Derdim Kelle corbasi

Kaynananız baya yüzsüzmüş dicem artık. Gel benim bayram temizliğimi yap nedir ya . İnsan utanır bunu istemeye. Üç çocuğum var ben gelemem deseydiniz. Yüz buluyo sizden belli ki. Bunun istekleri bitmez. Kırılırsa kırılsın, kesin ayağını. Ret yiye yiye anlar sizden hayır gelmeyeceğini. Bunn başka yolu yok.

Sizin hep böyle konularınız var ki her hafta bikaç kez gelirler her seferinde de yemekli ağırlanmayı beklerler basit bi menüyü de beğenmezler o yüzden çocuğun ödevleri aksıyor ben sinir küpü oluyorum diye konunuz vardı, yani yıllardır hem Katya kıvamında hizmet edip hem de burda şikayet ediyorsunuz belli ki bi arpa boyu yol da alamıyorsunuz, eşiniz de sizi öyle çoookkkk düşünmüyor burdan bile belli, öyle olsa bu kadar ezilmezdiniz. Burdan aldığınız akılları da kullanmıyorsunuz bari konu açıp sinirimizi hoplatmayın ayy valla size müstehak, şuan o kelleyi pişiriyor bile olabilirsiniz o kadar diyeyim yani

Slm arkadaşlar gece gece derdim kelle corbasi.sinirimden uyuyamıyorum.simdi benim ikizlerim ve ayrıca birtane daha büyük cicugum var.herseyimi kendim yapıyorum çok şükür kendimi en iyi şekilde idare ediyorum.kendi annem hasta ama ben dinlemeyin diye ikizleride bakar eder.sen diğer büyük olanla ilgilen der.kvdem hiç bakma işlerine girmez b nde zaten çok mecburi bir durum olmadıkça baktırmak.baksada zaten arkasından uğraş dur.kendi kızına hiç kıyamaz yemekli toplantılar hep bizde şunu yapal bunu yapalım.kizi arada gezer durur.simdi konuma geleyim.bugun kurbanı eşim onlara yakın biyerde kestirdi gelirken uğramış.hayvanin kellesini bırakmış onlara.ben zaten istemiyorum demiştim.her neyse akşama kadar üç cocukla tek başıma uğraştım durdum.bitirecegime yakın aradı naptınız ne ettiniz.daha bitiremediği mi soyledim.bana diyorki kelleyi temizledim.dolabimda yer yok.size vericem.bi akşam heoimiz toplanalım kelle çorbası yap yiyelim.ya dedim ben kelle kelle istemiyorum.zaten gündüzden beri tiksinmisim.boyna anlatiyo şöyle yaparsın böyle yaparsın bol sarımsak katarsin bol sirke katarsin bilmem ne.valla dedim şuan dediklerin hiç cazip gelmiyor.ben istemiyorum.siz kendiniz yapın yiyin yapamazsa da ver birine.ole ısrarlı.hepimiz toplaniriz şu,de yaparız.jendi kızına kuyamiyor kesinlikle kendi kizinda böyle planlar yapmaz.bu saat oldu evi topla et isim anca bitti.cok çok sinir oldum emrivaki yapmasına.tanidigimiz bı amca var ona pay verdinmi dedi.ayirdim dedim.diyorki onunkini bibtencere yemek yapta ver sevap olur.ya dedim ben üç cocukla kendime zor yapıyorum.kizlari var yapsınlar dedim.aksamdan beri sinirimden deli dana gibiyim.esim bana karşı çok iyi bir dediğimi iki etmez.hadi ona bildirmeyim dedim ama soylesemmi acaba uygun bir dille.annebe şöyle benim evimin düzenine karışmasın diye.insanin canını okuyor resmen kadın.benim annem bayram temizliğini hast ahaliyle kendi yaptı.bana kiyamiyor.hanimin gidip temizliğinide yaptık.bunu anneme söylemedim bile hadi kocamın hatırı için diye.ama bu çorbayı yapıp kesinlikle onları davet etmiyecegim.emrivaki yapması beni çok rahatsız etti.hani belki böyle yapmasa ben kendim derim müsait olduğunda yapalım yiyelim diye.sizce cokmu büyütüyorum eşime soyleyip uyarmasini soylemelimiyim
Bizde hiç birimiz Allah'tan kelle fln sevmeyiz😂 ama Kvden sevmedigini bile bile sana yaotrmak istemesi çok saçma. Bende bakla yemeği falan sevmem kokusunu bile sevmem kvdem özellikle arar bugün bakla yaptım gelecekseniz de gelmeyin diye. Diğer bir konuda da Kvden kendi kızına kıyamıyor senin annense sana kıyamıyor. Ama israrcilikta ayıp etmiş. Eşine şöyle verirse almasın bari

Benim kaynanam çok işçimen bir kadin ama tahmin edemezsiniz aşırı sinir bozucu.
Ben böylesini hayatımda görmedim ve asla tahmin edemezdim de.
Kendi de yapar ama daha çok yaptırır.
Evinde iki gelinle yaşıyor.ben ilk gittiğim de daha popomu yere koymadan bana birsuru iş yağdırdı şoka girdim.
Sanki mecburum sanki oranın daimi elemaniyim.
O kadar saygısız bir kadın ki.
Eşime de dedim senin bu anneni daha önce bilseydim aşkından gebersem evlenmezdim.
Aşırı irite ediyor insanı.
En kötüsü laftan anlamıyor.
Mesela yapmıyorum diyorsun ya başka iş veriyor hepsinde hayır demekten gına geliyor artık ben utanmaya başladım.
Hani ses etmese acıyıp kendin yaparsın belli şeylere ama öyle emredici ve sinir bozucu ki yapacağın varsa da yapmiyorsun.
Neyse eşimde uyardı kackere bende dedim ama dediğim gibi laf arsizi.
Hep yapar umuduyla davranıyor.
O yüzden ben bayramdan bayrama gidiyorum.
Siz de açık açık deyin yoksa da mesafe koyun bence sizin kaynananiz mesafeden anlar.
Siz kendiniz hayır hiç dememissiniz.

Kelleyi alin sonra yokedin. pisir dediklerinde annemler geldin onlara kelle corbasi yaptim canlari cekmis diyin 😂

Back
X