- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Yahu araştırdım diyom evlenmedigine eminimEsra Erol'da evlenmiş biri vardı, boşandıktan sonra feyk hesap açıp denemek istedik arkadaşlarla maksat heyecan eğlence. Adam tıpkı böyle konuşuyordu yılışık yılışık feyk hesaba bile yürümüştü. O da bu yaslardaydi, yakışıklı da bir adamdı. Yani bilemiyorum çok ciddi biri gibi gelmedi bana. Umarım üzülmezsin.
Size bıraktım ne derseniz ona uyacamSiz bilirsiniz, tartın güzelce.
Bi söz yazdın ya trabzonla ilgili ondan dedimNe alaka?
konu sahibi evlenmese ne olur. adamın aradığı sorduğu yok. gerçekten bir beklentiniz var mı.Yahu araştırdım diyom evlenmedigine eminim
Neden kendi attığınız tweeti o atmış gibi yazdınız?Eki Görüntüle 2584081 boyle bir tweet atmis
Valla yemin ederim o atmış ama Instagram storyde paylaşmış attigi tweeti bende orda gördümNeden kendi attığınız tweeti o atmış gibi yazdınız?
‘Tweet etkinliğini görüntüle’ kısmı o tweetin size ait olduğunu gösteriyor.
Sitedekileri kandırmadan önce o kısmı da kırpsaydınız keşke
Trabzon'la ilgili bir şey yazmadım.Bi söz yazdın ya trabzonla ilgili ondan dedim
Bana gevşek biri gibi geldi. Hic sevmem gevşek erkekleri.Hayır ya adamı ben görüp ekledim begendim
Ondan sonra üç dört kere konustuk
Konusmayi atma sebebim yani adamın konuşmaları nasil ilerisi olur mu gibisinden yorum yapmanız icin
Keşke devamı olsaİlerisi olmaz. Simdisi de yok. Storysine yanıt yazan birine flortoz cumleler kurmus hepsi o.
Ben ona mesaj atayim mi pekiBana gevşek biri gibi geldi. Hic sevmem gevşek erkekleri.
Ama bir sekilde iletisim kurmuşsunuz iste. Boyle devam edin, gorusunce falan belli olur ne oldugu-nasil devam edecegi...
Şimdi anlaşıldı :)Trabzon'la ilgili bir şey yazmadım.
S sassyassyy bir sosyal medya esprisi yapmıştı içinde Trabzonspor geçen, ben de ona gülmüştüm. 20 sayfa kadar gerideydi zaten bu.
devamı derken. bir görüşme gerçekleşti miKeşke devamı olsa
Adamla bi muhabbetimiz yok ki görüşme gerçekleşsin nasil muhabbet kurcam bilmiyom burdan taktik istedim ama taktik dışında hersey yazıldı çizildidevamı derken. bir görüşme gerçekleşti mi
adam size görüşme teklif etmiyorsa burdakiler ne yapabilir. ille şansınızı denemek istiyorsanız siz görüşme teklif edin. öyle mesajlarından mana çıkararak olmaz yani. ama adamın sizinle görüşmek tanışmak gibi bir isteği yok. sizi yeteri kadar beğenmemiş üzgünüm. herkes bunu anlatmaya çalışıyor ama siz anlamıyorsunuz.Adamla bi muhabbetimiz yok ki görüşme gerçekleşsin nasil muhabbet kurcam bilmiyom burdan taktik istedim ama taktik dışında hersey yazıldı çizildi
Bence atma, o sana yazar gibi duruyor.Ben ona mesaj atayim mi peki
Kitap okumayı sevmiyor ama adam koyu gs li hatta bugün gs formalı fotosunu paylaşmış bende beğendimBence atma, o sana yazar gibi duruyor.
ondan bir adim gelsin istersen cevap atacagini düşündüğün storiler paylas. Misal adam galatasarayliysa o saatlerde mac da gosterilen bir kafede esprili birsey yazabilirsin... ya da adam kitap vs paylasan biriyse bir sahaftan birkac kitap alip "sahaf ganimetleri" diye pas atabilirsin. Zaten adam devamını getirir gibi...
Yani, simdi degil tabii..biraz onun adim atmasini bekle. Baktin ondan ses yok ama hala aklinda o var, zarf atmak icin icinde GSnin olduğu bisiler paylasabilirsin-esprili bir dille.Kitap okumayı sevmiyor ama adam koyu gs li hatta bugün gs formalı fotosunu paylaşmış bende beğendim
Gs ile ilgili bisey mi paylasayim storyde
Hangi konuşmadan hissettiniz bunu acaba
Onu da söylemeniz beni cok mutlu eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?