Derdim Kelle corbasi

Evet zorunda bırakıyorlar işte.aksamdan beri eşime belli etmemeye çalıştım.gerci oda duydu konuştuğumuzu.hadi tatsızlık çıkmasın dedim.
Amaaaann hiç takmayın bence.. Baktınız ki hala size diretiyorlar alın kelle seven birine verin gitsin.. Sorarlarsa da "e ben istemediğimi söylemiştim, uğraşamadım verdim sevaba girdik" deyin gitsin.. En azından çöpe atmayacaksınız bi de öyle düşünün 😁😏

Tutturdu bayram temizligi diye.simdi gitmicen tatsızlık cikicak.hadi Allah'ım dedim kocamın hatri için sabır ver bana üstünden üstünden yaptım geldim
Tatsizlık çıkarsa çıksın nolur ki en fazla. Bende evliyim hastalık harici asla yapmam. Siz hizmetçi değilsiniz. 3 çocuk varmış bir de. Parasını versin yardımcı bayan alsın. Sinir oldum burda😀 ben olsam eşime söylemezdm kendim hallederdim sanırım "anne ben bu tarz emrivakilerden hoşlanmıyorm" bukadar.

Evet milleti topluyo.hic dusunmuyo nasılsa yapıyor diye.sonrada kızını öve öve bitiremez

Eşime soyleyince bişey demez ama içten içe kırılabilir ailesi çok önemli onun için.simdi tatsızlık çıkacak diye korkuyorum
Allah aşkına esinjz de kırılırsa kırılsın bu kadar eziyet çekiyorsunuz onun sizi düşünüp annesine söylemesi lazım , eşinizi seviyorsunuz anlıyorum ama biraz da kendinizi sevin , eşiniz ailesine düşkün ama siz annenize düşkün değilsiniz o zaman cunkusiz kv ye yardım ediyorsunuz ve hasta anneniz size yardım edidyor yani siz kv ye yardım etmeyip yüz vermeseniz , yani sırf eşiniz kirilmasin diye bunları yapmasanız annenizin size yardım etmesine gerek kalmayacak belki de, farkında mısınız dolaylı yoldan anneniz kvnize yardım etmiş oluyor ?

Tatsizlık çıkarsa çıksın nolur ki en fazla. Bende evliyim hastalık harici asla yapmam. Siz hizmetçi değilsiniz. 3 çocuk varmış bir de. Parasını versin yardımcı bayan alsın. Sinir oldum burda😀 ben olsam eşime söylemezdm kendim hallederdim sanırım "anne ben bu tarz emrivakilerden hoşlanmıyorm" bukadar.
Eşime farklı anlatır huyu öyle.en iyisi eşime soylemek

Slm arkadaşlar gece gece derdim kelle corbasi.sinirimden uyuyamıyorum.simdi benim ikizlerim ve ayrıca birtane daha büyük cicugum var.herseyimi kendim yapıyorum çok şükür kendimi en iyi şekilde idare ediyorum.kendi annem hasta ama ben dinlemeyin diye ikizleride bakar eder.sen diğer büyük olanla ilgilen der.kvdem hiç bakma işlerine girmez b nde zaten çok mecburi bir durum olmadıkça baktırmak.baksada zaten arkasından uğraş dur.kendi kızına hiç kıyamaz yemekli toplantılar hep bizde şunu yapal bunu yapalım.kizi arada gezer durur.simdi konuma geleyim.bugun kurbanı eşim onlara yakın biyerde kestirdi gelirken uğramış.hayvanin kellesini bırakmış onlara.ben zaten istemiyorum demiştim.her neyse akşama kadar üç cocukla tek başıma uğraştım durdum.bitirecegime yakın aradı naptınız ne ettiniz.daha bitiremediği mi soyledim.bana diyorki kelleyi temizledim.dolabimda yer yok.size vericem.bi akşam heoimiz toplanalım kelle çorbası yap yiyelim.ya dedim ben kelle kelle istemiyorum.zaten gündüzden beri tiksinmisim.boyna anlatiyo şöyle yaparsın böyle yaparsın bol sarımsak katarsin bol sirke katarsin bilmem ne.valla dedim şuan dediklerin hiç cazip gelmiyor.ben istemiyorum.siz kendiniz yapın yiyin yapamazsa da ver birine.ole ısrarlı.hepimiz toplaniriz şu,de yaparız.jendi kızına kuyamiyor kesinlikle kendi kizinda böyle planlar yapmaz.bu saat oldu evi topla et isim anca bitti.cok çok sinir oldum emrivaki yapmasına.tanidigimiz bı amca var ona pay verdinmi dedi.ayirdim dedim.diyorki onunkini bibtencere yemek yapta ver sevap olur.ya dedim ben üç cocukla kendime zor yapıyorum.kizlari var yapsınlar dedim.aksamdan beri sinirimden deli dana gibiyim.esim bana karşı çok iyi bir dediğimi iki etmez.hadi ona bildirmeyim dedim ama soylesemmi acaba uygun bir dille.annebe şöyle benim evimin düzenine karışmasın diye.insanin canını okuyor resmen kadın.benim annem bayram temizliğini hast ahaliyle kendi yaptı.bana kiyamiyor.hanimin gidip temizliğinide yaptık.bunu anneme söylemedim bile hadi kocamın hatırı için diye.ama bu çorbayı yapıp kesinlikle onları davet etmiyecegim.emrivaki yapması beni çok rahatsız etti.hani belki böyle yapmasa ben kendim derim müsait olduğunda yapalım yiyelim diye.sizce cokmu büyütüyorum eşime soyleyip uyarmasini soylemelimiyim

