arkadaşlar benimde bir derdim var derdim bir türlü evlenememek aslında fedakar ,sevgi dolu bir insanım ,paylaşımcıyım ,seversem sevdiğimin üzerine titrerim ama nevarki birtürlü aradığım insanı bulamıyorum yaşım 35 çevremde herkez evlendi benden 13 yaş küçükler bile evleniyor ama ben nekadar insanla tanışsamsa birtürlü kısmet olmuyorboyum 172 80 kiloyum sanırım son zamanda tanıştığım insanlar kilomdan dolayı beni tercih etmedi ve diyet yapmaya başladım karşıma çıkan erkekler hep eğlence için görüşmek istiyor büyük kısmı sorumluluktan korkuyor görücü usulü tanıştırdılar elektirk almadım birtürlü forumdaki arkadaşlar derdimi sizle paylaşmak istedim acaba ben ne yapsam nasıl bir çözüme gitsem bazen düşünüyorum bende ne eksik varda evlenemiyorum çok ağladığım zamanlar oldu bayramda görüyorum kuzenlerim çocukları olmuş bize ziyarete gelmiş arkadaşlarımı görüyorum hepsinin yanında eşi var bu beni çok üzüyor yalnız olduğum bir sevdiğim eşim olmadığı için
arkadaşlar benimde bir derdim var derdim bir türlü evlenememek aslında fedakar ,sevgi dolu bir insanım ,paylaşımcıyım ,seversem sevdiğimin üzerine titrerim ama nevarki birtürlü aradığım insanı bulamıyorum yaşım 35 çevremde herkez evlendi benden 13 yaş küçükler bile evleniyor ama ben nekadar insanla tanışsamsa birtürlü kısmet olmuyorboyum 172 80 kiloyum sanırım son zamanda tanıştığım insanlar kilomdan dolayı beni tercih etmedi ve diyet yapmaya başladım karşıma çıkan erkekler hep eğlence için görüşmek istiyor büyük kısmı sorumluluktan korkuyor görücü usulü tanıştırdılar elektirk almadım birtürlü forumdaki arkadaşlar derdimi sizle paylaşmak istedim acaba ben ne yapsam nasıl bir çözüme gitsem bazen düşünüyorum bende ne eksik varda evlenemiyorum çok ağladığım zamanlar oldu bayramda görüyorum kuzenlerim çocukları olmuş bize ziyarete gelmiş arkadaşlarımı görüyorum hepsinin yanında eşi var bu beni çok üzüyor yalnız olduğum bir sevdiğim eşim olmadığı için
ben çocuğum olmasını istiyorum çocuk sevgisi çok bende insan sevgiside var aslında yaşım geçmeden bir çocuğum olsun istiyorum
elbette çocuk için evlenilmez zaten gerçek sevgiyi aşkı doğru insanı aramasaydım evlenmiştim ben ama bir örnek vereyim geçende biri bana dedi senin bir kusurunmu varda evlenemiyorsun,yada başka şeylerle itham olmak ,akrabaların bana acıyan gözlerle bakması ,annem kilo aldın ondan evlenmiyorsun demesi , benim kilo almamda hep yanlış insanlarla karşılaşmam neticede buna üzülmem ve yılların birikimi patlak vererek depresyona girmem sonucunda ilaçlardan şişmamlamam vücudumun dengesi bozulması bu sorunu yaşayan bilir aslında yaşamayan çok iyi anlayamaz yani ateş düştüğü yeri yakar
saçlarım uzun fön çekmiş gibi uzun ve giyimime herzaman dikkat ederim ama sanırım kilo problem oluyor tanışmalarda erkekler daha çok yüzeysel bakıyor yani şekilci iç güzellik aramıyor gerçekten malesef acı olanda bu biraz kilon olsun tercih edilmeyebiliyorsun çok hamarat bir insanım çok güzel yemek yaparım çocuk gelişimi kursuna gittim, çeyizimi düzdüm,örgü örerim dışarı çıkıp gezsem arkadaşlarımın çoğu çalışıyor yada evli kendi düzenlerinde hayatları var evlenen arkadaşlarda zamanla uzaklaşıyorlar tabii bekarken beraber olduğu arkadaşlarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?