- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.017
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Ben oturduğum evin bir sokak üstüne taşındım.Nakliye firmaları bu konuda çok dikkatli çalışıyor.Herşeyi sarıp sarmalıyorlar.taşıma yerleştirme.sadece mobilya için dikkat etmeleri gerekiyor.yemek masamın ayakları oynuyor şuan.
arkadasim bende bir komsumun tavsiyesiyle hatipoğlu nakliyat firmasiyla tasidim esyalarimi memnun kaldim bunun öncesi bi iki firmayla anlasmistim tasinacagim gün sorun çikardilar maksatlari anlaştigimiz paranin üstunde para koparmak mecbur birakmak ama ben iptal etirdim onlari iyikide etirmisim .sonra hatipoğlu nakliye firmasindan memnun kaldim dikkatli ve temiz iş cikardilar.internetten bulabilirsin sanirim numarasini istbul atasehirdeydi sanirim merkezleri tam hatirlamiyorum.
Evet bu konuda uyarın mutlaka.Bizim acemiliğimize geldi.Fiyat konusunda önceden konuşup anlaşmanızı öneririm.Mesafa bayağı uzak.Bizi 1 sokak mesafeye 900 tl aldılar.kolay gelsin sizede çok zor gerçekten.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..Teşekkürler. Açıkçası ben de mobilyaların ağzının yüzünün kaymasından korkuyorum
Ben firma adı alabilir miyim belki lazım olurankara olsaydı önerim olurdu istanbulu hiç bilmiyorum. ankaradaki firma ankaradan gümüşhaneye tek bir kırık çizik olmadan herşeyi kendileri toplayıp kolilediler ve oda oda bıraktılar kolileri, mobilyaları da kendileri söküp kendileri taktılar.
hatta kırık bir şamdanım vardı bir baktım adam elinde şamdan ile geldi , bu kırık mıydı biz mi kırdık dedi. yok kırıktı dedim tutanak tutup ücret ödeyeceklerdi şamdan için.
1 sene sonra gümüşhaneden ilçesine taşınırken firma falan olmadığından amele tutup taşınmak zorunda kaldık ve eşyalarım perişan oldu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?