Kocamın hatrı için 3 çocukla kaynana evi temizlemezdim. Annesini çok düşünüyorlarsa kardeşler bir olsun arada temizlik için yardımcı çağırsınlar .

Görümcenizi mi kıskanıyorsunuz?
Sorunun altında bu yatıyor bebce,mevzu kelleden tiksinme değil,öyke olsa yapıcam ama onları çagirmıcam demezdiniz diye düşünüyorum

Görümcenizi mi kıskanıyorsunuz?
Sorunun altında bu yatıyor bebce,mevzu kelleden tiksinme değil,öyke olsa yapıcam ama onları çagirmıcam demezdiniz diye düşünüyorum
Niye kiskanayim gorumcemi.sadece kendi kızına kiyamazken yormazken beni böle yipratmasina kızıyorum.hic düşünmüyor üç cocukla nasıl yetistigimi

İşte diyorumya ben yapamiyacagin dedim o yapicaz dedi.iyle bir tip.kafasina koydu bizde yaptıracak onu o yi,den sinir oluyorumya
Ben yapamayacağım dediğimde ille de yapıcaz diyen kv’ye “o kelleyi bana verirsen çöpe atarım” der keserim konuyu. Neden uzatıyorsunuz ki?
Evine gittiğinizde de elinize tutuşturmaya çalışırsa “ben yapmayacağımı söylemiştim, bunu xxx teyzelere bırakırım geçerken” de gitsin.

Ayrıca bir yer toplaşıp yemek yenilecekse o babanne evidir, gelinin evi değil; çorbayı o yapsın siz gidin için.

