Bimdekini ben denemiştim hiç beğenmedim söylemeden geçemeyeceğim. Gayet yazılan gibi yaptım fazla bile pişirdim ama yumurta kokuyordu bildiğin :44: yiyemedim attım hep. Yine de yarın alıp bi deneyin belki siz beğenirsiniz.
ben sürekli alıyorum ,canım çektikçe buzluktan çıkarıp pişiriyorum ,ben hiç koku almadım şimdiye dek ,üstelik hamileyim ve kokulara hassasım.mikrodalgada pişmesi lazım ve fazla pişmeyecek ,o zaman kek olur zaten.
Ben de mikrodalgada pişirdim zaten. Sadece deneyimimi paylaştım. Konu sahibi kendi bilir, alır beğenir ona yumurta kokmaz seve seve pişirir.
bende deneyimimi paylaştım,amaç yardımcı olmak,sakin ol !
Güzel birşey düşünmüşsünüz hemde çok tatlı ve hoş olur. Ancak sufle sıcakken içinden çikolatası akar,soğudukça içide pişer diye biliyorum ben. Hatta bir yerde yemiştim sıcacık gelmişti ondan meraklanıp bende denedim. Senin önceden yaptığın muhtemelen doğrudur fakat beklettiysen ya da soğuttuysan ondan içi akıcı olmamıştır.
Bende bi keresinden videoya bakarak yaptım.
Benim sufle oldu browni
Bende yedirdim browni diye
Bimdekini ben denemiştim hiç beğenmedim söylemeden geçemeyeceğim. Gayet yazılan gibi yaptım fazla bile pişirdim ama yumurta kokuyordu bildiğin :44: yiyemedim attım hep. Yine de yarın alıp bi deneyin belki siz beğenirsiniz.
vall benim suflede oyle :)) ici pisiyor acaba unu fazlami geliyor yada fazlami tutuyoruz firinda
Ben galiba çok tutmuştum.
Ama o zamanda dışı pişmemiştir dur 1-2 dk daha pişsin diye diye tutuyoruz sanırım
Size tavsiyem öğrenci mutfağı sitesindeki tarife göre yapmanız mükemmel oluyor kesinlikle deneyin,yaptıgımda herkes bayılmıstı baya övgü almıstım :)
aynen disi pissin derken icide pisiyor..cok ince bir cizgi var orayi gecince batiyor tatli..
tarifi internet üzerinden aldım ama hangisiydi şimdi net hatırlamıyorum, fakat işin püf noktası pişirme süresi. yanlış hatırlamıyorsam 7 dk gb bişeydi,1 dk fazla tutsan içide pişiyormuş. zamanlama ayarı çok önemli, hatta o kadar güzel olmuştu ki üstüste 3 4 defa yapmıştım.yok canim hic sogutmadim ciktugi gibi firindan kestim ama icude pismis.senin tarif nasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?