Derdim dert

Busra0621

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
109
26
13
31
Merhaba kizlar..benim derdim psikolojil olarak cokmus durumda olmam. Erkek arkadasimla ayrildik., tamamen benim yaptigim hatalar yuzunden .. o konulara girmek istemiorm. Ayrildik ve resmen coktum cok seviyorum unutmak zorundayim napacagim bilmiyorum. Surekli aglama hissi. Oyalanmaya calisirken bile onu hatirlatan seyler oluyor. Hic bisey yapmak istemiyorum.. Heryerde bi anı İnsan kaybedince daha cok bglanirmis ya. 5 aydir birlikteydik hemen hemen cogu aksam bulusurduk kisada olsa. Ayni yerde oturuyoruz. Buaralar annemin filan cok kalbini kiriyorum biri bisey dese parliyorum,kiriliyorum . Gunduz evde hep tek basimayim annem babam calisiyor. Bir iki yerde is buldum ama bu psikolojiyle calisamam gibi geliyor annemle iletisim kuramazken kaldiki is yerinde.. sadece arada bi yuruyus yapsam tek basima yetiyor gibi ama eve gelince gene ayni. Yani demek istedigim su ben napmaliyim bu durumu atlatmak icin? Cokmus durumdayim.. her gun sevdigim kisiyi goruyorum bide .. nasil unutucam bu adami Bana tavsiye oneri vern lutfen.. Cok ozluyorum

Calismaya baslamak cok iyi bi adım olur bence

hem yoğun tempoda aklina daha az gelicek hem yeni arkadas ortami yeni insanlar degisiklik iyidir kafan dagilir hemde kendi parani kazanmak gibisi var mi ?

Evde tek basina butun gun kafada kurmaktan iyidir.

Birini özlüyor olmanız, ona dönmeniz gerektiğini göstermez. Bazen özlemeniz gerekir, bir sabah uyanıp artık özlemediğinizi fark edene kadar.

her skinti oldugu gibi bu skintinin da ilaci zaman
hem insanlar 8-9 yil sonra ayrilabiliyor,
siz daha 5 aydir berabermisiniz, gecer gider. 3-5 ay sonra gulup gecersiniz

Calismaya pek ciddiyetle yaklasmiyorsunuz sanirim. Calismak kadar insanin zihnini dagitan ugras pek yoktur. Ayrica hatalariniz onu aldatmak, insanlarin icinde asagilayip onun gururunu haysiyetini ayaklar altina almak kadar ciddi sebeer degilse, kendinizi suclayip, yipratmayin derim

barışma imkanın yok mu o kadar hata yaptıysan ve ayrılınca bağlandıysan bence senin ki sevgi değil bir saplantı olmuş büyük ihtimal o ayrıldı ki sende saplantı yaptın sevsen unuturdun daha kolayca ama saplantı çok kötü bir şey her gün evde oturarak unutamassın onun evini ve onu görrek geçmez ama hayatına yeni biri girince aslında sevgi değil saplantı oldugunu farkedeceksin bari bu güzel duyguları gözyaşlarını harcama evleneceğin kişiyi sevemessin her şey kısmet işi olmuyorsa vardır Allahın bir bldigi diyeceksin daha sonra anlarsın yanlış oldugunu kendini yıpratma toparlan işe başla ya da ismek kurslarına katıl kafanı dağır spor ya kendini zihnini yor ki onu düşünecek halin kalmasın ne edersen kendine edersin kendi kendine seni senden başkası düşünemez

Evet dogru.. ama calisacagim yerdede hep onu gorme ihtimalim yuksek
Bi cok kez barisma yoluna girecekken gene bisey oldu aramiz acildi.. Ama Bu sefer tamamen bitti artik oda bende yorulduk sanirim
aslinda durum şoyle baslarda zaten icimde buyuk bi sevgi yoktu ayrilmayi dusunup soyleyemiyordum, Birden benim bi hatam oldu bnu aciklamak istemiorum: ( ve terketti. O ayrilmak icin canatan ben, mafoldum ve o gunden sonra gozyaslar durmak bilmedi.. sanirim haklısınz. Evet kurslara felan gidicem bi sekilde unutucam ve tabiki bu ilsikiden buyuk bi ders aldim

Tamam teşekkur ederim yorumunuz için

Haklisiniz bende kendime bunu soyluyorum hep insallah dediginiz gibi olur.. alisinca zor oluyor su gunleri bi atlatabilirsem

Bumu derdin aşk acısı bazen insanlara acıyorum benim babam hasta ruhsal olarak annem çoçukluktan beri beni aşagalar artık hiç özsaygım yok kendime en ağır küfürleri bile ederim derdin aşk acıysa Allah dert vermesin bacım

Bence kucumsememelisin cunku psikolojik olarak etkilendim ben bu durumlardan. Paylasmak istedim, Allah kimseye dert vermesiin.

Bende senin gibiyim şuan nisanlim nisan atti hem de benim hic suçum yokken o kadar canim yaniyir ki haketmedim bende diyorum kendi kendime geçer mi bu aci

Küçümsemek için söylemiyorum ama insanlar kaç yıllık dostlarını hayatından çıkarıyor, ailesini kaybediyor ki o çocukla doğmadın o çocukla ölesin.
Kendini eve kapatma, arkadaşlarınla görüş mutlaka, bi şekilde kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen kurslar olur bol bol yürüyüş olur.Bu ara çok fazla müzik dinlemezsen yararına olur çnkü bi şekilde hatırlatır.
Bi de kendine sürekli "biz ayrıldık ben bununla baş edebilirim "diye telkinde bulun.Böylece beyin sen farkında olmadan sorunlarla baş edebilme şemalarını devreye sokar böylece bi süre sonra kendini daha iyi ve güçlü hissedersin.Mümkünse göz önünde bi yere bile yapıştırabilirsin bu sözü.
Umarım kendini daha iyi hissedersin zamanla.

Cook tesekkur ederim yorumun icin dediklerini uyguluycam kesinlikle,

sizinki sevgi değil belki psikolojik bir vicdan meselesi olabilir. aşık olmamışsınız sevgide yeteri kadar değil arada unutulmayacak sorunlar olduysa da bence en az hasarla unutmaya çalışın bunları yaşamanız belki size bir ders niteliğindedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…