Merhaba hanimlar gercekten ne yapicagimi bilmedigim bi durumdayim su an konu kardesim daha 7. Sinifa gidiyo kiz her sosyal mecrada hesabi var ve bitanesinden arkadaslariyla konusuyo sifresini girerken gordum ama soylemedim bilmiyo yani bildigimi arkadaslariyla konusmalari oldukca belalti kufurler havada ucusuyo ve son olarak sevdigi bi cocuk varmis bi senedir onun icin cok ugrastigini anlatiyo arkadaslarina bide onu seven var sevdigi icin ugrasmista nolmus onu sevenle cikicakmis gitmis duvarlara yumruk atmis elleri mosmor hal ve hareketleri cok degisik asla insan icine cikmaz evde elinde telefon hep bi kosede mesajlasip duruyo bi tek ben biliyorum annem falan bilmiyo bunlari nasil bi yol izlemeliyim annem o kufurlu konusmalarini duysa cok kizar cunku ailede hic boyle bi durum yok seneye sinava giricek ama dersleri berbat en fazla 30 aliyo bunuda o sevdigi cocukla ayni okulda olmasina bagliyorum hep napti ne etti bunlari takip ediyo dersle alakasi yok en kotusude kendine zarar veriyo olmasi benim gozumde daha ileri seyler yapmasindan korkuyorum bu durumu ailemle paylasmalimiyim siz tecrubeli anneler o yastaki kiz cocugunuz boyle olsaydi nasil bi yol izlerdiniz?