derdim : taşınmak

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.629
22.589
598
Arkadaşlar hepinize mutlu haftasonları : )

Şimdi önceden konu açmıştım zaten kararımı verdim Ankaraya taşınıcam atama evrakımın gelmesini bekliyorum bir iki ay sürer muhtemelen Şimdi ben evrak gelince istifa edicem sonra Ankarada ev bulucam daha sonra burdaki eşyalarım için nakliyat firması bulucam bir de lojmanda kalıyorum o yüzden çık hızlı halletmem lazım daha önce hiç taşınmadım nasıl yapıcam hiç bilmiyorum tavsiyeniz varsa alabilir miyim Hoppa

sizce önce işe başlayıp sonra mı ev tutayım yoksa önce ev mi tutsam kafam karışık :s

ayrıca ; Ankarada yaşayanlarınızdan ya da bilenlerinizden ev konusunda fikir istiyorum nerelerden tutabilirim kiralar nasıl ?

çok soru sordum ama bir el atarsanız sevinirim :KK52:

Arkadaşlar hepinize mutlu haftasonları : )

Şimdi önceden konu açmıştım zaten kararımı verdim Ankaraya taşınıcam atama evrakımın gelmesini bekliyorum bir iki ay sürer muhtemelen Şimdi ben evrak gelince istifa edicem sonra Ankarada ev bulucam daha sonra burdaki eşyalarım için nakliyat firması bulucam bir de lojmanda kalıyorum o yüzden çık hızlı halletmem lazım daha önce hiç taşınmadım nasıl yapıcam hiç bilmiyorum tavsiyeniz varsa alabilir miyim Hoppa

sizce önce işe başlayıp sonra mı ev tutayım yoksa önce ev mi tutsam kafam karışık :s

ayrıca ; Ankarada yaşayanlarınızdan ya da bilenlerinizden ev konusunda fikir istiyorum nerelerden tutabilirim kiralar nasıl ?

çok soru sordum ama bir el atarsanız sevinirim :KK52:

İşyeriniz ve işyerinize ulaşım şekli önemli ankara kocaman şehir
İşinize yakın oturmanız avantaj
Şimdiden muhit belirleyin, önceden gelip (mesela 1 hafta) ev gezip tutma şansınız olursa direkt temizliğini yaptırıp eşyayı getirirsiniz

İşe başlamadan halledin ki elektrik su doğalgaz internet aboneliğinizi falan ayarlatın

Ulus merkezi bir yer .. heryerden tek araçla ulaşım sağlayabilirsiniz ...

Maddi durumunuz nasıl olacak bilmiyorum ..

Çankaya tarafları pahalıdır ama güzel yerlerdir , Yenimahalle de eski yerleşim yeridir ve güzel bir muhittir.. gerçi şimdi herkese göre değişir bu tarz konular ..

Ama iş yeriniz belli ise siz internetten kiralık evlere bakıp , bir hsonu gelip gözünüzle görüp 1-2 aya kadar da halledin bu işi :)

Yeni yer yeni iş çok güzel olur umarım , ben heyecanlandım sizin adınıza :)

İşyeriniz ve işyerinize ulaşım şekli önemli ankara kocaman şehir
İşinize yakın oturmanız avantaj
Şimdiden muhit belirleyin, önceden gelip (mesela 1 hafta) ev gezip tutma şansınız olursa direkt temizliğini yaptırıp eşyayı getirirsiniz

İşe başlamadan halledin ki elektrik su doğalgaz internet aboneliğinizi falan ayarlatın
iş yerim ulusta ve servisle gidip gelmeyi düşünüyorum

Ulus merkezi bir yer .. heryerden tek araçla ulaşım sağlayabilirsiniz ...

Maddi durumunuz nasıl olacak bilmiyorum ..

Çankaya tarafları pahalıdır ama güzel yerlerdir , Yenimahalle de eski yerleşim yeridir ve güzel bir muhittir.. gerçi şimdi herkese göre değişir bu tarz konular ..

