Derdim dertsizlik...

Yok çabuk sıyrılıyorum da bazen şu şöyle olmuş ya bana da olursa diye kendimi almaktan geri koyamıyorum

Fake olunca evet kötü oluyor insan geri ya resmen dalga tutuyorlar bizle bizde üzülüyoruz burda başımıza gelir mi diye kafayı yiyoruz hahaha

Türk kadınları bayılır dert dinlemeye ağlamaya ondan

Bencede

Gülmedim hatta üzüldüm aslında.Bir derdin var çünkü.Takıntılısın

Aboo hiç söyleme valla çok takıntılıyımm Allah yardım etsinn

2. çok güzel bence bişey olmaz ne olacak sana da yardımcı oluruzz

Sen kadınlar külubu bağımlısı olmuşsun.Geçmiş olsun

Ayy gerçekten öyle oldum ben

Şimdi evlilik yolunda olduğunuz için en çok evlilik Kv ile ilgili konulara bakıyorsunuz neye ihtiyaç varsa ona yönelme olayı :)
ama fazla da içinize dert etmeyin. Allah muhafaza :)

Aynen özellikle evlilik kaynana eş konuları daha çok ilgimi çekiyor etmemeye çalışıyorum artık

2.numaradaki güzel bence.

Bende onu beğendim

2.si güzel en çok bence
yok niye çocuksu olsun güzeller

Bencede çocuksu değil çok hoş 2 numara

Sakın ola eşinize ne zaman rezil oldunuza girme okadar etkileniyorsan benim gibi sebepsiz gülersin millette manyak bu zanneder elimde telefon onlardan okurken bi kahkaha attım fitnessda birşey gütttt takkkk etti ben yürüme bandının kenarında iki metre uzanmış yatıyorum iyimisin diye soran fitness hocasına verdiğim cvpda bir o kadar komik niyeki düştünüz yaaa bende yokkkk biz türkler bacaklarımızı böyle güçlendiriyoruz bi bacak makinenin kolunda diğer bacak yerde vallahi totom ayrılmadı ona dua edip zor topladım bi araya sakın girme bacım çok tehlikeli bu

Doğru ya bazen çok fena gülme geliyor bi iki defa bende yakalandım öyle güldüm millet tuhaf tuhaf bakıyor bana ama ben umursamadım

ben de 3'ü çok beğendim ama şirkette çocuksun hala diye dalga geçince durdum bir an 2. de güzel ama o toka kısmı uymamış sanki modeline pek

27 yaş çok mu yaşlı yani bende 24 yaşındayım gencecik insanlarız abes olacak bir durum yok beğendiysen 3.üyü al

bence ben 2 yi hiç sevmedim orta yaşlı teyze işi gibi geldi.

Bende de az biraz var..Aldatmaları falan okuyunca kocama bileniyorum..Gelin kaynana sorunlarını okuyuncada eskiden olan bitenler geliyor aklıma..Suratım düşmüyo ama canım sıkılıyo baya..

Nasıl yapacaz?

1 yada 3 no güzel
bana kalsa 1 no derim 2 yaşlı işi

Ben bisikletten dolayı beğendim

ben de 3'ü çok beğendim ama şirkette çocuksun hala diye dalga geçince durdum bir an 2. de güzel ama o toka kısmı uymamış sanki modeline pek

Evet fark ettim kırmızı düğme uymamış ama model hoş

27 yaş çok mu yaşlı yani bende 24 yaşındayım gencecik insanlarız abes olacak bir durum yok beğendiysen 3.üyü al

bence ben 2 yi hiç sevmedim orta yaşlı teyze işi gibi geldi.

Bende 22 yaşındayım ama onu alsam öyle mi olurum kii

Bende de az biraz var..Aldatmaları falan okuyunca kocama bileniyorum..Gelin kaynana sorunlarını okuyuncada eskiden olan bitenler geliyor aklıma..Suratım düşmüyo ama canım sıkılıyo baya..

Nasıl yapacaz?

Bende bilmiyorum hiç ya girmicez ya takmıcaz

de mi ama alayım gitsin

Al da gitsin ne olacak

şimdi almayacaksın da ne zaman alacaksın herşey zamanın da güzel,

sen onu beğendiysen onu al milletin aklıyla hareket edersen mutsuz olursun,

onu kullanacak olan sensin onlar değil ya.

Evet çok haklı siz kullanacaksınız bence millet sizi kıskanıyor ondan öyle diyor 3üde gayet genç işi

zevkler ve renkler tartışılmaz bana öyle geldi çok soluk rengi modeli de pek sade.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…