ben de. Saat kaç oldu, hala gram uykum yok. Uykum gelir diye yatıyorum, hemen aklıma geliyor. Korkuyorum... Kendim için korkuyorum, ablam için korkuyorum, başka genç kızlar için, çocuklar için, hayvanlar için korkuyorum. Gece çıkan biri değilim ama ne farkeder ki? Okul çıkışımda da bulabilir beni, eve sipariş verdiğimde de... Hiçbir güvencem olmadığını hissediyorum. Zaten kimin bir güvencesi var ki bu hayatta? Ama ben artık tamamen savunmasız olduğumu düşünüyorum. Biber gazı alsam yanıma, e Özgecan'da da biber gazı varmış. Bir sapığı ne kadar durdurabilirsin ki...

Zaten çocuk isteyen biri değildim, şimdi bir gün çocuk sahibi olursam kızım olmasın istiyorum. Bu iğrenç, bencil dünyaya çocuk getirmek istemiyorum. Kızımın bu korkuları yaşamasını istemiyorum.

Ben ki çoğu kişi 'feminist' olduğumu söyler, ki bu kelimeden de hiç hoşlanmam sahip olmam gereken hakları savunmak niye feministlik oluyor anlamıyorum, dışarı çıkmaktan korkar hale geldim. Erkek arkadaşıma 'evin yakınlarından alır mısın, dönüşte beni eve bırakır mısın' diyecek hale geldim.

Gülümseyerek sipariş verdim diye kendisinden hoşlandığımı zanneden, beni eve kadar takip eden garsonun zihniyetinden, gülümsemeden konuştum diye beni kezban olarak nitelendiren zihniyetten, giydiğim kıyafetin bir şeylere davetiye çıkardığını düşünen zihniyetten nefret ettim.

Hadi, 'yapmıştır bir o....luk.' diyen erkek müsveddelerini geçtim, Cahide Sultan adlı kadının sayfasında paylaştıklarını görünce hemcinslerimden de nefret ettim.

Ne kadar tepki verirsek verelim dışardaki sapıklar 'ay bu kadınlar çok haklı, bir daha yan gözle bile bakmayalım.' demeyeceklerine göre, benim bu düzenin değişeceğine dair inancım kalmadı.

Bu dünyada kim bir masumun acı çekmesine neden oluyorsa, aynı acıyı çekmeden ölmesin.
Artık gölgemizden korkar hale geldik böyle caniler yüzünden..Gece sokağa çıkmak bir yana dursun kızcağız evine gitmek için bindiği minibüste ne hale getirildi..Var mı bunun ötesi artık? Yakında camlarımızı kırıp evlerimizin içine dalarsa böyle caniler şaşmamak lazım..Yazıklar olsun böyle insanlara...

Yazdıklarına birebir katılıyorum, iki gundur uyuyamıyorum. Gözlerim her haberde her yazıda doluyor.
Bu sadece görebildiğimiz kısım. Aslında daha nice kayıplar nice olaylar oluyor ama bilmiyoruz.
Çünkü katillerini geçtim kaybolanlar bulunmuyor.
Eller kesiliyor, parmaklar kesiliyor..
Yüz paramparça ediliyor tanınmasın diye.
Yakılıyor iz kalmasın diye.
Hatırladıkça beynime ağrılar giriyor.
Ben olsam o minibüste tek başıma diyorum neler hissederdim ve gözümden yaşlar akıyor her seferinde.
Evdekilere görünmeyeyim diye banyodan çıkmıyorum.
Biz kardeşimize çocuğumuza hayır bile diyemezken elin hayvanı neler yapıyor..

Hayvan lafini haketmiyorlar inan. Hayvanlar insanoglundan daha iyi ve merhametli. Tüm pislik insanda. Ayni durumdayim senle unutmaya calistikca aklima geliyor daha da unutamiyorum. Biz unutsak da ailesi ölene kadar bu izdirapla yaşayacak çok üzülüyorum. Yemek bile yiyemiyorum..

