Sivilceli Ciltler Derdim sivilce problemi resimli :((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
1 senedir yüzüm cok kötü oldu özelliklede yazın güneş yüzünden berbat hale geldi. Sivilceler hic dinmek bilmiyor ama iri ve koca iltihapli degil resimde görüldüğü gibi kızarık kücük sivilcelerle dolu yuzum hafiften uclari beyazliyor ellesemde ellenesemde ayni.Siyah nokta olusuyo ve gözeneklerde sürekli genişliyo :KK43: Doktora gittim hep aynı ilaclar bynzaminc imex sivex felan . Pahalı ürünlerde kullandım vchy clarins lancome garnier hicbiri faydalı olmuyor. Napıcam ben alerjik oldugunuda dusunuyorum . Benim gibi cildi olan varmı siz ne önerirsiniz sizce bu sivilceler başka birseydenmi kaynaklı cildimde karma cilt. Dermatologlar ise yararmı özelden gidipte iyilesen varmı kızlar :KK43:(

Eki Görüntüle 1219754
merhaba geçmiş olsun Acnemax sivilce kremiyle sivilcelerinizden bir gecede kurtulabilirsiniz. Üstelik memnun kalmazsanız da %100 para iade garantisi var. daha detaylı bilgi için;
http://www.xticaret.com/xticaret/?2067_83089

Benim cildim çok kötüydü senin cildinin inan öyle çok aşırılığı yok :) zoretanin güzel ilaç ben çok faydasını gördüm inatçı sivilcelerimde. Şimdi sadece çoğunluk gibi T bölgede birazcık siyah noktalarım var :) dert etme inşallah geçer

Benim cildim çok kötüydü senin cildinin inan öyle çok aşırılığı yok :) zoretanin güzel ilaç ben çok faydasını gördüm inatçı sivilcelerimde. Şimdi sadece çoğunluk gibi T bölgede birazcık siyah noktalarım var :) dert etme inşallah geçer
resimdeki çok zaman önceki hali sorasında çok daha kötü oldu hem sivilce hem iz oldu ilaçları 1 haftadır kullanıyorum yavaş yavaş azalıyor gibi ellemiyorumda tutuyorum kendimi :D

sivilceler için çam katranı bire bir bence birde onu dene kuzenim mardin sabun evinden sipariş etti ve kullandı şuan yüzü tertemiz :)

Lr micro siver set kullan canim cook faydasini gorursun durum cok ciddi degil eger ilgilenirsen yardimci olurum cok daha kotu durumda olanlar cozum buldu

11136773_570407526433090_6232173951943195624_n.webp

Back
X