• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim cok karısık:(

asla bir cana kıyılmaz, iradeni sağlam tutacaksın. senin veya bzm düşüncelerimz mühim değil. toplumun nikahsız doğuran kadına veya o çocuğa bakışı belli. ççok güçlü durup evladını büyütebilecek misin? baskılara dayanamayıp yuvaya bırakma sakın o el kadar bebeği. böyle hikayeler çok var.
ve bu kadar kısa sürede nasıl öğrendin?
ailen destek olur mu?
neden korunmadınız?
bunlar da aklımda deli sorular

peki doktora sordunuz mu bebeği aldırırsanız tekrar hamilelik oranınız ne kadar diye ?

7 senelik ilşki gecmşm var hic hamilelik yasamadım doktor da olmasının zor oldugunu soyledi bende kurcalamadm
tamam da ya durup dururken doktor böyle bişey söylemez. ne sebeple gitmiştin nasıl çıktı bu ortaya? ayrıca 24 yaşındasın ve 7 senelik ilişkin var. 17 yaşından beri korunmasız ilişki mi yaşıyorsun...maşallah kız sendeki cesarete bak. ben kocamdan çocuk yapmaya csaret edemiyorum. ya iyi yetştiremezsem diye...

asla bir cana kıyılmaz, iradeni sağlam tutacaksın. senin veya bzm düşüncelerimz mühim değil. toplumun nikahsız doğuran kadına veya o çocuğa bakışı belli. ççok güçlü durup evladını büyütebilecek misin? baskılara dayanamayıp yuvaya bırakma sakın o el kadar bebeği. böyle hikayeler çok var.
ve bu kadar kısa sürede nasıl öğrendin?
ailen destek olur mu?
neden korunmadınız?
bunlar da aklımda deli sorular
Evet biliyorum kıyamadgm için soruyorum ne yapablrm bi cıkış bi care vardr muhakkak bliyorm su an bi sürü kotu sey konuşuluyodr dusunuluyodr ama ben düşünemyrm ve herkesi karsıma almaya hazrm ben kararımı verdm ama belki benden buyukler tecrubeliler vardır dye bide onların fikrni almak istedm...

Ya bir de şeyi soracağım, cidden merak. Bebek sahibi olup olamayacaginizi nasil biliyorsunuz? Ben mesela 25 yaşındayım bekarim ve doğurganlık yeteneğim hakkında en ufak bir fikrim yok.:KK53:

Çünkü bekar olabilirsiniz ama doktor kontrolünüzü yaptırmıyorsunuz.
Ülkemizde evli olup sadece sorun yaşanıldıkça jinekoloğa giden insanlarımız mevcut. Ben de dahil.
Aktif cinsel hayatım başlayınca ilk muayenemi check up ta oldum. Sonra da bebek planlayınca gittim.

Eğer evli veya bekar, sorunlu veya değil yıllık kontrolünü yaptırırsan bilebilirsin.

tamam da ya durup dururken doktor böyle bişey söylemez. ne sebeple gitmiştin nasıl çıktı bu ortaya? ayrıca 24 yaşındasın ve 7 senelik ilişkin var. 17 yaşından beri korunmasız ilişki mi yaşıyorsun...maşallah kız sendeki cesarete bak. ben kocamdan çocuk yapmaya csaret edemiyorum. ya iyi yetştiremezsem diye...
17 yasında istemeyerek ilşki yasadm ve sonrası malum o yuzden gecmşm temiz değil ddm ve su an kurcalamk istemyrm su an obemli benm için 7 sene oncesi değil

Evli olmadigin halde cocugunun olmadigini nerden biliyosun da bu cocuk mucize diyosun merak ettim
Hiç mi kadın doguma gitmiyosunuz yumurtalıklarınıza baktrmıyosnz? Bende adet duzenszlgi vardı bu sayede yumurtalık tembelliği oldugu yumurtalarmn catlamadgı ortyda cıktı ve asla kaybolmucak kucuk kistler...

3 Haftalık hamilesiniz, 10 gün önce öğrenip vitamin kullanmaya başladınız, geç döllenmeymiş sat a göre 5 haftalıkmış ama 3 haftalıkmış... 3 haftalık gebelikte kese bile görünmez, kaldı ki 10 gün önce diyorsunuz 2 haftalık olmalıydı testte bile çıkmaz, olmamış bu bence...