Birde kendiside evlat sahibiymiş bu adamın..Pes dedim artık ya..İnsan hiç mi düşünmez,benimde evladım var diye..Nasıl bir gözü dönmüşlüktür bu..O kızın yaşadığı korku,çektiği acı ne büyüktü kimbilir..Haberi izlediğimden beri bu saat oldu uyuyamadım hala..Bizler tanımadığımız halde böyle üzüldüysek ailesi kimbilir nasıldır Allahım yarabbim offff:KK42:

Öyle miymis haberim yoktu. Böyle bir serefsiz inan yarin obur gün kendi kizina da tecavuz eder, nerde düşünecek benim de evladim var diye nerdeee.. Zaten ona bunu yapanlar baba oğlu ve oğlunun arkadasi. Aile kavramlari bu iste. Nasil verecekler canlarini, mezarda nasil yatacaklar.. Beter olsunlar.

Anası babası zaten atamaz içinden onların acısını Tahmin bile edemeyiz ama, eğer bi seveni varsa hele de onu unutamayanı, artık ömrü billah atamaz içinden..

Az önce ağlaya ağlaya bi hal oldum bir de hastayım daha da kötü oldum..

Nasıl güzel su gibi allahım mekanını cennet etsin, çektiği acıyı günahına kefaret saysın... Oooooof allahım of.. Hiç bişey bu kadar yakamamıştı canımı. Bi fotoğrafı var ya hani sıra mı masa mı neyse artık başını koymuş da bakıyor.. Ona bakıp bakıp ağladım.. Bi de sinem yurdanurun annesine çok ğzülmüştüm böyle.. Dünya yaşanacak yer değil be..

Kızlar akıl vermek olarak algılamayın ama ona niyetle bi fatiha daha okur musunuz allah rızası için..

Ne güzel yazmissin, her şeye tercüman oolmuşsun. Sonuna kadar haklisin. Vahşi bir iki ayakli av olarak seni kestirdiyse gözüne biber gazi da fayda etmez. Herşey av olarak seçilip secilmedigin arasındaki o iince çizgide. Bu yasa kadar kimse bize tecavüz edip öldürmeye yeltenmedi diye yasadik. Yarini kim bilebilir ? Tüm hhayatimiz cinsel organini tanrisi yapmis bir adama rast gelip gelmeyecegimize bagli olacak kadar ucuz. Ben feministim bunla her zaman da gurur duydum. Erkek arkadasim da feministtir o da gurur duyar. Sende duy. Herkes özellikle her erkeğin feminist olduğu bir dünyada kadin huzur bulur. Yoksa boylesi ülke de kadin olmak tehlikeli ve yasak..

Öyle miymis haberim yoktu. Böyle bir serefsiz inan yarin obur gün kendi kizina da tecavuz eder, nerde düşünecek benim de evladim var diye nerdeee.. Zaten ona bunu yapanlar baba oğlu ve oğlunun arkadasi. Aile kavramlari bu iste. Nasil verecekler canlarini, mezarda nasil yatacaklar.. Beter olsunlar.
Evet öyleymiş..Evli ve 1 çocuk babasıymış,yazıklar olsun böyle pislik insanlara..Kız evine gitmek için biniyor minibüse ve hale bak! İnsanın sinirleri bozuluyor ya düşündükçe..Bindiğin bir minibüste bile başına bunlar gelebiliyorsa,yakında böyle caniler kapılarımızı,camlarımızı kırıp evlerimizin içine dalacaklar demek ki..Öyle bir hale geldi artık ve önüne geçilemiyor böyle pisliklerin..Tam anlamıyla kudurdular artık..

Anası babası zaten atamaz içinden onların acısını Tahmin bile edemeyiz ama, eğer bi seveni varsa hele de onu unutamayanı, artık ömrü billah atamaz içinden..

Az önce ağlaya ağlaya bi hal oldum bir de hastayım daha da kötü oldum..

