Derdim Kelle corbasi

İmaya gerek yok ki bazen eşim bu konularda ne kadar katı olduğumu bildiği halde beni kizdırmak için söyler bi gitte temizlik yap diye :27: bende derim kendi annem dururken seninkinin evini niye temizlim ki anneminde evini de temizlemiyorum hastalik birsey olmadığı sürece 2 kız kardeşin var onlar yapsın derim :confused: hatır falan bilmem ben enayimiyim
Çok dobrasın bibim idolümsün :D

Kendi işine karıştırma istemediğin şeyi yapma. Dik dur taviz verme. Sen kimsenin kölesi değilsin

Yapmayin yapmak zorunda degilsiniz.Tavrinizi koruyun.Cok istiyorsa kendisi yapsin.Temizlige bile gitmek zorunda degildiniz 3 cocukla.Yuz mü buluyor,tarzi mi öyle siz tanimissinizdir artik.Mesafeyi koruyun mutlaka. Yoksa sınırları hep zorlayacak gibi.

Valla kadınlar aman kocam kırılacak diye yapmadığı eziklik kalmıyor ben evlenmeden bir bir neleri yaparım neleri yapmam söyledim evlenmek istemezsende sen bilirsin dedim :27:
Kartlar açık oynanmalı diyorsun 😏😏

Ah bir kellepaça olsada yesek söyle sarımsaklı sarımsaklı 😋😋😋 kelle çorbası degil kellepaça onun ismi . Ayrıca onu yapmada ne var ayol . Kadın zaten temizlemiş , koy düdüklüye pişsin dursun . Zaten onu ayıklarken yarısını götürüyorum ben 🙈🙈🤣🤣

Ah bir kellepaça olsada yesek söyle sarımsaklı sarımsaklı 😋😋😋 kelle çorbası degil kellepaça onun ismi . Ayrıca onu yapmada ne var ayol . Kadın zaten temizlemiş , koy düdüklüye pişsin dursun . Zaten onu ayıklarken yarısını götürüyorum ben 🙈🙈🤣🤣
Önce ben talip oldum 🙄

Tutturdu bayram temizligi diye.simdi gitmicen tatsızlık cikicak.hadi Allah'ım dedim kocamın hatri için sabır ver bana üstünden üstünden yaptım geldim

Aslında biraz da bundan kaynaklanıyor

ah anne ben sana nasıl yardım edeyim zaten çocuklarla benim yapacağım yardımdan bir kar olmaz ki deyip telefonu kapatacaktınız

Kelleyi neden sizden istemiş hala anlam veremiyorum ya kayınvalidenin ne işi var pişirsin işte çocuk çocuk yensin

Niye kiskanayim gorumcemi.sadece kendi kızına kiyamazken yormazken beni böle yipratmasina kızıyorum.hic düşünmüyor üç cocukla nasıl yetistigimi

Ama siz söylenip ona çaktırmadan yine de onun dediklerini yapıyorsunuz

Kendi kızına kıyamıyor haklıdır sizin anneniz de size kıyamıyor

Ama siz o sizden temizlik istediğinde üç çocukla yapamam demiyorsun Kayınvalide de yapabileceğinizi düşünüyor

Kelleyi de ısrar edersem yapar diye düşünmüş Neden görümceyle karşılaştırıyorsunuz ki kayınvalide neden kendisi yapmıyor

Kv ye temizliğe gitmek nedir çoluklu çocuklu halinizle? Bunun kocanızın hatırı ile ne ilgisi var ki böyle bir alışkanlık kazandırdınız kadına. Eş hatırı için annesine saygılı olunur, hoşgörülü olunur. Budur yani. Temizliğine giderseniz elbette yüz göz olur emirler yağdırır, ısrar eder vs vs. Arz talep meselesi. Bence de eşinizle tatlı bir dille anlatın. Yaşım ilerliyor artık işlerini yapamıyorum, gerektiğinde artık kadın tutalım sana ben gelemem diyeyim sen de lütfen destek ol. Artık evime karışmasın, onu yap bunu pişir demesin senden destek rica ediyorum gibi iyice anlatın eşinize. Bir ricası varsa kızına söylesin size değil. Arada şakayla da işleyin "anne geçti o günler ben artık kaç çovukluyum kendi evime yetişemiyorum" diye sıkça dillendirın. Israrlarına da maruz kalmayın. Israra başladığında yok yok aman anne lütfen aklından bile geçirme ben yapamam onu. İşim başımı aşmış zaten hadi iyi günler diyip kapatın mesela. Israr ediyor diye dinlemeyin.

Eşiniz çok iyi biri olsa üç çocukla size annesinin evini temizletmez,ne münasebet tutsun bir yardımcı temizletsin.Kıyamadığı kızı yapsın sizin hiçbir mecburiyetiniz yok.
Siz de kv yerine hasta haliyle sizin için çabalayan annenizin temizliğini yapsaydınız.Eş ailesine asla kendi ailenizden çok emek vermeyin kıymeti olmaz.
Kelleyi de yapmıycam sakın vermeye kalkma birine veririm,evimde ne yapıp yapmayacağıma da ben karar veririm deyin net olun.

Valla kadınlar aman kocam kırılacak diye yapmadığı eziklik kalmıyor ben evlenmeden bir bir neleri yaparım neleri yapmam söyledim evlenmek istemezsende sen bilirsin dedim :KK53:

Ay inanmıyorum
Kocişsiz kalma ihtimali seni hiç korkutmadı mı yani?
Ya erkeksiz kalsaydın?
Ya seninle evlenmek istemeseydi?
Aman Allahım

Tutturdu bayram temizligi diye.simdi gitmicen tatsızlık cikicak.hadi Allah'ım dedim kocamın hatri için sabır ver bana üstünden üstünden yaptım geldim
Allah Allah gerçekten bunun için tatsızlık mi çıkacak çok enteresan 3 çocuğunuz var siz kendi işinizi zor yapıyorsunuz dur,alıştırmis olmalısınız herşeyeaman tatsızlık çıkmasın modundasiniz sanırım bırakın biraz tatları kaçsın sizin kacacagina herkes kendi eviyle ilgilensin .

Back
X