Hafif bir kahvalti yapıyorum.Bunu bize degil kendine soracaksin. Kahvaltida yediklerin ne peki, agir kahvalti ediyosundur belki buda mideni rahatsiz ettigi icin agirlik cokuyodur?
saglam vucud saglam kafada olur gibi bi soz vardi. piskolojik olarak iyimisin bilmiyorum?
ayrica asiri yorgunluk bircok hastaligin belirtilerinden biri olabilir, doktora gorunmekte fayda var.
Önümüzdeki hafta gideceğim umarım sadece kansızlıktir.Dahiliyeye gidin kansizliktada bu belirtilerin aynisi oluyor.
Dogumda kan kaybetmis olabilirsiniz.
Ben psikolojik olarakta kendimi pek iyi hissetmiyorum.Ayni durum bendede var.doktora gittim kalpte herhangi bir problem cikmadi.Depresyon oldugunu dusundum ama sonradan belki troid probleminde bu gibi belirtiler oldugunu duydum
En kisa surede bunun icin doktora gidecegim.
Konuyu takip edeyim ben
Evet benimde psikolojim iyi degil son yilarda zaten.Ben psikolojik olarakta kendimi pek iyi hissetmiyorum.
Siz dahiliye mi yoksa kardiyologamı gitmiştiniz.
Geçmiş olsun size de.Evet benimde psikolojim iyi degil son yilarda zaten.
Ben kardiyologa gittim.cunku carpinti sorunu kalpte bir sey olabilecegini dusundurmustu.sukur birsey yok..
Ama mutlaka doktora gidin sizde ihmale gelmez
Bu aralar iyice rengim benzim soldu gerçekten göz altlarım mor mor.Kan tahlillerini yap belki bi vitamin eksikliği demir kansızlık vs olabilir. Kansızlık çarpıntı ve halsizlik yapar. Bir sorun yoksa psikiatriye yönelmenizi öneririm. Depresyon,panik atak başlangıcı olabilir.
Bu sefer psikolojik olarak evin dağınıklığı moralimi bozuyor.kalp çarpıntın için dr a görün istersen ama diğer halsizlik uyku halleri olabiliyor bebek bakarken. emziriyorsan o da uyku hali yapabilir. uykun geldiğinde uyu dinlen istirahatine bak. işi gücü boşver. saglıgın daha önemli. kahvaltıdan sonra ise banada bi yorgunluk geliyor masayı toplamadan uzanıyorum yarım saat kadar iyi geliyor tavsiye ederim bi dene istersen
Bu aralar iyice rengim benzim soldu gerçekten göz altlarım mor mor.
Bir şeye hemen korkup panik yapabiliyorum ve o an yine aynı şekilde çarpıntı ve vücutta uyuşma oluyor.
Teşekkür ederim,umarım kansızlıktır.Tamam işte kansızlık da olabilir belirtiler onu gösteriyor. Bütün değerlerinize baktırın bende böyleydim bir ara. Doğumdan sonra demek ki kansızlık oluşmuş. Umarım öyle birşeydir. Bide kahve çok içiyorsanız günde 1 taneye düşürün o da çarpıntı yapar. Sağlık ocağında bile yaptırabilirsiniz dra gitmeye vaktiniz yoksa
Küçükken idrar yolu enfeksiyonu çok yaşadım ve tedavi gördüm belli bir süre şuan varmı bilmiyorum..İdrar yolu enfeksiyonu da bu dediklerini yapar. Çok kötü çarpıntı, baş dönemsi yapar. Vitamin eksikliği de yapar. Gidin bir doktora ve muhakkak baktırın her şeyinize. Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?