Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Derdim saçlarım :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ahh bu saçlarr ahh bendede dökülmee var ne yapsam olmuyo :(

stresten kesinlikle uzak dur doğru saç döküyor. bir de şampuanını değiştirme bir şampuan al hep aynısını kullan sık değiştirirsen o da saç döküyor. saç dökülmesi için olan şampuanları al düzleştiriciyi bırakman iyi olmuş canım inş. güzel saçlara kavuşursun

Kızlar merhaba,

başıkta da belirttiğim gibi derdim saçlarım. 2 yıldır dönemsel olarak devam eden bir dökülme vardı. geçen yıl solgar ve bitkisel şampuan kullanarak dökülmemi durdurmuştum, bu dönem sırasında düzleştiriciyi de hayatımdan çıkarmıştım. ama yine de saçlarımda bir gürleşme olmamıştı. Şimdi son bir aydır felaket bir dökülme var saçımda ve çok ama çok azaldı saçım. özellikle bir haftadır her duş sonrası ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çünkü avuç avuç geliyor elime :14:

doktora gittim testlerim yapıldı ve hepsi normal strese bağlı dedi ama bu böyle devam edicek mi ya ne yapacağımı şaşırdım . bir haftadır medobiocomplex-k kullanıyorum işe yarar mı bilmiyorum. bir de saçlarımı 6 aydır hiç kestirmedim ve uzamıyorda hiç. kızlar bu dökülme konusuna çare bulan var mı ? Ne olur birşeyler diyin çok korkuyorum

geçmiş olsun benimde 6aydır durdurak bilmeden dökülüyor okadar zor durum ki anlıyorum seni benim boyadan sonra oldu 2haftadır duzenli olarak novorcin placenta dökülen saçlar için olanını kullanıyorum sadece çok çabuk yağlandırıyo yumuşacık yapıyor saçımı dökülmem azaldı ama bu şampuandan sonra konazol medikal şamp.kullanıyorum bende kepek var çünkü . çok şampuan değiştirme bence ben öle yptım çok kepek oldu.birde ben aylarca mecitefendi sarımsaklı şamp.kullandım 10 bitkisel yağ içeren dökülmemi azalttı ama bırakınca dha çok döküldü bu şampuanlarnda böle dezavantajı var sanırım bide yağ içeren şeyler bana iyi gelmiyo çok uzun vadede kullanınca gözenekleri tıkadığını duydum nekdar doğru bilemem.

bemiks ampul karışımını denedim ve bana hiç yaramadı inatla devam ettim ama yok daha çok döküldü :( zeytinyağını denemek istiyorum ama daha da dökülür diye korkum var :( saç kestirmek de çözüm değil sanırım değil mi?

çözüm değil :( belimi geçen saçlarımı ensemde kestirdim ki çok pişmanım dökülme aynı oluyor sadece boyu kısa olduğu için azmış gibi saıyorsun :(

Var !!
Tamamen olmasa bile büyük ölçüde faydasını gördüm ve saçlarım 8 ayda falan bi karış kadar uzadı ve gayette bakımlı duruyor her gün yıkıyor olmama rağmen....
Bioblas şampuan kullandım içine bademyağı çamterebentin kattım her yıkamamda devam ettim.
Bi ara turplu su yaptım baya uzattı bakımda yaptı bi gün kokusu tıkadı ve bıraktım..
Kafama estiğinde badem yağını saçıma sürüyorum..
Birde bemiks ampulde katmıştım şampuanıma..
Yumurta sarısı sürdüm zeytinyağı falan daha yeni yeni toparladı kendini..
Dökülme var ama olması gerektiği ölçüde

Birde unutmadan badem sütü kullandım oda çok çok çok çok iyi
Yumuşacık yapıyor parlatıyor bakımını yapıyor :)
En etkili çözüm hangisi peki sence benimde aşırı dökülüyor ve saç diplerinde minik yağ bezeleri var kaşıntı yapıyor ve saçlarım bakımsız görünüyor badem yağı dıştan sonra sürü yorum ama sanki faydası yok gibi bu turp suyunu nasıl uyguluyorum??

En etkili çözüm hangisi peki sence benimde aşırı dökülüyor ve saç diplerinde minik yağ bezeleri var kaşıntı yapıyor ve saçlarım bakımsız görünüyor badem yağı dıştan sonra sürü yorum ama sanki faydası yok gibi bu turp suyunu nasıl uyguluyorum??

Diplerdeki yağ bezeleri seboreik dermatit olabilir.
Ama iyi durulamamaya veya uzun süre yıkamamakla da ilgili olabilir.
Dibin çabuk yağlanan cinstense eğer onu kurutmaya yönelik şampuanlar kullanabilirsin

Ben çok uzun yıllar saç dökülmesi problemi yaşayan biri olarak size önereceğim tek şey doktora gitmenizdir. Şimdi kullanılan ilaçlar çok faydalı. Saç dökülmesinin türlü türlü sebepleri var. Eğer ailede saçı dökülen aslında tam kelimesiyle kel birisi yoksa, anne veya baba veya birinci dereceden akraba, belkide bir takım eksikliklerden dolayı saçınız dökülüyordur. Buna da doktor karar verecektir. Eğer genetikse bu durumda da aslında dökülmeyi yavaşlatacak önlemler alıyorlar. Ben örneğin genetik bir dökülme yaşıyorum ve on yıldır doktorun verdiği ilacı kullanıyorum. Eğer doktora gitmeseydim sanırım şimdi kel kalmıştım.

Kızlar merhaba,

başıkta da belirttiğim gibi derdim saçlarım. 2 yıldır dönemsel olarak devam eden bir dökülme vardı. geçen yıl solgar ve bitkisel şampuan kullanarak dökülmemi durdurmuştum, bu dönem sırasında düzleştiriciyi de hayatımdan çıkarmıştım. ama yine de saçlarımda bir gürleşme olmamıştı. Şimdi son bir aydır felaket bir dökülme var saçımda ve çok ama çok azaldı saçım. özellikle bir haftadır her duş sonrası ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çünkü avuç avuç geliyor elime :KK14:

doktora gittim testlerim yapıldı ve hepsi normal strese bağlı dedi ama bu böyle devam edicek mi ya ne yapacağımı şaşırdım . bir haftadır medobiocomplex-k kullanıyorum işe yarar mı bilmiyorum. bir de saçlarımı 6 aydır hiç kestirmedim ve uzamıyorda hiç. kızlar bu dökülme konusuna çare bulan var mı ? Ne olur birşeyler diyin çok korkuyorum
Neden boyle seyler alip paranizi bos yere harciyorsunuz. Alin hakiki zeytinyagini icine bepanten ampul. Badem yagi argan yagi karistirin saciniza maske yapin. Bunu gecr yapin sabah yikayin en guzeli bu hemde dogal. Hem parlatiyor hemde besliyor bakim yapiyor.

Neden boyle seyler alip paranizi bos yere harciyorsunuz. Alin hakiki zeytinyagini icine bepanten ampul. Badem yagi argan yagi karistirin saciniza maske yapin. Bunu gecr yapin sabah yikayin en guzeli bu hemde dogal. Hem parlatiyor hemde besliyor bakim yapiyor.
En doğrusu doktora gitmek. Bu konuda ısrarcıyım.

Back
X