- 22 Nisan 2014
- 1.064
- 869
- 73
ben bi ön muhasebe işinde çalışıyorum daha önce bi evlilik yaptım kısa sürdü çocuk yok.gelelim konuya normalde ben kimseden elektrik alamayan biriyim işe girdiğimden beri patronumun oğlunu görünce hafiften heycan oluyo bende ama bu duygumu bastırıyorum olmaz diyorum geçiyo gibi oluyo çünkü benden büyük sanıyodum bilgilerini görünce sene olarak 3 ama ay olarak 2,5 yaş benden küçük
ben bi evlilik yaptım o bekar bide ben onların çalışanıyım hiç bir şekilde olmaz biliyorum kendimi bastırıyorum iyi hoş buraya kadar sorun yok fakat ara ara hiç aklımda yokken rüyalarımda görüyorum hep bu gece yine kendimi onunla gördüm sarılmışız sevgiliymişiz hala rüyanın sarhoşluğu var inanılmaz güzel bi rüyaydı uyandım uyudum tekrar onu gördüm neden neden rüyamda görüyorum offf hala rüyanın etkisindeyim sanırım bugün zor bi gün olcak kendi kendime gelin güvey oluyorum
ama elimde değil bende duygularımı bastırıyorum kendimi frenliyorum ama rüyalara engel olamıyorum bu da beni tarifi anlatılmaz bi mutluluğa sürüklüyo