Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
carpe diem diyorsun yani...Ben burda gecmişimi anlatsam oturup aglarsınız yapmayın o yuzden ben sadece onume bakıyorum artık bu sekilde yorumlayın benim gecmişim zaten kimseyi ilgilendirmez kimse kimsenin ne yasadıgını bilemez onemli olan su an.
kimse geçmişini merak etiğin için yapmıyor ama sorulara biraz üstü kapalı cevap verdiğin için insanlar didikliyor. ilk mesajda açıkça anlatsaydın bu kadar soru sorulmazdı. garip geliyor 24 yaşında bekar bir kızın çocuğum olması mucize demesiBen burda gecmişimi anlatsam oturup aglarsınız yapmayın o yuzden ben sadece onume bakıyorum artık bu sekilde yorumlayın benim gecmişim zaten kimseyi ilgilendirmez kimse kimsenin ne yasadıgını bilemez onemli olan su an.
Kadiramazsin. Açılan konular ve yazılan mesajlar silinmez.Tesekkurler yazıyı nasıl kaldrablrm?
Konu nerde niye sildiniz ?Teseukkrler herkese
Herkes böyle konu açıp silse ve sadece yorumlar kalsa bu sitenin hali ne olur çok merak ediyorum.Hayret bir şey.Konu nerde niye sildiniz ?
Tesekkur ederim konunun kaldrlması için sayfaya msj gonderdim umarım kalkar bende burda bida yardım istememeyi ogrendim ben burda yasadıgım acıyla yeterince dertliyim bide insanların bunları tazelemesine dayanamadım ve konuyu sildim...Ne kadar çok bilen var be sat ile ultrason tarihleri birbirini tutmayabilir zaten geç dollenmeymis muhtemelen daha büyük . Abdominal ultrasonla vajinal ultrason farklı sonuçlar verebiliyor vajinal ultrason bir hafta önce gösterir . Benimde 4+5 te bebeğin kalp atislarini duymustuk. Ben inanıyorum konuya .
Allah yardimcin olsun sizin yaptığınız bi hatanin bedelini o masuma odetmeyin kimse kimsenin ne yaşadığını hissettiğini bilemez hakkında hayırlısı olsun.
Arkadaşım söylüyoruz ama anlamıyorsun ki.Konuyu silmek yasak.Herkes senin gibi konu açsa,insanlar yorum yapsa ve konuyu silse konu sahipleri ne kadar saçma bir site olur burası farkındasın değil mi? Sonuçta burasıda bir forum ve bazı kuralları var.Kuralları yazmışlar,süs değil onlar orada.Konu açmadan önce bir okuyun burasıda yolgeçen hanı değil.Bu sildiğin konu zaten tekrardan geri getirilecek oraya sen istemesende,yönetim getirecek yani.En iyisi konunu yaz oraya tekrar.Belki ceza almazsın en azından.Yoksa ceza alacaksın büyük ihtimalle.Tesekkur ederim konunun kaldrlması için sayfaya msj gonderdim umarım kalkar bende burda bida yardım istememeyi ogrendim ben burda yasadıgım acıyla yeterince dertliyim bide insanların bunları tazelemesine dayanamadım ve konuyu sildim...
Zaten olan olmuş tüü boylemi yaptın demeye gerek yok bundan sonra ne olacak önemli olan bu .Tesekkur ederim konunun kaldrlması için sayfaya msj gonderdim umarım kalkar bende burda bida yardım istememeyi ogrendim ben burda yasadıgım acıyla yeterince dertliyim bide insanların bunları tazelemesine dayanamadım ve konuyu sildim...