- 2 Ekim 2015
- 1.295
- 1.296
- 133
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
gelinlik 1 ayda bile yetişiyor...Geçen haftasonu karar verdim gelinliğime ve kaporasını verdik,kiralamaya karar verdik.Bize verdikleri fiyatla beraber o gün,nişan çiçeği sizin demişlerdi.tarlatan herkesin kabinlerde denediği bir tarlatan değişecek demişlerdi.bugün provam vardı,sabah aradılar beni provayı ertelemeye kalktılar önce sonra itiraz ettim ve provaya gittim ölçülerim alındı.Bana tek bir duvak verdiler.Bunu istemiyorum dedim.Kenarları gübürlü olsun istiyorum dedim.Ekstra ücret olur dedi önce sonra gitti bitane getirdi verdi.
Fakat ilk konustugumuzda uzun ve kısa duvak arasında kararsız kalmıştım ve bana her ikisinide verebileceklerini söylediler.Bugün ise böyle birşeyin olmayacağını söylediler.(farklı bir eleman gelmiş,yeniymiş,o yanlış söylemiş)peki bu benim sorunum mu?
Peki bu koca gelinlikçinin(istanbul pendikte) elinde seçenek olarak sunacağı iki duvakmı vardır sadece?
Gelin takı kasesinden hiç bahsetmediler bile.Ben sormayana kadar bindallı denetmediler bile,Gelin tacı aynı şekilde.
En büyük olay ise anlatığımız fiyatın üstüne söylediler bugün,diğer eleman gelip şahit olduda düzeldi tekrar.Bu defa çok makul fiyat verdik,tüm ürünleri geri alacağız dedi,yani özetle ilgi alaka tamamen gitti.
Şimdi yarın gidip konuşacağım.Sizce tüm bu yaptıklarına nasıl bir yaklaşım içinde konuşmalıyım.Şuan çok gerginim.Hele mecburmusum gibi tek duvam göstermelerine....iptal etmeyi bile düşünüyorum.Düğünüm 20 ekimde yetişirmi yeni bi gelinlik arayışı,bulusu,provalar...vs
işte gelinliğim de bu...
duvak zaten basit bir şey kişinin isteğine göre yapılabiliyor.
böyle zamanlarda insanları kullanıyorlar.
benim de gelinliğimi aylar öncesinde kiralamıştım gelinlik 0 dı.
kaldıracaklarını başka kimseye vermeyeceklerini söylediler ve ben arkadaşımı yönlendirdim oraya kıza benim gelinliğimi denetmişler kız nasıl olmuş diye gösterdiğinde bu benim gelinliğim ama dedim aaa falan derken sosyal medya hesaplarına baktığımda 3-4 gelin giymiş gördüm ve 1 ay kalası yeni gelinlik dikmeye başladılar çirkeflik yaptığım için. hakkınızı arayın yoksa son güne kadar burnunuzdan getirirler