Çünkü bekar olabilirsiniz ama doktor kontrolünüzü yaptırmıyorsunuz.
Ülkemizde evli olup sadece sorun yaşanıldıkça jinekoloğa giden insanlarımız mevcut. Ben de dahil.
Aktif cinsel hayatım başlayınca ilk muayenemi check up ta oldum. Sonra da bebek planlayınca gittim.

Eğer evli veya bekar, sorunlu veya değil yıllık kontrolünü yaptırırsan bilebilirsin.
Yoo jinekologa çok gittim ben ama dogurganlikla ilgili bir tetkik yapılmadı. Enteresan. Neyse konuyu dagitmayayim.

3 Haftalık hamilesiniz, 10 gün önce öğrenip vitamin kullanmaya başladınız, geç döllenmeymiş sat a göre 5 haftalıkmış ama 3 haftalıkmış... 3 haftalık gebelikte kese bile görünmez, kaldı ki 10 gün önce diyorsunuz 2 haftalık olmalıydı testte bile çıkmaz, olmamış bu bence...
Ultrasonda mınnacık kesem gorundu gebelik için rahmde hazrlanan yerde kan degerm 1180 adet tarhmi hatrlamıyorm ultrason resmmde duruyo neden yalan soleme ihtycı duyayım ? Hersyi siz mi bliosnz sadece?

Evet biliyorum kıyamadgm için soruyorum ne yapablrm bi cıkış bi care vardr muhakkak bliyorm su an bi sürü kotu sey konuşuluyodr dusunuluyodr ama ben düşünemyrm ve herkesi karsıma almaya hazrm ben kararımı verdm ama belki benden buyukler tecrubeliler vardır dye bide onların fikrni almak istedm...
benim sana tavsiyem sıkı sıkıya tutunman. artık o sana emanet. yaptğn bir hata. ama bedelini o ödememeli. sahip çıkmıyorsa çıkmasın. tek babasız büyüyen çocuk o olmaz. emin ol annesiz büyümesinden bin kat iyidir

Ultrasonda mınnacık kesem gorundu gebelik için rahmde hazrlanan yerde kan degerm 1180 adet tarhmi hatrlamıyorm ultrason resmmde duruyo neden yalan soleme ihtycı duyayım ? Hersyi siz mi bliosnz sadece?

2 haftalık gebelikte kese göründü yani, o zaman aldırmayın kesin bir mucize taşıyorsunuz içinizde :KK54:

Ultrason resmi yuklenmyo ne yazkki
2 haftalık gebelikte kese göründü yani, o zaman aldırmayın kesin bir mucize taşıyorsunuz içinizde :KK54:
Yazdklrımı okumuyosnz sanırım 2 eylulde ogrendm yarın itibaryle tam 3 haftalık ve ultrasonda gorduk keseyi fotoyu yukleyemedm uzantı falan bseyler yazıyo

Peki ailenizin bu sağlık durumunzdan bir bilgisi var mıydı ? Öğrendikelrinde nasıl bir tepki verebilirler herhangi bir tahmininiz var mı ?

Mümkünse harfleri yerine koyarak yaz olur mu gözlerim ağrıdı resmen okumak için.
7 yıldır korunmasız ilişki yaşayıp hangi doktor testler yapmadan çocuğun olmaz dedi ki?
Böyle birşey olmaz.
Sevgilin kabul etmez tabi adama benim çocuğum olmuyor dedikten sonra hamileyim dersen arkasına bile bakmadan kaçar

Mümkünse harfleri yerine koyarak yaz olur mu gözlerim ağrıdı resmen okumak için.
7 yıldır korunmasız ilişki yaşayıp hangi doktor testler yapmadan çocuğun olmaz dedi ki?
Böyle birşey olmaz.
Sevgilin kabul etmez tabi adama benim çocuğum olmuyor dedikten sonra hamileyim dersen arkasına bile bakmadan kaçar
Tabi pardon... o durum karısık biraz az once yazdım ustlerde acıklamalarda okuyabilirsiniz...

Back
X