- 25 Eylül 2011
- 7.509
- 11.366
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Artik iyice canimi sikti bu konu.Sozlumle uzun suredir birlikteyiz
Universite yillarinda sigara iciyordu bagmlisiydi cok sukur 3 yildir birakti.Tiksiniyor artik
Fakat son bir yildir nargile bagimlisi oldu.bu konuda cok tartistim ama beyimiz hiiiccc birakcam demiyor.keyif aliyor.zararlarindan bahsediyorum ama yok hicbirine inanmiyor ben mutluyum diyor.
Oyleki kendine temin etmis yani evinde var.her gun mutlaka yarim saat kendi yapip iciyor.sehir disinda mesela yanima geliyor.farkediyorum nargile icene kadar yaptgimiz hicbirsey keyif vermiyor.aklinin hep bi kosesinde bian once nargile icme var.ne zaman nargile icecegimiz bir ortama girsek o zaman cok modunda oluyor.
Oruc tutuyor,iftarini acar acmaz hemen nargile hazirliyor.
Sahur icin erken uyanip nargile hazirliyor.
Kismetse ekimde dugunumuz var.Ayni evde yasiycaz ve cook kafama takiyorum.
Nargileme karisma diyor.Hic taviz vermiyor.
Artik iyice sikildim bu durumdan.bana ne onerirsiniz.nasil bir yol izlemeliyim?
Evlendikten sonra azaltabilirmiyim.Basarabilirmiyim.Artik karsmiyorum.Tepkide gostermiyorum.Cok zararli oldugunu kesinlikle kabul etmiyor....Ben ne yapicamm offf(
birşeyi ne kadar çok söylersen o kadar tersine teper, bence zamanla bırakır, eskiden hergün içen biri olarak çok iyi bilirim bu alışkanlığı, ama zamanla sıkılacağından eminim..çünkü ben sigara gibi bağımlılık yaptığını düşünmüyorum..sadece keyif işte
bence bırak sıgarasına baslasın, hem nargıle kat kat daha zararlı, ben de sıgara ıcıcısıydım, herkesın tutunacagı bır daldır nargıle, sıgarayı bırakınca sarar ınsanlar bu alıskanlıga, sonra da sıgaraya donerler veee mutlu son :) yok sa nargıleyle cok zor hayatını ona gore duzenleyen ınsanlar bılıyorum, evden dısarı cıkmıyor, 3 ogun yakıyor, hayır bır de seramonısı var kı, tutun koy yak beklet koru ısıt vs...
hımm biri beni anmış :)
bu durumun sizi nasıl rahatsız ettiğini çok iyi anlıyorum, benim de evimde nargilem vardı, almadan önce de her gün içtiğim bir dönem oldu, dostumdu nargile benim. Çok dertliydim, dumanını üflerken dertlerimin de içimden çıkıp havaya karıştığını düşünürdüm, rahatlatırdı beni. Hiç sigara içmedim, hala da içmem ama artık nargile de içmiyorum. Evde kömürünü hazırlarken zehirlendim bir kere :) Benim düşüncem de nargilenin dışardan bir etkiyle bırakılabilecek bir şey olmadığı, nişanlınız kendi kendine bırakmalı, yüksek ihtimalle bunu ona bıraktıracak bir şey olacaktır. Boşu boşuna tartışıp gerilmeyin derim. Gün gelecek daha fazlasını içemeyecek hale gelecek.
bütün nanelinargile sevenlere burdan selam olsun
Artik iyice canimi sikti bu konu.Sozlumle uzun suredir birlikteyiz
Universite yillarinda sigara iciyordu bagmlisiydi cok sukur 3 yildir birakti.Tiksiniyor artik
Fakat son bir yildir nargile bagimlisi oldu.bu konuda cok tartistim ama beyimiz hiiiccc birakcam demiyor.keyif aliyor.zararlarindan bahsediyorum ama yok hicbirine inanmiyor ben mutluyum diyor.
Oyleki kendine temin etmis yani evinde var.her gun mutlaka yarim saat kendi yapip iciyor.sehir disinda mesela yanima geliyor.farkediyorum nargile icene kadar yaptgimiz hicbirsey keyif vermiyor.aklinin hep bi kosesinde bian once nargile icme var.ne zaman nargile icecegimiz bir ortama girsek o zaman cok modunda oluyor.
Oruc tutuyor,iftarini acar acmaz hemen nargile hazirliyor.
Sahur icin erken uyanip nargile hazirliyor.
Kismetse ekimde dugunumuz var.Ayni evde yasiycaz ve cook kafama takiyorum.
Nargileme karisma diyor.Hic taviz vermiyor.
Artik iyice sikildim bu durumdan.bana ne onerirsiniz.nasil bir yol izlemeliyim?
Evlendikten sonra azaltabilirmiyim.Basarabilirmiyim.Artik karsmiyorum.Tepkide gostermiyorum.Cok zararli oldugunu kesinlikle kabul etmiyor....Ben ne yapicamm offf(
karışmak hakkınız değil nişanlınız bilmiyormu zararlarını .işte biz böyleyiz nasıl bıraktırabilirim zararlı.....çocuk mu ....sizin çocuğunuzmu yani eşinizmi...tamam şevkat güzel ama onun özgürlük alanına girerseniz ters teper benden söylemesi.tecrübedir bunlar uydurma değil....nemi yapacaksınız iki şey biri nargile için ayrılacaksınız diğeri evinizde ona yer belirleyip burada içebilirsin hayatım diyeceksiniz...mutlu mesut yaşayacaksınızkarışmayın mutluluk getirmez
benim uc ay sonra esim olcak.yillardir hayatimda elbette ona zararli olan biseyde mudahale edicem
Cocuklugundanmi degil.hayatmizi etkileyecek bu ayni evde yasamaya baslayinca.daha cok artirmasindan korkuyorum.tesekkurler
nargileyi neden bırakmasını istiyorsun ?
nargilenin içimi guzeldir, hafif kafayı dumanlı yaptı mı da keyif verir insana
nişanlın her gun içiyormuş o biraz aşırı ama zevk alıyorsa bırak içsin
Bence karışma
Kendi geçmişimden biliyorum, bu erkeklere bişeyi bırak dersen daha çok severler
O yuzden hiç karışmayacaksın
Ama alttan alttan o hissiyatı verebilirsin
Benim eski erkek arkadşaım çok ekmek yerdi, ve kilo almaya başlamıştı
Kilolu erkege de hiç tahammulum yok
Ben de ekmegi bırakırsan kilo alman durur demiştim
1 hafta sonra falan ayrıldık
zaten onu dedigim gun de inadına ekmek yemişti, kavga etmiştik falan
Onun yerine ne olacak bu kilolar diyip gulerek söylesem kendi kendine dusunebilirdi
ama iyi ki dememişim de ayrılmışım, Allahım kurtarmış
Aynen caresizim bu konuda.kabullenmekte istemiyorum.tek umudum evlendikten sonra belki basarabilirimBence nişanlın bağımlı nargile hergün içilirmi bir paket sigara içmiş gibi zehir alıyosun. Ama vazgeçmeside zor gibi görünüyor bu sigara yakmak gibi değilki uğraşıyo onu hzarlamak için zaman harcıyo. İşin çok zor bence senin
Aynen caresizim bu konuda.kabullenmekte istemiyorum.tek umudum evlendikten sonra belki basarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?