- 27 Temmuz 2025
- 10
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi gizlikimligim
-
Geçen ay çok az sürdü bu ayda 4 gün gecikti karnımda da kalp atışı gibi kıpırtı varHer ay regl olmuşsun. Nasıl hamile olacaksın?
Birde internette okudum her ay regl olup hamile kalan insanlar varmış tedirginimHer ay regl olmuşsun. Nasıl hamile olacaksın?
Hamile olabilir miyim yanitest yap test
Regl olan hamileler var. Yani regl oldum garantideyim die bisey yok
Neyle korundunuz hıc bi yöntem %100 koruma sağlamazHamile olabilir miyim yani
Ama nisan ayından sonra düzenli regl oldum sadece haziranda reglim azdı temmuzda da hala olmadım kondomlaNeyle korundunuz hıc bi yöntem %100 koruma sağlamaz
E madem bilionuz her haltı nie buraya hamilemiyim mi die konu açıonuz .Ama nisan ayından sonra düzenli regl oldum sadece haziranda reglim azdı temmuzda da hala olmadım kondomla
Emin olamadım geçen ay az regl bu ayda regl gecikmesi yaşayınca şüphelendim? Millete hakaret etmeye mi geliyorsunuz buraya terbiyesiz seni. Burası toplu bir platform amacı bu zaten sizin gibiler yüzünden amacı dışına çıkıyor zaten. Konumdan da uzak dur rica ediyorum.E madem bilionuz her haltı nie buraya hamilemiyim mi die konu açıonuz .
3 aydır test yapmak aklınıza gelmedi de bu ay mı kafanız çalışmaya başladı.
hamile olsanız 3 aydır anlamayacak zekaya sahipseniz sevişmeyin . Yeminle toplumda bi adım ilerleme yok bu kadar mı insan boş beleş yaşar hayatı ya
hakaret miEmin olamadım geçen ay az regl bu ayda regl gecikmesi yaşayınca şüphelendim? Millete hakaret etmeye mi geliyorsunuz buraya terbiyesiz seni. Burası toplu bir platform amacı bu zaten sizin gibiler yüzünden amacı dışına çıkıyor zaten. Konumdan da uzak dur rica ediyorum.
5 yaşında çocuk gibi kavga etmeye değil senin gibi buraya fikir almaya geldim. Uzak dur.hakaret minerde hakaret ? Yok buranın amacı bu değil siz yanlış anlamışsınız . Asıl senin gibiler yüzünden amacı dışında kullanılıyor malesef böyle .
Bu kadar bilinçsiz yaşamayın asıl ben rica ediyorum .
Yaptırabilsem burda işim ne zatenGit test uaptır rahatla yani ne diyelim ki 2 aylık bebe hareketini de hissetmezsin
Niye eczanede satılmıyor mu bu test en kötü hastaneye gidersin hamileysen kaçıncı ayda öğrenmeyi planlıyorsunYaptırabilsem burda işim ne zaten
abartGeçen ay çok az sürdü bu ayda 4 gün gecikti karnımda da kalp atışı gibi kıpırtı var
Eczaneden test alıp yapmak bu kadarmı zor burda işim ne diyorsunuzda siz kan verip yada test yapıp sonucu görmedikçe biz napabiliriz olabilirde olmayabilirdeYaptırabilsem burda işim ne zaten
Hamile olsan cinsiyetini geç rli yüzü gözü ayağı her şeyi belli olur, deli misin?Öncelikle merhaba,
Nişanlımla 28-31 mart tarihleri arasında birlikte olduk ama korunduk. Daha sonrasında ben normal döngüde regl oldum sadece geçen ay reglim az ve normalde 5 gün dolu dolu olurken kısa sürdü. Şuan karnımda hafif kıpırtılar var lütfen kafayı yemek üzereyim hamile olma şansım nedir ? Karnım büyüyor gibi hissediyorum bu ayda reglim 4 gün gecikti lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?