2.numaradaki güzel bence.Eki Görüntüle 1339512 Eki Görüntüle 1339513 Eki Görüntüle 1339514 hatunlar ya bana bi akıl verin hangisi güzel yoksa çok mu çocuksu 27 yaşına evli çocuklu bayana gitmez mi? konu sahibi kusura bakma biraz sabote ettim konunu
2.si güzel en çok benceEki Görüntüle 1339512 Eki Görüntüle 1339513 Eki Görüntüle 1339514 hatunlar ya bana bi akıl verin hangisi güzel yoksa çok mu çocuksu 27 yaşına evli çocuklu bayana gitmez mi? konu sahibi kusura bakma biraz sabote ettim konunu
Koyun can derdinde kasap et.Eki Görüntüle 1339512 Eki Görüntüle 1339513 Eki Görüntüle 1339514 hatunlar ya bana bi akıl verin hangisi güzel yoksa çok mu çocuksu 27 yaşına evli çocuklu bayana gitmez mi? konu sahibi kusura bakma biraz sabote ettim konunu
hahaha yazık ya
Buraya bende bağımlı gibi oldum girmeden yapamıyorum da ..
O yüzden sana da girme demek biraz mantıksız olacak .
Bu psikolojiye her girdiğinde resimlerinize bak bence, resimdeki mutluluğunuzu gördükçe o psikolojiden
sıyrılırsınız .
Benim de bir kaç konuyu takmistim acaba ne oldu diye sabahın köyünde kalkıp tekrar tekrar okuduğum üzüldüğüm konu oldu...
Sonrası ya konu kapandı ya konu sahibesi gelişmeleri hic yazmadı muallakta kaldı...yada fake çıktı...
Ama kafaya takip günlük hayatıma yansıtmıyorum yoksa psikobata Bağlarım Allah mafaza...
Türk kadınları bayılır dert dinlemeye ağlamaya ondan
Gülmedim hatta üzüldüm aslında.Bir derdin var çünkü.Takıntılısın
Eki Görüntüle 1339512 Eki Görüntüle 1339513 Eki Görüntüle 1339514 hatunlar ya bana bi akıl verin hangisi güzel yoksa çok mu çocuksu 27 yaşına evli çocuklu bayana gitmez mi? konu sahibi kusura bakma biraz sabote ettim konunu
Sen kadınlar külubu bağımlısı olmuşsun.Geçmiş olsun
Şimdi evlilik yolunda olduğunuz için en çok evlilik Kv ile ilgili konulara bakıyorsunuz neye ihtiyaç varsa ona yönelme olayı :)
ama fazla da içinize dert etmeyin. Allah muhafaza :)
2.numaradaki güzel bence.
2.si güzel en çok bence
yok niye çocuksu olsun güzeller
Koyun can derdinde kasap et.
Hepside gider canım zevke kalmış sen begendıkten sonra
Sakın ola eşinize ne zaman rezil oldunuza girme okadar etkileniyorsan benim gibi sebepsiz gülersin millette manyak bu zanneder elimde telefon onlardan okurken bi kahkaha attım fitnessda birşey gütttt takkkk etti ben yürüme bandının kenarında iki metre uzanmış yatıyorum iyimisin diye soran fitness hocasına verdiğim cvpda bir o kadar komik niyeki düştünüz yaaa bende yokkkk biz türkler bacaklarımızı böyle güçlendiriyoruz bi bacak makinenin kolunda diğer bacak yerde vallahi totom ayrılmadı ona dua edip zor topladım bi araya sakın girme bacım çok tehlikeli bu
ortadaki. Çocuksu değil çok şekerler ayrıca.Eki Görüntüle 1339512 Eki Görüntüle 1339513 Eki Görüntüle 1339514 hatunlar ya bana bi akıl verin hangisi güzel yoksa çok mu çocuksu 27 yaşına evli çocuklu bayana gitmez mi? konu sahibi kusura bakma biraz sabote ettim konunu
Eki Görüntüle 1339512 Eki Görüntüle 1339513 Eki Görüntüle 1339514 hatunlar ya bana bi akıl verin hangisi güzel yoksa çok mu çocuksu 27 yaşına evli çocuklu bayana gitmez mi? konu sahibi kusura bakma biraz sabote ettim konunu
ben de 3'ü çok beğendim ama şirkette çocuksun hala diye dalga geçince durdum bir an 2. de güzel ama o toka kısmı uymamış sanki modeline pek1 yada 3 no güzel
bana kalsa 1 no derim 2 yaşlı işi
ben de 3'ü çok beğendim ama şirkette çocuksun hala diye dalga geçince durdum bir an 2. de güzel ama o toka kısmı uymamış sanki modeline pek
de mi ama alayım gitsin27 yaş çok mu yaşlı yani bende 24 yaşındayım gencecik insanlarız abes olacak bir durum yok beğendiysen 3.üyü al
bence ben 2 yi hiç sevmedim orta yaşlı teyze işi gibi geldi.
de mi ama alayım gitsin
1 yada 3 no güzel
bana kalsa 1 no derim 2 yaşlı işi
ben de 3'ü çok beğendim ama şirkette çocuksun hala diye dalga geçince durdum bir an 2. de güzel ama o toka kısmı uymamış sanki modeline pek
27 yaş çok mu yaşlı yani bende 24 yaşındayım gencecik insanlarız abes olacak bir durum yok beğendiysen 3.üyü al
bence ben 2 yi hiç sevmedim orta yaşlı teyze işi gibi geldi.
Bende de az biraz var..Aldatmaları falan okuyunca kocama bileniyorum..Gelin kaynana sorunlarını okuyuncada eskiden olan bitenler geliyor aklıma..Suratım düşmüyo ama canım sıkılıyo baya..
Nasıl yapacaz?
de mi ama alayım gitsin
şimdi almayacaksın da ne zaman alacaksın herşey zamanın da güzel,
sen onu beğendiysen onu al milletin aklıyla hareket edersen mutsuz olursun,
onu kullanacak olan sensin onlar değil ya.
Ben bisikletten dolayı beğendim
Evet fark ettim kırmızı düğme uymamış ama model hoş
Bende 22 yaşındayım ama onu alsam öyle mi olurum kii
Bende bilmiyorum hiç ya girmicez ya takmıcaz
Al da gitsin ne olacak
Evet çok haklı siz kullanacaksınız bence millet sizi kıskanıyorondan öyle diyor 3üde gayet genç işi
zevkler ve renkler tartışılmaz bana öyle geldi çok soluk rengi modeli de pek sade.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?