Ama iş yeriniz belli ise siz internetten kiralık evlere bakıp , bir hsonu gelip gözünüzle görüp 1-2 aya kadar da halledin bu işi :)

Yeni yer yeni iş çok güzel olur umarım , ben heyecanlandım sizin adınıza :)

ayy çok teşekkür ederim : ))

inşallah güzel olur

ben açıkcası yeni ve güzel bir ev istiyorum bütçe olarak da 800 -900 ü çok aşmak istemiyorum aslında çok şey istiyorum sanırım : D

Aslında eryamanı tavsiye edecektim ama ulusa uzak biraz gerçi eryaman heryere uzak:) servisle gidip gelecekseniz düşünün derim yinede.
Hahah evet ben eryamanda oturuyorum
Ankara merkeze gidecek olanlar "ankaraya iniyorum" diyorlar
Gerçi servis güzergahında olunca sıkıntı olmaz ama trafik çekmek zorunda kalınır

Aslında eryamanı tavsiye edecektim ama ulusa uzak biraz gerçi eryaman heryere uzak:) servisle gidip gelecekseniz düşünün derim yinede.
Eryamanı düşünüyorum aslında işe gidip gelirken sorun olmaz da sosyal hayatımı çok kısıtlar mı acaba iş dışında gece dönüş falan ulaşım nasıl bilmiyorum

inşallah güzel olur

ben açıkcası yeni ve güzel bir ev istiyorum bütçe olarak da 800 -900 ü çok aşmak istemiyorum aslında çok şey istiyorum sanırım : D

Valla 1+1 de oturuyorum güvenlikli otoparklı bi site 850
Yalnız yaşayacaksanız güvenliğe önem verin bence

Elinizde para var mı birikmiş? Ev tutmak, taşınmak vs. masraflı oluyor. Belki eşyalı da bakabilirsiniz. Beyaz eşyanız var mı kullandığınız?
biriktiriyorum üç beş var birşeyler

keşke eşyalarım olmasa da eşyalı tutsam ama malesef hepsi var yani taşımak zorundayım o açıdan malesef : (

inşallah güzel olur

Çok şey değil , valla insan mutlu huzurlu olduğu evde oturmak ister .. tek yaşayacaksan 1+1 , 2+1 evler bulursun bu fiyatlara ...

Ama yeni ama eski belli olmuyor o işler :) Batıkent taraflarına da bakabilirsin ama metroya yakın olsun :) orda çok fazla yeni yeni binalar var

Bir arkadaş Eryaman demiş ama gerçekten Eryaman uzak , iş açısından servisle gelir gidersin ama başka zamanlarda dışarı çıktığında gidiş gelişler zulüm olur ..

Eryamanı düşünüyorum aslında işe gidip gelirken sorun olmaz da sosyal hayatımı çok kısıtlar mı acaba iş dışında gece dönüş falan ulaşım nasıl bilmiyorum
Biraz düzeldi yeni belediye başkanından sonra
Metroya yakın oturursanız gece 1 e kadar var metro
Otobüs de var ama ben tercih etmem
Sakin bi semt, ankaranın merkeze yakın yerleri bana çok üst üste sıkışık geliyor
Çayyolu tarafı çok güzel ama pahalı
Eryaman memur kesimin ve beyaz yakalıların tercih ettiği bi yer gibi. Seviyoruz ;)

Çok şey değil , valla insan mutlu huzurlu olduğu evde oturmak ister .. tek yaşayacaksan 1+1 , 2+1 evler bulursun bu fiyatlara ...

Ama yeni ama eski belli olmuyor o işler :) Batıkent taraflarına da bakabilirsin ama metroya yakın olsun :) orda çok fazla yeni yeni binalar var

Bir arkadaş Eryaman demiş ama gerçekten Eryaman uzak , iş açısından servisle gelir gidersin ama başka zamanlarda dışarı çıktığında gidiş gelişler zulüm olur ..

Biraz düzeldi yeni belediye başkanından sonra
Metroya yakın oturursanız gece 1 e kadar var metro
Otobüs de var ama ben tercih etmem
Sakin bi semt, ankaranın merkeze yakın yerleri bana çok üst üste sıkışık geliyor
Çayyolu tarafı çok güzel ama pahalı
Eryaman memur kesimin ve beyaz yakalıların tercih ettiği bi yer gibi. Seviyoruz :KK66:

işte ben de iş dışındaki durumdan korkuyorum çok yerimde durmam açıkcası : )
zaten sizlerin de dediği gibi metroya yakın olması önemli gibi bu durumda
bir de şu başkentray güzergahı nasıl hanımlar ?

O zaman kesinlikle daha merkezi yerlere bakın
Eryaman fazla sakin ve uzak

Ankaray ı diyorsun sanırım .. emek , Bahçeli tarafları bence Harika :)

Cebeci tarafları biraz sana sıkıntı olabilir diye düşünüyorum

Back
X