Derdim sacimla

Eki Görüntüle 1775312 Eki Görüntüle 1775311 Kizlar ben bundan 1 ay once saclarimi kullu koyu sari yapma hevesiyle kuafore gittim. Ama oryelin etkisiyle kullu boya sacimdaki turunculugu kapatamadi ve hurrem kizilina dondum :KK43: ;(
Okulda sanki insanlarin bakip gulustugunu hissediyorum ve 1 aydir psikolojim yerlerde. Inanmayacaksiniz ama projemle ilgilenemiyorum, eve kapanacagim nerdeyse.
Artik 1 ay doldugu icin (sacim yipranmasin diye bekledim) yarin kalkar kalkmaz kuafore tekrar boyaticam.
Ama ne renkle boyamasi gerek, o bana soruyor 8.1 mi 9.1 mi diye, anlamiyorum ki bu turunculuk nasil kapanir?
Fikriniz varsa yarin sabahtan once lutfen yazin cok yardimci olursunuz.
Kendi sac resmimi ekledim, bir de istedigim rengi ekliyorum.

Açıkçası ton farkı göremedim ben saçınızın rengi gayet güzel duruyor :)

Kuaforun sana renk niye soruyor ki?
Bence gitme. Direk rengi boyayacaksa ne gerek var.

Ben kendim boyuyorum. Hsonu platine dondum yine. (Kumral olmustum) oryelle actiktan sonra fildisi boyayinca hafif kizilli oldu dip kismi. Dun 11/1 le cila yaptim ve sonuc mukemmel.

Bence cila yap. Ben yarim cay bardağı kadar sac kremi, yarim cay bardagi su, yarim tup boya, yarim da 6lik oksidanla yaptim. Tam oldu.

Bu kadar acik istemezsen de kullu herhangi bir renkle bas cilayi. Kalmiyor turunculuk falan. 8/1 renk olarak karamelimsi zaten onu yapma ama.

Ben kendim boyuyorum. Hsonu platine dondum yine. (Kumral olmustum) oryelle actiktan sonra fildisi boyayinca hafif kizilli oldu dip kismi. Dun 11/1 le cila yaptim ve sonuc mukemmel.

Bence cila yap. Ben yarim cay bardağı kadar sac kremi, yarim cay bardagi su, yarim tup boya, yarim da 6lik oksidanla yaptim. Tam oldu.

Bu kadar acik istemezsen de kullu herhangi bir renkle bas cilayi. Kalmiyor turunculuk falan. 8/1 renk olarak karamelimsi zaten onu yapma ama.

Geldim kuafore 8.1 ve gri boyayla basladik bakalim :D
Artik bir sekilde tutacak kullu napalim... Tutturan nasil tutturuyor. Cok tesekkurler o kadar ugrasip yardimci oldunuz :KK15:

platin yapmak istiyorum ama cok az bıle kızıllık olursa diye cok korkuyorum..şuanda benimki küllü açık sarı boyalı..
bana detaylı anlatırmısınız nasıl yapacagımı hangı markayla falan ? birde sızde hıc kızıllık olmadımı ?

platin yapmak istiyorum ama cok az bıle kızıllık olursa diye cok korkuyorum..şuanda benimki küllü açık sarı boyalı..
bana detaylı anlatırmısınız nasıl yapacagımı hangı markayla falan ? birde sızde hıc kızıllık olmadımı ?
Ya olan Kızıllık mor şampuan diye bir şeyle geçiyormus bir bakın isterseniz

esasında sıkıntım henuz yok, yani şöyle ki benim saçlarım suan da koyu bi sarı, küllü acık sarıya boyuyorum yıllardır, ama daha azık bi sarı şstşyorum evde cesaret edemedım bi türlü, bazı bloglarda evde platın sarı yapımını okudum, kızıllık olamaması ıcın yazılar falan okudum, eger yaparsam ve kızıllık olursa dıyede hala paranoyak gıbı sorular soruyorum :D
çok sağolun kızlar :)

CoffeCoffe CoffeCoffe bak mor şampuan bu arkadaşın bahsettiği silver şampuan olarakta geçiyor

Kullu acik sarinin ustune kizillik olmaz da grimsi olma sansi var. Öykü serterinki gibi.