Nasıl güzel su gibi allahım mekanını cennet etsin, çektiği acıyı günahına kefaret saysın... Oooooof allahım of.. Hiç bişey bu kadar yakamamıştı canımı. Bi fotoğrafı var ya hani sıra mı masa mı neyse artık başını koymuş da bakıyor.. Ona bakıp bakıp ağladım.. Bi de sinem yurdanurun annesine çok ğzülmüştüm böyle.. Dünya yaşanacak yer değil be..

Kızlar akıl vermek olarak algılamayın ama ona niyetle bi fatiha daha okur musunuz allah rızası için..

O yüzden çiğ geliyor ya ailesine sabir dilekleri. Mümkün mu hic ya ? Keşke mümkün olsa ailesi icin birşey yapabilsek.. Ben tanimam etmem ama böylesi üzüldüm kahroldum ne yemek ne uyku nefes bile alamiyorum, ben bile boyleysem ailesi nasildir düşündükçe boguluyorum? Bir daha güneş onlar için de doğacak mi çok zor.. O serefsizler sadece bir kizi oldurmedi bir aileyi öldürdü anasini babasini bacisini da öldürdü..

Evet öyleymiş..Evli ve 1 çocuk babasıymış,yazıklar olsun böyle pislik insanlara..Kız evine gitmek için biniyor minibüse ve hale bak! İnsanın sinirleri bozuluyor ya düşündükçe..Bindiğin bir minibüste bile başına bunlar gelebiliyorsa,yakında böyle caniler kapılarımızı,camlarımızı kırıp evlerimizin içine dalacaklar demek ki..Öyle bir hale geldi artık ve önüne geçilemiyor böyle pisliklerin..Tam anlamıyla kudurdular artık..

Kopacaksa kopsun artik kiyamet, dünya yaşanacak bir yer değil artik. Minibüse binerken, okula giderken, tenha bir sokaktan gecerken her an ayni kaderi yasayabiliriz sirf kadin olarak doğduk diye. Böyle ve bu korkuyla yyaşanmaz. Organini tanrisi yapmis vahşi bir iki ayakli tarafından av olarak seçilip secilmemeye bagli hayat yasiyoruz.

vereceğim isimlerden ötürü kimse yorumlarımı siyasete bağlamasın. nihat doğan ve cemile bayraktar'ın yazdıklarını görmeyen kalmamıştır. inan saat 4 sularında sinirden ağladım, diyeceksiniz needn bu insanları ciddiye alıyorsun diye ama ciddiye aldıklarım onlar degil. onların sözüyle gaza gelip ayrışan, birbirine cephe alan insanlar. bu mesele onun bunu meselesi değil insanlık meselesi hepimizin meselesi. beraber ağlamamız gereken bir mevzu. vallahi birkaç insan yüzünden bütün insanlıktan nefret ettim. kalpler nasıl bu kadar körelebilir midem bulandı artık. ağızlarında namus namus diye gezenlerin namussuzlukta sınır tanımaması beni ülkemden soğutmaya başladı. elhamdülillah müslümanım ama olmasaydım ve bu din hakkında hiçbir bilgim olmasaydı bu leş insanlar yüzünden asla sempati duyamazdım. böyle ortalığı karıştıran mikser insanlar yüzünden o kadar yanlış lanse ediliyoruz ki... acılarımızda bile bir olamıyoruz Allah kızımızın ailesine sabır versin, suçluları da Allah kahretsin

Niye şaşırıyorsunuzki hem cinslerinizin kötülüğüne sonuçta bu erkekleri doğuran yetiştiren bir anne bir kadın.
Gamze yavrumuza yapılanlanları haklı bulanlarsa ileride olursa benim oğlum bunu yaparsa oğlum suçlu değil onu tahrik edenin suçu.
Gerçekten batı bunları nasıl aştı acaba.
Bu kadar muhafazakar olmak insan doğasına aykırımı?

Hayvani içgüdüleri dahamı fazla gelişmeyen toplumların?

Kızlar korkmayın bu toplumunda bizde varız akılla bilgiyle cesaretle bir olursak bu toplum mu değiştirebiliriz.

X