- 12 Temmuz 2015
- 612
- 785
- 103
- Konu Sahibi yildizlariyakalamak
bilmiyorum sanırım biraz kendime özenle de alakalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya da şarkı söyle evde kendi başına sonra annene,sonra etrafindakilere,ben çok kitap okurdum,sende gazete dergi yine kitap okuyabilirsin ama tiyatro metinleri daha etkili oluyor, ben cok ugrastim o zamanlar ,birileriyle muhabbet ettiğimizde fikrim olurdu,şimdi de susturamiyorlarkısmen çoğu işimi annem halletti doğru
:) kitap okumak çok mantıklı gerçekten bi kitaba başlasam önerdiğiniz bi kitap var mıYa da şarkı söyle evde kendi başına sonra annene,sonra etrafindakilere,ben çok kitap okurdum,sende gazete dergi yine kitap okuyabilirsin ama tiyatro metinleri daha etkili oluyor, ben cok ugrastim o zamanlar ,birileriyle muhabbet ettiğimizde fikrim olurdu,şimdi de susturamiyorlar![]()
Ben genelde Üstün Dökmen kitaplarını okuyorum,hem yaşama dair hem zevkli:) kitap okumak çok mantıklı gerçekten bi kitaba başlasam önerdiğiniz bi kitap var mı
Ben de önereyim miiiiii? :) Şahane Hatalar ben suan okuyorum ve beğendim :):) kitap okumak çok mantıklı gerçekten bi kitaba başlasam önerdiğiniz bi kitap var mı
Bana önerir misin,merak ettimBen de önereyim miiiiii? :) Şahane Hatalar ben suan okuyorum ve beğendim :)
Teşekkür ederim bakacağımSahane Hatalar,tavsiye ederim suan okuyorum ben deyati bittikten sonra verebilirim ama tam benlik dediğim okunasi bir kitap. İnternetten yorimlarina bakabilirsiniz.:)
tamamdır teşekkür ettim:)Sahane Hatalar,tavsiye ederim suan okuyorum ben deyati bittikten sonra verebilirim ama tam benlik dediğim okunasi bir kitap. İnternetten yorimlarina bakabilirsiniz.:)
Kendinizi diğer insanlardan farklı görmeyin. Yani herkes eşit bu dünyada bakarsak sonuca:) rahat olun ben iyiyim be güzelim telkin leri verin kendinize hersey güzel hayat güzel . Enerjinizi pozitif verin kii aldığınız da öyle olsun. En mutlu Olduğunuz günleri düşünün böyle tek ,yalnız, hüzünlü hissetmeye basladgnz an ,ve daha mutlu olabileceğinz günlerin hayalini kurun:)
Birisi zamaninda biseymi dedi acaba karakterin yada konusma tarzin hakkinda?
yok aslında demedi çocuk yaştan beri fazla kilom var ondan olabilir :S
kilo verdim devam da ediyorum fakat onla alakalı değil gibi :SKilo vermekten baslaya bilirsin mesela. Boylece oz guveninde yerine gelir.
deneyeceğimBunun tek cozumu var oda daha cok kalabaliga karismak. Baskada yolunu bilmiyorum en kisa yolu bu. Bir korkunun ustune gittikce yenersin unutma korkup kacmak care değildir.