Ben senni yerinde olsam ne yapardım diye düşündüğümde sanırım şöyle yapardım:
Eşimle konuşurdum bundan sonra ne benim ailem evimizin içine karışacak nede senin ailen karışacak.Bu şekilde daha mutlu olacağız derdim.Kendi ailemlede ne zman görüşmek istesem çocuğumu alır giderdim ama beni eşimle ilgili doldurmalarına izin vermezdim.Eşimede gelip aileme gittim böle dedi şöle dedi demezdim.Bu konuyada başka hiç kimsenin diğer akrabaların vs. müdahale etmesine yorum yapmasına izin vermezdim.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
iş bukadar kolay olsa keske dediğiniz gibi zaten ben esime dedim ik tarafda kasırmıycak benim ailem zaten karısmıyor diyor cıkıyor sözde tabi ama benim ailem aacıkca bubu yaptıgı içinsuclu oluyor.ablası geldicocuk görmeye baya kaldı benim mutfakdaki her esyama karıstıda gitti çöp kutusu yokmus para aldı benden gitti aldı yahu benim elim yokmu ben alamam mı yok cok paspalmısım eve düzen getirmiş ablası öle dedi ablası ozamn herseye karıstı olmadı ama
Kolay olmayacak tabi ama sana çok iş düşüyor.Bu olayların buraya gelmesine sebep ben sizi görüyorum.Tamam eşinizin aileside karışıyor belki ama onlar arada bir geliyor sürekli aynı evde yaşamıyorsunuz.Senin ailen herşeyin içinde ben bu sebepten biten çok evlilik gördüm.Evliliğinizin bitmesini istemiyorsanız ve birbirinizi seviyorsanız eşini ikna edeceksin sen onu ailene karşı savunucaksın ezdirmiceksin oda seni ezdirmicek ailesinin yanında sana el kaldırmak çok yanlış bir hareket çocuğunuz için ve birbirinizi sevdiğiniz için bir orta yol bulmanız lazım.