Derdim kaynanam değil ama...

Ayy oyuncak bebek dedim kadın kendini renkten renge sokmuş zaten :) saçların çok dayanıklıymış maşallah.
Bir de nasıl olduysa hiç bir renk sırıtmamış. Ten rengin, göz rengin her şeye gideri var demek :))
Ayrıca Gözlerine güzel demiycem zira çok kıskandım.
Ben güzele güzel demem güzel ben olmadıkça diyor geçiyorum. :KK70:

ben bosuna japon gozlum gozunu yirim demiyorum millet bayilmis bak :KK70: bide butununu gorseler :ruh: :)))

suan renk cok iyi oynama bir sure idare eder seni findik kabugu gibi olan renge ba-yil-dim. en cok o yakismis iclerinde.

Teşekkür ederim. Ateş bastı utançtan, ne diyeceğimi şaşıracağım o tarafa doğru geçiyorum.
Siz güzel baktığınızdan, yazışmalarda da olsa belli bi sempatimiz - hoşluğumuz oluştuğundan ekstra güzel görüyorsunuz.
Ne diyeyim... Teşekkür ederim tekrar tekrar, dünkü diplerdeki moral, gözümün ucunda sallanan yaştan sonra fullediniz enerjimi.
:KK200::KK200:

Aman ne okurdum bir zamanlar umut Sarıkaya'yı. Uykusuz dergisini düzenli alır, yetmez tüyap fuarındaki ciltli koca dergilerinden stok yapardım eve. Annem evlenirken "bekarken ses etmedim bunları götürme eve, az kadın ol kadın" diyerek beyaz dantelleri verdi dergilerim yerine. hala kadın olamadım gerçi. Kabahat karikatürde değilmiş onu anladık.

Ben de çok okurum Umut'u. :) Yeni dergi çıkarıyor Naber diye onları hep aldım ama düzensiz çıkarıyor. Ne zamandır yok mesela.

Screenshot_20161010-173424.webp

Back
X