• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim mi var lan benim.

Ohh kebab :KK14:

Tinlamissin herseyi senn o_O
Kalk bir dusa gir , evi temizle kendine gelirsin..
Sonra cik disari gez dolas ..

kalk bir bismillah çek gız. o ne öyle götü başı salmışsın. toplan bir gusül absesti al tövbe çek sonra evi temizle sonra temiz hava al. ders çalışmayı 1 hafta unut. hergün bir iş yap az ve öz iş olsun ama. sonra sırayla devamı gelir. Töbe çek bacım.
:KK70:Katılıyorum

Koca parasi yiyen ev kizindan selamlar. Burası cok güzel, sen de gelsene:))
Şaka lan şaka..
Ya bizim gibi korkudan eve tikilip kalsaydin ne olacakti?
Ula sitemizin yanindan suan silah sesleri geliyor.
Balkona ciksak kim vurduya gidecez anasini satayim.

Hahah yok artik :KK53: portakal kabugunu kurutup iceni duydum ama aromasi da var :KK14:
Benim kadar fütursuz, cibiliyetsiz para harcayan yoktur.
O dönem babamla farklı bankalarda hesabımız. Kendiside sağolsun kalkıp atm'ye gitmez:D Eft yapsa ilk iş günü hesaba düşecek yine faydası yok. Zaten bir önceki gün para yollamış adam.
Gece saat 3 oldu bende sigara bitti. Gözüm döndü, napiim napiim derken gözüm bahçedeki çimenlere ilişti.
Ha tütün ha çimen, neticede ikiside ot dedim.
Yoldum çimenleri, tavada kurutup sardım içtim. Psikolojik olarak rahatladım ama gel bir de ciğerlerime sor.

Ben cayi yapmistim oyle nanee haaa:KK57: du bi bakim evde nane var mi...

Evde sıkıcı kitap var mı asıl, ders kitapları cevabı saylanmaz
10 sayfa oku, bunu okuyacağıma ders kitabı okuyayım da en azından notum yükselsin dersin.:KK53:

Vardır biryerlerde eski bir moda dergisi o fotoşok, bu fotoşok derken sıkıl 100. zayıf kızda nerde şu top diyecek hale gel. :KK66:

Okul Depresyonlarım kültürlü üzgün kaslı yapıcaktı beni neredeyse ama sen abartma bunlar en iyi zamanların:cry:

ahh ahhh zamanında bende ergenlik ( gerçi sende yok ki :KK66:) sendromlarıma yenilmeyip üniversitede daha iyi bir bölüm okusaydımda koca parası yiyeceğime iyi bir işim olurdu şimdi ...keşke şuanda senin gibi okuyan bir öğrenci olsaydım da kafamı hangi duvara çarpacağımın hesabını yapmasaydım.... yurtta kalıp peynir ekmek yediğim zamanları özledim şimdi ...

not: illaki göbekleniyon zaman içinde zaten sal gitsin....

Yha sacmalahma ne erghenligi quzuchum..:KK50:

Sende onlardansin dimi ergenligini tamamlayip diger herkezi ergen tribinde gormeye calisanlardan...zigara var icermisin naneli.:KK14:

bu kadar koyvermislik ve şu lanlı lunlu mizaç bunları düşündürüyor bana, bir tek bana düşündürdüğünü de sanmam. herkesi ergen tribinde gördüğüm anlamına gelmez bu fikri beyan etmem bence :63: teşekkür ederim tüttürün siz :KK55:

Back
X