derdim : taşınmak

ay taşınamadım malesef sadece eevi tuttum : D
Hayırlı olsun
Aslında en büyük mesele o
Gerisini taşıma firmalarıyla anlastiginizda 2 saatte hallediyorlar
Ama dediğim gibi siz kolileme islemine başlayın şimdiden üzerlerine neler olduğunu yazarsınız
Hem giderken hem yerleşmeye başladığında kolaylık oluyor

Hayırlı olsun
Aslında en büyük mesele o
Gerisini taşıma firmalarıyla anlastiginizda 2 saatte hallediyorlar
Ama dediğim gibi siz kolileme islemine başlayın şimdiden üzerlerine neler olduğunu yazarsınız
Hem giderken hem yerleşmeye başladığında kolaylık oluyor

peki firma seçerken nelere dikkat etmeliyim sizce

İnternet yorumlarindan bakmistim ben öncelikle daha önce oraya taşınmış insanlar varsa onlara sorun en iyi onlar biliyor

Ve bir de sizin yaninizda Ankaraya taşınan biri olursa aynı kamyonu iki kişi paylaşmayı düşünün eşya azsa ciddi fiyat farki oluyor

Batıkentte tuttum ne diyorsunuz kızlar ?

biraz zor buldum evler kapış kapıştı bekara da vermek istemiyorlar zor oldu benim için :KK70:

Bekara ev vermeme meselesi çok yıpratıcı cidden. Ben bu evimi bulana kadar göbeğim çatlamıştı, tuttuğumda öğrenciydim. Öğrenciyim falan deyince pavyonda çalışıyormuşum gibi davranıyorlardı, niyeyse. Ailem ev sahibiyle görüşmüştü de öyle tutabilmiştim, hala da çıkmıyorum kadının evinden sağ olsun sonradan kızı gibi benimsedi.

Eheheh hayırlı olsun diyecektim kendi derdimi döktüm hee bıdı bıdı. Hayırlı olsun güzel bence Batıkent. Metroya yakınsa da evin rahat rahat gider gelirsin. :)

Ayni sehirde 3. Evimdeyim. Kesinlikle daha once sirketle calisanlarin yorumlarina bakin. Guzel sarsinlar esyalarinizi. Yoksa kullanilmaz hale getirebiliyorlar. Montaj esnasinda mutlaka baslarinda durun. Dolabimin surgusunu mahvetmislerdi benim. Yorumlar onemli kisaca. Kolilerinizi yapinca uzerine mutlaka not dusun ve yerlerine biraktirin. Hangi kolide ne var bilin. Hatta ben son evime tasinirken mutfak malzemelerini ayri bir gunde getirtmistim. Kucuk bi pikapla. Once orayi yerlestirmistim. Sonra mobilya falan gelmisti. Ama sehir ayni diye tabi. Siz farkli sehire gidiyorsunuz. Mutlaka yazin kolilere. Isiniz daha kolay olur.

Bekara ev vermeme meselesi çok yıpratıcı cidden. Ben bu evimi bulana kadar göbeğim çatlamıştı, tuttuğumda öğrenciydim. Öğrenciyim falan deyince pavyonda çalışıyormuşum gibi davranıyorlardı, niyeyse. Ailem ev sahibiyle görüşmüştü de öyle tutabilmiştim, hala da çıkmıyorum kadının evinden sağ olsun sonradan kızı gibi benimsedi.

Eheheh hayırlı olsun diyecektim kendi derdimi döktüm hee bıdı bıdı. Hayırlı olsun güzel bence Batıkent. Metroya yakınsa da evin rahat rahat gider gelirsin. :)
Teşekkür ederim şekerim :)
Ankarada ev bulmak hakikaten meşakkatli bir daha olsa taşınmam o kadar yani evli olcan memur olcan ohoo

Konu sahibi 800 tl kira düşünüyorm demiş. Arkadaşlar bahçeli, dikmen, aydınlıkevler önermiş :)) bahçelide o fiyata bodrum kat anca. Dikmende o fiyata dikmenin gecekondu mahallesinde bile yoktur. Ha bodrum kat okey. Aydınlıkevlerde 2+1 giriş kat bulunabilir, minimum 20 yıllık binada.

Back
X