Buna sinir olup kendinizi yıpratmanız bence yersiz.. Size söylediğinde "anne ben kelle istemiyorum, eğer siz çok istiyorsanız görümceme yolla o yapsın, inan şuan onunla uğraşacak ne vaktim ne de enerjim yok" derseniz kafanız rahat olur
Eşinize de söylenecek bir mevzu gibi gelmedi bana.. Bir de temizlik yaptığınızı söylemişsiniz.. Karmaşık olduğu için net anlayamadım ya da ben de bayram yoğunluğundan kafam dolmuştur ondan anlayamadım.. Kimin evini temizlediniz? Kv mi, görümce mi?? Bu insanlar yaşlı, elden ayaktan kesilmiş kişiler mi?? Ya da yardımcı tutacak parası olmayan insanlar mı?? 3 çocukla bayram yoğunluğunda neden temizlik yapıyorsunuz ki?? Üstelik kendi evinizi annenizle temizlerken??
Bana burası da biraz gereksiz geldi.. Eşinizin hatırı için demişsiniz ama eşiniz kv ya da görümcenizin evini temizlemediniz diye size gönül mü koyacaktı??
Haaa tabi boş olursunuz, pratik ve becerikli bir kadın olarak kendi evinizin temizliğini çoktan yapmış olursunuz, ilgilenmeniz gereken 3 çocuk olmaz o zaman elbette yardımcı olabilirsiniz de diğer türlü sizi zorunda bırakmışlar gibi bir his uyandırdı bende ve hiç hoş bulmadım.. Bu arada iyi bayramlar