Slm arkadaşlar gece gece derdim kelle corbasi.sinirimden uyuyamıyorum.simdi benim ikizlerim ve ayrıca birtane daha büyük cicugum var.herseyimi kendim yapıyorum çok şükür kendimi en iyi şekilde idare ediyorum.kendi annem hasta ama ben dinlemeyin diye ikizleride bakar eder.sen diğer büyük olanla ilgilen der.kvdem hiç bakma işlerine girmez b nde zaten çok mecburi bir durum olmadıkça baktırmak.baksada zaten arkasından uğraş dur.kendi kızına hiç kıyamaz yemekli toplantılar hep bizde şunu yapal bunu yapalım.kizi arada gezer durur.simdi konuma geleyim.bugun kurbanı eşim onlara yakın biyerde kestirdi gelirken uğramış.hayvanin kellesini bırakmış onlara.ben zaten istemiyorum demiştim.her neyse akşama kadar üç cocukla tek başıma uğraştım durdum.bitirecegime yakın aradı naptınız ne ettiniz.daha bitiremediği mi soyledim.bana diyorki kelleyi temizledim.dolabimda yer yok.size vericem.bi akşam heoimiz toplanalım kelle çorbası yap yiyelim.ya dedim ben kelle kelle istemiyorum.zaten gündüzden beri tiksinmisim.boyna anlatiyo şöyle yaparsın böyle yaparsın bol sarımsak katarsin bol sirke katarsin bilmem ne.valla dedim şuan dediklerin hiç cazip gelmiyor.ben istemiyorum.siz kendiniz yapın yiyin yapamazsa da ver birine.ole ısrarlı.hepimiz toplaniriz şu,de yaparız.jendi kızına kuyamiyor kesinlikle kendi kizinda böyle planlar yapmaz.bu saat oldu evi topla et isim anca bitti.cok çok sinir oldum emrivaki yapmasına.tanidigimiz bı amca var ona pay verdinmi dedi.ayirdim dedim.diyorki onunkini bibtencere yemek yapta ver sevap olur.ya dedim ben üç cocukla kendime zor yapıyorum.kizlari var yapsınlar dedim.aksamdan beri sinirimden deli dana gibiyim.esim bana karşı çok iyi bir dediğimi iki etmez.hadi ona bildirmeyim dedim ama soylesemmi acaba uygun bir dille.annebe şöyle benim evimin düzenine karışmasın diye.insanin canını okuyor resmen kadın.benim annem bayram temizliğini hast ahaliyle kendi yaptı.bana kiyamiyor.hanimin gidip temizliğinide yaptık.bunu anneme söylemedim bile hadi kocamın hatırı için diye.ama bu çorbayı yapıp kesinlikle onları davet etmiyecegim.emrivaki yapması beni çok rahatsız etti.hani belki böyle yapmasa ben kendim derim müsait olduğunda yapalım yiyelim diye.sizce cokmu büyütüyorum eşime soyleyip uyarmasini soylemelimiyim
Eşinize niye söyleteceksiniz sizin ağzınız yokmu
Yapamam yapmak istemiyorum çok biliyorsan kendin yap
Söyleyeceğiniz bu kadar

Çok ısrarcı bı kadın.yapilacak dedimi yapılacak.pesini asla birakmaz.esimide kırmak istemiyorum böyle bır konu yüzünden ama insan dusunmezmi üç cocukla nasıl yapacak diye.insanin bu kadar canını okumak nedir.bide arkalarından temizlik yap et.cocuklarimla ilgilenemiyorum günü kurtaricam diye eşime diyim diyorum konuş bana emrivaki yapmasın diye
Eşinizin kırılacağı ne var bunda
Kelleyi yollarsa eşinizin gözü önünde çöpe koyun böyle böyle oldu diyin arayın kayınvalideyi kelle çöpte sana selamı var deyin oldu bitti

Evini temizlwdiğiniz kadının dedikodusunu mu yapıyorsunuz? Önce verin tavizleri sonra da şikayet edin. 3 çocukla eş hatrına bile olsa kv evi temizlenmeZ

He hı deyip bildiğini okuyacaksın
temizlenmiş kelle olsada yesek 😋

İnsan utanır üç çocuklu bı insana böyle demeye
Kvalideniz utanmıyor ve utanmayanın keyfi çok oluyor. Evi temizleniyor hazır sofralara konuyor. Kendi kızına kıyamazken sizi çok güzel kullanıyor. Siz ve çok anlayışlı(!) Eşiniz de buna müsaade ediyorsunuz. Gitmeyin bırakın eşiniz üzülsün hep siz üzülüyorsunuz bir kez de o ve kV üzülsün bir şey olmaz. Bu hikayede esas anneniz için üzüldüm kadın hasta öz kızı yardıma gelmiyor ama sağlıklı olan kV evini çok güzel temizliğe gidiyor.. yazık kadıncağıza

Annecim kelle paça çorbası yapmakta ne var elbette yaparım yanına nelerrr nelerrr yapar hep birlikte toplanır kışın kar yağdığında yerük diyip aldığım gb çöp torbasına koyar içime su serperek yaşardım.
Şimdi pişirsin kaba koyup dondursun canı istediğinde kiminle yemek isterse çıkarıp yesin siz bu fikri ona sunun

Back
X