- 21 Ocak 2018
- 8.579
- 21.284
- 348
- 32
- Konu Sahibi greengirll
Bence esiniz biraz hakli hafta ici aksamlari sizde arkadaslarinizla cikin oturup onu beklemeyin oda kendine plan yapsin haftasonuda beraber gezmek istiyorsa ne guzel iste iki gunde gezin yada bir gun beraber gezin bir gun ayri takilin isteyen istedigini yapsin. Bizim cocugumuz oldugu halde hafta ici ailelerimize gider otururuz esim her hafta maca gider arkadaslariyla bulusur ben kardesimle annemle gezmeye giderim haftasonu bir gun mutlaka oglumuzla beraber gezeriz diger gun onu kendi haline birakirim o arkadaslariyla takilir ben anneme giderim yada aksama misafir cagirir evde hazirlik yaparım. Arkadaslarimizla sık sık plan yapariz yorgun degilse hafta ici aksamda avmye dolasmaya gideriz.. o yorulmasa daha bile aktif olabilirim calismiyorum cocuguma bakiyorum asiri yoruluyorum ama hayattan baska nasil zevk alicaksiniz? Evde durup her aksam ayni seyi yasamak kadar sıkıcı birsey yok. Cocuk yokmus biz firsat buldukca istanbula yakin yerlere gezmeye giderdik bu zamanlari gezerek eglenerek degerlendirin bence. Evde durmak nedir ve nasil zevk alinir hic anlamam. Benim esimde evde durmak istese bende cok bunalir ve mutsuz olurdum acikcasi.