Derdim dökülen saçlarım:((

canım dökülen kadar geliyor hiiiç korkma
yoksa ben şu anda keldim
yanlış diyetler vitamin çinko eksikliği tiroit bozukluğu falan çıkmazsa
mevsim geçişinden yada stresden oluyordur
stres saç köklerinin beslenmesini önlüyor.

birkere saçlarını bir karış kadar kestir
dipten gelenler uzunlara yetişemedigi için cılız görünüyorlar
loreal elseve arginin direnç dökülme karşıtı spreyi
köklerine masaj yaparak uygula
kafanı aşağı eğ saçına daha çok kan gelsin
bu sırada dökùlenler çok olacak korkma onlar zaten
dökülecek olanlar.
arada bir argan yağı uygula köklere masaj çok önemli çünkü kan dolaşımını hızlandırıyor.
inşallah işine yarar öpüyorum

Hayran kaldım sana. Ben üşenirim kına zor çıkmıyor mu??

çok zor inan ki acayip zor ama bir kadın saçları için herşeyi yapar bence...
hemde önce ceviz kabuğu kaynatıyorum soğutuyorum sızma yağ yumurta elma sirkesi zencefil karıştırıyorum ama değdi
bide söylemeden geçmeyeyim tüüm bina yani 6 kadın her ay başıma kaldı hepsine yapıyorum...

ben de tamamen aynı durumdayım senle
çok gür saçlarım öbek öbek gidiyor
konu da açtım hatta istersen gözat
benim tahlillerde sorun çıkmadı

cevaplarınız için çok teşekkür ederim ablalarım. Saçımı ilk defa bu kadar uzattım. O yüzden kıyamıyorum kestirmeye. Yarın sonuçlardan sonra belli olcak neden döküldüğü. Streste olablr okul stresim vardı çünkü. Saçlarımı düzleştirmeye bile kıyamazken nasıl kestirirmki( :2::26:

Minoxidil 2 kulaniyorum. cok ama cok fayda goruyorum. 3 cu ayda bebek saclarin cikmaya baslar. o bebek saclarin 1 seneye kalmaz hepsi uzar. ben 2 sene kulaniyorum. cok memnunum. hic dokulmem azalmam yok..

Minoxidil 2 kulaniyorum. cok ama cok fayda goruyorum. 3 cu ayda bebek saclarin cikmaya baslar. o bebek saclarin 1 seneye kalmaz hepsi uzar. ben 2 sene kulaniyorum. cok memnunum. hic dokulmem azalmam yok..

sen maşALLAH bayadır kullanıosun ben yenı keşfettim bu ürünü benımde ufak ufak saçlarım cıkmaya başladı görünce mutlu oluyorum inş bi seneye kadar kendine tamamen gelir. ben cok oynadım sçlarımla boyadır vs yıprandı döküldü birde guartır hastalıgım var onunda etkisi cok oldu dökülmede.

Bende de aynı sorun vardi bir yil boyunca çok çektim uc ay once de baska birşey icin gittigim doktor muayenesinde hormonlarima bakildi hepsi birbirine girmis özellikle tiroid. Doktorum sac dökülmesi var mi dedi hatta suan tedavi görüyorum ve dokulmem durdu e şimdi lerde yine var ama mevsim gecisi oldugunu biliyorum o yuzden pek takmiyorum. Siz de en iyisini yapmissiniz test yaptirarak. Sonucu bekleyin eger oradan birşey cikmazsa kullandiginiz urunlerle ilgili bir sorun olabilir.

Bioxcin kullan canım.. Ben çok memnunum.. Herkes saçlarımı peruk sanıyo, o derece güzel yapıyor saçları..

sirkeyı nasıl kullandın cnm

peki kac gunde bi sacınıızı yıkayıp bunu kullanıordunuz? hergunmu yoksa 2 gunde 1 mı?

ürünün üstünde kullanma talimatı var. günde 2 kez kullanın yazıyordu ama ben çalıştığım için sabah erken gittiğimden ötürü akşam saçımı yıkayıp kurutup bunu sürüyordum. benim saçlarım aşırı yağlı o yüzden hergün yıkamak zorundayım yani ben günde sadece 1 kez kullandım ama faydasını gördüm.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar. dünde yazdım ama bulamadım. eşime bıoxcın aldık. internetten baktığımda bayağı olumlu yorumları vardı. Bende Bıoder kullandığım için ilgimi çekti. aranızda kullanan bana yardımcı olabilecek biri varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…