• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim gsm operatörüm çıldıracağım.

Evet canım faturasız..
Yıkılan tarife mi, yıkılanlı bişey canım. Ben çok anlamıyorum da adı böyle bişey.

Ben kendim avea faturalı kullanıyorum, memnunum ondan da..

Tamam bakarım ona da, teşekkür ederim.

Çalarken dinlet diye tabir ettigimiz olay var mı çünkü aynısı anneminde başına geldi yıllar önce çalarken dinlet vardı karşı taraf aradıgında müzik dinliyorlardı yükledigimiz kontrlar sıfıra iniyordu.

Çalarken dinlet yok bende. :26:
 
İki hattım var benim teki avea faturalı diğeri vodafone faturasız .
Vodafone en iyisi diğerleri sömürüyor gerçekten .
 
Ben köyde görev yaparken turkcell almıştım. Çok iyi çekiyor, konuşurken cızırtı yapmıyor falan çok memnundum ama 30 lira nar, 20 tl de internet paketi ayda 50 lira çok geldi.

Vodafone iyi falan dediler de her yerde çekmiyor bizim köyde de çekmiyordu bilemem o yüzden.

Sonradan avea aldım kontörlü, 23 liraya 1 gb internet, her yöne 1000 sms ve her yöne 500 dakika, gayet de yetiyor bana daha ne olsun:33:
 
Son düzenleme:
Turkcell ben yaptim 700 kullaniyorum. 27 tl hat, 6 tl internet ve 5,87 vergi ( seneye 1,5 liraya dusecekmis) 40 tl civarı bisey oduyorum aylık, memnunum öneririm.
 
Bir kere aradım yardımcı olmadılar. Üye değilim bir yere. Ben faturalıya geçmek istiyorum lira yüklemekten bıktım :14:

aa nasıl yardımcı olmazlarmış birkaç kz aynı sorunu yaşadım ve aradım mh baya bi söylendim :47: kayıt falan açtılar sonra internet paketi ile ilgili sorun demişlerdi :37: bu sorun çözülmeden faturalı almayın bnce faturalıda sokuşturcaklar nasıl ispat etceksiniz uğraştırırlar :18:
 
aa nasıl yardımcı olmazlarmış birkaç kz aynı sorunu yaşadım ve aradım mh baya bi söylendim :47: kayıt falan açtılar sonra internet paketi ile ilgili sorun demişlerdi :37: bu sorun çözülmeden faturalı almayın bnce faturalıda sokuşturcaklar nasıl ispat etceksiniz uğraştırırlar :18:

Valla aveadan umudu kestim, numaramı taşıyacağım %90 :32:
 
turkcellde faturalı hatta baya bir kazık yedikten sonra yeter ya çekmezse çekmesin ben aveaya geçiçem deyip numaramı taşıdım. erkek arkadaşımda taşıdı. 15 liraya taraftar hattı aldık ikimizde her ay 1 liraya sınırsız konuşabiliyoruz arkadaşlarımla konuşmak için 250 dakika yetiyor bana ki genelde whatsapp kullanırım. 1 gblık interneti 9.90 veriyoruz tanışma pakedi adı altında o bu ay 19.90 olucakmış sanırım. ayrıca 1000 sms veriyor pakedin içinde. iki ay önce aradılar 1 yıl taahhüt verirseniz %50 indirim yapalım diye yapın dedim bende.
7.5 lira=sevgiliyle sınırsız konuşma+1000 sms+250 dk hr yöne (sadece sevgili değil tüm taraftar hattı olanlarla sınırsız bu arada) 20 lirada internet ödüyorum fazladan.
turkcellde 600dk+600sms+600 mb internet 48 liraydı hep fazla ödedim hiç 48 lira ödediğim yoktur. 600 dakika bize yetmiyordu zaten, sms atmaya başlıyorduk o da bitiyordu internet son iki gün kala biterdi genelde 48 liranın üzerine 10.000+1000 di sanırım sms pakedi alıyorduk o da pahalıydı baya.
özetle öğrenci için en uygunu bana avea geliyor.
 
Vodafone'da her yöne 500 dk 5000 sms 1 Gb internet 30 tl bunu yapabilirsin hem de faturasız bir hat aynı zamanda Vodafone gençlik klubune üye oluyorsun 1 bilet alana 1 bilet bedava gibi kampanyalardan da yararlanabilirsin benim ilk hattim Telsimdi o gün bugündür hep vodafone kullanirim :)
 
aynı sorunu tıpa tıp bende yaşıyoruz malesef en son bayramda 15 tl yükledim daha kullanmadan gitmişler
geçenlerde müşteri hizmetlerini aradım turkcellin ama sabit hattan ee tl yükleyince gidiyor ne diye yüklüyeyim kendi hattınızdan arayacaksınız diğer türlü birşey göremiyorum dendi ama sanırım ben bir yerlere üye oldum.... bende müsait bir zamanda vodafona geçmeyi planlıyorum....
 
bBen genç turkcelliyim yani ilk zamanlarda bende sürekli 0 görüyordum bakiyemi aradım müşteri hizmetlerini bağırıp çağırdım sonra bana operatöt sizi bilmem nerelere üye yapmış dedi bende bana sormuş mu üye yaparken diye falan baya bir çemkirdim sonra benim hat düzeldi 8 yıldır kullanıyorum çokta memnunum.Vadafone geçiçeksen de öğrenci için bir tarife var ayda 25 tl 500 dakika konuşma 500 sms yanlış hatırlamıyorsam 250 mb internet paketi var diye biliyorum.
 
Back
X