- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.542
- 498
- Konu Sahibi Pirayeeeee
Senin yüzünden aklıma naneyi gazete kağıdına sarıp içtiğim geldi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin yüzünden aklıma naneyi gazete kağıdına sarıp içtiğim geldi.
Gülüp geçmek evet en iyi yaptigim sey ..takmiyomus gibi davranmak ..
Alay etmek dertlerimle...
Ama artık BOGULUYORUM...
Kuyrugumu dik tutmaktan yoruldum..
Bıktım. ..
Evet herkezin agzi kapansin diye bende bi baltaya sap olmak istiyorum. .
Kredi kartimin limitini kitap almak icin sifirladim...ama yapamiyorum..
Ne zaman umutlansam sapi olmak istedigim balta elimde kaliyor...
O sapı da yakıcan kardeş küllerini tükürükle yüzüne sürüp savaş boyası haline getircen.
Başka türlü kurtuluş yok, derse bir yerden başla yarın çat diye babanı ara dün akşam çok ders çalıştım de kapat, sonrasında ben ne yaptım de iki saat umarsızca topla oyna, bugünden daha iyi durumda olursun. Makarnayı daha keyifle yersin sonra, derse daha rahat kafayla oturursun.
Kimsenin ağzı kapanmaz.
Baltaya sap olursun, evlen derler.
Evlenirsin, çocuk yap derler.
Çocuğu yaparsın, kardeş yap derler.
Onu da yaparsın, emekliliğini beklersin.
Ne yaşadın , bu hayattan anladığın nedir derler, emekli ikramiyemle bir ev bir araba aldım. Çocuklarımı büyüttüm, okuttum. Şimdi torun bekliyorum artık dersin.
Döngünün dışına çık...
Herkes okumak zorunda değil. eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır.
Evet şu an dünya üzerinde bir etiketin olmadan hiçsin. Peki mutsuz olduğuna değer mi?
Yıllarca gerek yurtiçinde, gerek yurtdışında okudum. Hala okuyorum.
Ve yarım saat önce üniversiteden istifa edip, ticarete atılmaya karar verdim.
Emekli mi olamayacağım? Salla gitsin.
İnsanlar bana "doktora yapmış ama dükkan işletiyor" mu diyecekler?
Zerre umurumda değil.
Ben nasıl mutluysam öyle yaşayacağım. Ölüm döşeğinde anılarım gözümün önünden geçerken pişmanlık duymayacağım en azından.
EBen cayi yapmistim oyle nanee haaadu bi bakim evde nane var mi...
Bu ggözü dönmüşluk işteBir de çimenleri tavada kurutup, sarıp içtiğim olay var ki dillere destandır.
Aynen neden banlandi konu ne kizipzip boşuna 'yaş kaç?' deyip ergen dedektörlüğü yapmıyor bu ne yaw.
azminize hayran kaldimHahah yok artikportakal kabugunu kurutup iceni duydum ama aromasi da var
![]()
Olmuyor arkadasim..
O kadar cok sey var ki anlatilcak..
Babam su an hapiste...
Olmasada farketmez zaten onunla konusulmuyor..ancak incitir, yipratir o sevmeyi bilmeyen bir adam.
Olabilir, ağabeyine de endişeleniyorsun. Kaygılanmak, depresyona girmek en büyük hakkın zaten ama kendin iyi olursan başkasına yardım edersin, öteki türlü çift taraflı kabuk koparmaya dönüyor olay, başkasının derdiyle kendini daha iyi hissedebilecek bir insansan o da yapılır ama seni seven sevgilin varmış şükreti farklı şekillerde anlatmamın veya peki ya ben ne çok acılar yaşadım safsatasını tekrarlamamın bir faydası olmayacak ki sana. Bir sıkıntını çöz öyle uyu bugün en azından, bir karar almak bile iyi gelir, sabah şunu yapacağım gerisini hallederim gibi mesela. Ben böyle yaptım en dipteyken yıllar geçti aradan ama oldu, zor oldu ama oldurabildik. Sen de yapabilirsin.
Herzaman Şükr ediyorum..
Tesrkkur ederim destegin icin..
Güle oynaya basladik müge anliya donmeyelim..:)
Hic bi zaman dertlerimi acitarak anlatip bundan beslenmedim...
Nefes aliyorum, gecicek biliyorum. ..
Üzerimde nur yerlitasin agirligi var sadece![]()