• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim saçlarım

Alweer

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
1.378
698
323
kızlar konuyu buraya açıyorum çünkü acil yorumlara ihtiyacım var.Profesyönel fön makinası almak istiyorum fönsan ve etap en çok tercih ediliyor sanırım , fakat şu iyon özelliği kafama takıldı.İyonlu olanlar daha mı iyi acaba böyle bir alet mi alsam bilemedim.Profesyonel hiç bir fön makinesinde bu özelliği göremedim ben nekadar gerekli kararsız kaldım😒

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hadi kızlar aranızda iyonlu fön makinası kullanan hiç mi yok

Bence gereksiz. İyonlu düzleştirici almıştım pek bir farkı yoktu eminim fön makinelerinde de öyle ciddi bir farkı yoktur...

Bence gereksiz. İyonlu düzleştirici almıştım pek bir farkı yoktu eminim fön makinelerinde de öyle ciddi bir farkı yoktur...

banada gereksiz gibi geliyor aslında eğer çok işe yarasaydı tüm kuaförletin kullandığı makinelerde iyon özelliği olurdu ama yinede kararsızım.Bir makine var turbobella 150 tl şuan ve iyon özelliği var diğer tarafta ise 70-80tl olan etap ve fönsanlar var.Fiyat farkı yarı yarıya kızlar.Almışken iyi birşey alayım diyorum ama boşu boşunada 150 tl vermeyeyim.

Ciddi anlamda bir fark olmasa da yine de az zarar veriyor ..
sanırım siz iyonlu makine kullanıyorsunuz saçınızda nasıl bir fark oluyor acaba?Forumda bir konuda okuduğum kadarıyla saçı yağlandırıyormuş ama benim saçım zaten çok kuru ve kalın telli.

Iyonu bilmem ama ben etap kullaniyorum. Cok memnunum. 60 tlye aldim.

kuafördeki gibi oluyor mu saçınız birde kullanımı kolaymı acaba ben fönümü kendim çekeceğim

kızlar konuyu buraya açıyorum çünkü acil yorumlara ihtiyacım var.Profesyönel fön makinası almak istiyorum fönsan ve etap en çok tercih ediliyor sanırım , fakat şu iyon özelliği kafama takıldı.İyonlu olanlar daha mı iyi acaba böyle bir alet mi alsam bilemedim.Profesyonel hiç bir fön makinesinde bu özelliği göremedim ben nekadar gerekli kararsız kaldım😒

benim fön makınem de profesyonel ve ıyon ozellıgı var arçelıkten aldım 1 hafta oluyo
saçlarım uzun kurutması 1 dakıka surmuyo ve hıc kabartmıyo parlaklık ve yumuşaklık verıyo ıyon ozellıgı gercekten işe yarıyo
duzleştırıcısını de aldım mukemmel yumuşacık yapıyo onun da ıyon ozellığı var

sanırım siz iyonlu makine kullanıyorsunuz saçınızda nasıl bir fark oluyor acaba?Forumda bir konuda okuduğum kadarıyla saçı yağlandırıyormuş ama benim saçım zaten çok kuru ve kalın telli.

Ben bunu kullanıyorum. Benim saçımda kuru ama ince tellidir. Bundan memnunum.Hiç kullandınız mı ?
Bunun maşası da var bende.
Maşasını bir kere kullandım .Kalıcı bukleler yapıyor..İyonlu olup olmadığını bilmiyorum hiç anlamam bu işlerden..
Ama saçlarımda herhangi bir yağlanma olmadı..

$REMINGTON-S3500-SAC-DUZLESTIRICI-230-DERECE__66886603_1.webp

ben de iyonlu bi fön makinası almıştım kabartmıyor saçı diye duyduğum için, pek değil nerdeyse hiç farkını göremedim...

Ben bunu kullanıyorum. Benim saçımda kuru ama ince tellidir. Bundan memnunum.Hiç kullandınız mı ?
Bunun maşası da var bende.
Maşasını bir kere kullandım .Kalıcı bukleler yapıyor..İyonlu olup olmadığını bilmiyorum hiç anlamam bu işlerden..
Ama saçlarımda herhangi bir yağlanma olmadı..

Eki Görüntüle 1167501
geçen ay saçım boyadan dolayı kurumuştu ve şekil almıyordu evdeki fön makinam sinbo ve saçımı kabarık bırakıyor diye arayışa girmiştim.Burada remington için yapılan övgülü uorumları okuyunca aynı gün sipariş ettim shine therapy 8500 aldım sadece 4 kez kullandım aldığıma çok pişmanım saçım kırıldı ve yandı oysa almadan önce kestirmiştim uçlarını.Daha taksitleri var ama asla kullanmayı düşünmüyorum

hadi kızlar aranızda iyonlu fön makinası kullanan hiç mi yok

iyon özelliği pek bir işe yaramıyor siz kuaförlerin kullandığı makinalardan alın o yeter size ben trina kullanıyorum çok memnunum üstelik saçlarım çok zor şekil alır ama harika fön çekebiliyorum bu makinayla

yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar ama hala karar veremedim bu fön makinesi oldukça ilgimi çekiyor yanında seramik fön fırçası ve vigosu hediyeymiş kargo ücretide yok.Benzerini 70-80 tl ye almak varken buna 150 tl vermeye değermi acaba?$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403614429.638062.webp

iyon özelliği pek bir işe yaramıyor siz kuaförlerin kullandığı makinalardan alın o yeter size ben trina kullanıyorum çok memnunum üstelik saçlarım çok zor şekil alır ama harika fön çekebiliyorum bu makinayla
yorumunuzu şimdi okudum benim saçım çok kuru ve hafif dalgalı sıradan fön düzlüyor ama kabarık kalıyor deste gibi olmuyor.Trinayı nerden aldınız acaba?

yorumunuzu şimdi okudum benim saçım çok kuru ve hafif dalgalı sıradan fön düzlüyor ama kabarık kalıyor deste gibi olmuyor.Trinayı nerden aldınız acaba?

ben ankarada yaşıyorum ankarada sıhhıye de kuaför malzemeleri satan yerlerden bulabilirsiniz benim saçlarımda aynen sizin tarif ettiğiniz gibi kuru kabarık ve tuhaf düzensiz dalgaları olan bir saç. bir de elseve mucize yağ kullanıyorum fön öncesi mutlaka deneyin derim. makina olarak babylissi de tavsiye etmişlerdi ama ben trina almış bulundum babyliss daha da iyiymiş, gerçi trinadan da memnunum ben.

saç düzleştirici kullanıyor musunuz peki?

saç düzleştirici kullanıyor musunuz peki?

evet geçen ay remington aldım ve saçım mahfoldu kırıldı ve yandı düzleştiricinin saçı yaktığını biliyordum ama shine therapy birde iyi marka olunca heveslendim

evet geçen ay remington aldım ve saçım mahfoldu kırıldı ve yandı düzleştiricinin saçı yaktığını biliyordum ama shine therapy birde iyi marka olunca heveslendim

muhtemelen saçlarınızı korumadan kullanmışsınız ya da bakım yapmıyorsunuz ben 3 yıldır her gün en düşük 180 ısıda düzleştirici kullandım ama saçıma bir bebeğe bakar gibi bakıyorum düzleştirici öncesi ısı koruyucu ürünler kullanıyorum saçlarımda düzleştiricinin olumsuz bir etkisi olmadı. eğer kuaför malzemeleri satan bi dükkana giderseniz bir de düzleştirici bakın derim çünkü ordakiler gerçekten çok farklı oluyor

Back
X