Benim orjinal rengim siyah, roflenin ustune kullu kumral yesil olmustu ve dibim gelince geri sariya dondum. Benim kizarmasin da kimin kizarsin :KK70:

Ben herhangi bir marka acici aliyorum. 4 tl falan zaten. Iki kutu ondan. 9luk 3 sise oksidanla birlestirip tum kafama suruyorum. Dipten basliyorum. Acilinca yikiyorum ve bahsettigim cila islemini tum sacima yapiyorum. Normalde tum tupu kullanirim. bu sefer fildisi ile boyamak gibi bir hata yaptim ve duzeltme oldugundan yarim tup yetti.

Acici + nevacolor 11/10 iyidir.

Kizillik olmuyor.

Eklentiler

• 2016-02-17 12.45.10.webp
    2016-02-17 12.45.10.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 51
Eki Görüntüle 1775312 Eki Görüntüle 1775311 Kizlar ben bundan 1 ay once saclarimi kullu koyu sari yapma hevesiyle kuafore gittim. Ama oryelin etkisiyle kullu boya sacimdaki turunculugu kapatamadi ve hurrem kizilina dondum :KK43: ;(
Okulda sanki insanlarin bakip gulustugunu hissediyorum ve 1 aydir psikolojim yerlerde. Inanmayacaksiniz ama projemle ilgilenemiyorum, eve kapanacagim nerdeyse.
Artik 1 ay doldugu icin (sacim yipranmasin diye bekledim) yarin kalkar kalkmaz kuafore tekrar boyaticam.
Ama ne renkle boyamasi gerek, o bana soruyor 8.1 mi 9.1 mi diye, anlamiyorum ki bu turunculuk nasil kapanir?
Fikriniz varsa yarin sabahtan once lutfen yazin cok yardimci olursunuz.
Kendi sac resmimi ekledim, bir de istedigim rengi ekliyorum.
Arada pek fark göremedim. Bence boş yere üzüyorsun kendini

Kullu acik sarinin ustune kizillik olmaz da grimsi olma sansi var. Öykü serterinki gibi.

Benim orjinal rengim siyah, roflenin ustune kullu kumral yesil olmustu ve dibim gelince geri sariya dondum. Benim kizarmasin da kimin kizarsin :KK70:

Ben herhangi bir marka acici aliyorum. 4 tl falan zaten. Iki kutu ondan. 9luk 3 sise oksidanla birlestirip tum kafama suruyorum. Dipten basliyorum. Acilinca yikiyorum ve bahsettigim cila islemini tum sacima yapiyorum. Normalde tum tupu kullanirim. bu sefer fildisi ile boyamak gibi bir hata yaptim ve duzeltme oldugundan yarim tup yetti.

Kizillik olmuyor.
Renk çok güzell saçınızın bayıldımmm.Bende yeni boyadım saçım yandı galiba platin rengi isterken bir ton koyusu oldu galiba :KK53:

O rengi tutturmak için fazla heveslenme derim.Küllü renk nedense kuaförlerin pek beceremediği bir şey.
Biraz kendi saç tonunla da alakalı olabilir.Ben artık pes ettim,yabancıların saçlarının küllüye daha yatkın olduğuna inanmaya başladım.

Renk çok güzell saçınızın bayıldımmm.Bende yeni boyadım saçım yandı galiba platin rengi isterken bir ton koyusu oldu galiba :KK53:

Bende de yipranma var.
Su sivi sac kremlerinden her gun surmezsem citilesiyor su an.
Kesicem muhtemelen ama cok normal cok oynadim sacimla.

Bende de yipranma var.
Su sivi sac kremlerinden her gun surmezsem citilesiyor su an.
Kesicem muhtemelen ama cok normal cok oynadim sacimla.
Sonuna kadar diren bence kestirme konusunda :KK53: Saç konusunda bayagı tecrybelisin kesin bilirsin ama ben suan organik zeytinyagını elimin dayanacagı şekilde ısıtıp saçıma suruyorum ve jelatinle sarıp bir saat bekliyorum o güçlendiriyor toplar sanırım zamanla :KK200:

Kizillik olmuyor.

belki biliyorsunuzdur ama yazmak istedim. bende sizin gibi açıyorum ama açıcı uygulamadan birkaç saat önce saçıma hindistan cevizi yağı sürüyorum. özellikle diplere ve uçlara vıcık vıcık olmadan hafifçe yediriyorum. bu sayede saçım yıpranmıyor.
kk.da saç topiğinde okumuştum paylaşayım dedim.

Back
X