Derdim eski sevgilim ?

xxzzxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
550
137
103
Eski sevgilimle kötü ayrılmıştık durumumu kullanmaya çalıştı oyunlar oynadı bana bekaretimi bozmaya çalıştı sen bakire değilsin dedi arkadaşıyla konuşmuş faceden bunu yatağa atıcam afedersiniz cinsel gücü arttırıcı birşey vericem falan gülüşmüşler ayrıldı bende gitti 2 kez yazdı ondan sonra Doğum günüm de ve baska zaman sonra bi baktım nişanlanmış .. Nişanlısına yazdım baska hesaptan nişanlını iyi tanı dedim o da başladı soru sormaya sen kimsin nerden tanıyorsun dikkat et dedim ona sonra yine aynı şeyleri tekrarladı ve birşey biliyorsan söyle vs dedi . Sonra da eski çıktığım beni gerçek hesabımdan hikayeme bakmış ne demek oluyor bu ne yazmalıyım kıza ?
 
Nişanlısına yazmanızı doğru bulmadım.Ne halleri varsa görsünler , ayrılmışsınız bitmiş gitmiş.Kıza bir şey yazmayın bence artık.
Ben de cok düşündüm .. yuva yıkmak zaten değil amacım benim zaten öyle biri değilim ama yanına kalsın istemedim sadece nişanlısıyla bi derdim yok.
 
Bitmiş gitmiş kurtulmuşsunuz neden yazdınız ki nişanlısına bırakın herkes kendi görsün görmesi gerekeni.
Nasıl görecek ki ben eski sevgilimle bunu bunu mu yaşadım diyecek herkes benim gibi saf mı . Çok kızıyorum kendime çok .
 
Oyun oynayarak bekaret bozma nasıl oluyor? Çocuk musunuz siz? Böyle yazışmaları görüp hala bu adamı mı düşünüyorsunuz? Ayrıca ne diye nişanlısına yazıyorsunuz? Adam şerefsiz. Ayrılıp kurtulduğunuza şükretmek yerine hala beklenti içindesiniz. Bu pislik herifi hesabınızdan silin hatta engelleyin ve takip etmekten vazgeçin.
 
Nasıl görecek ki ben eski sevgilimle bunu bunu mu yaşadım diyecek herkes benim gibi saf mı . Çok kızıyorum kendime çok .
İllaki bu şekilde görmesi gerekmiyor , siz de hatalarınızın farkındasınız anladığım kadarıyla, peki bir uzmandan destek almak fikrine sıcak bakmazmısınız?
 
Back
X