• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim tembellik

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
123
32
evet sabahtan belli kahvalti sofrasını bile toplamadım deli gibi dolaşıyorum evde..canım hiç bişey istemiyo iki aylık tatilin üstüne ev işi ağır geliyo...iş yapmıyorum ama icimde rahat deği kalmak istiyorum onu da beceremiyorum
canım sıkılıyo :(

ben de hamileyken oyleydim extra bi tembellil vardi. zaen 16. haftamda okul tatil olmustu. eylulde iki hafta seminere gittim. sonra dr. 32. haftada riskten dolayi tekrar rapor yazdi. kisaca full evdeydim doguma kadar ve full tembeldim. simdi kizim on aylik ohh ii yapmisim o zamanlar hic pisman degilim. vucut enerji topladi herhalde :-)

evde misin sürekli evde çok kalınca öyle oluyo ya, herkes çok vaktin var her işi yaparsın diye düşünüyo ama tam tersi miskinlik basıyo

Ben de simdi istemeye istemeye is yapicaktim evde, sehpalari kaldirirken belimi incittim, iki seksen yatiyorum. Zaten niyetim yoktu is yapmaya bu da bahane oldu:KK48:
Havalardan bence ya, bi anda kapali havaya alisamadim ben, guzel gunesli gunlerden sonra.

evde misin sürekli evde çok kalınca öyle oluyo ya, herkes çok vaktin var her işi yaparsın diye düşünüyo ama tam tersi miskinlik basıyo
sürekli evdeyim ama daha 1hafta oldu tatilden döneli.iki ayın üstüne geldim.boya işlerim vardı büyük temizlik bitti çok şükür ama kalkıp bi evi toplayamiyorum :(

Ben de simdi istemeye istemeye is yapicaktim evde, sehpalari kaldirirken belimi incittim, iki seksen yatiyorum. Zaten niyetim yoktu is yapmaya bu da bahane oldu:KK48:
Havalardan bence ya, bi anda kapali havaya alisamadim ben, guzel gunesli gunlerden sonra.
:-D çok yaşa yaa ne güldüm :))

Okulundan geldim üstümü değiştirdim tv izliyorum...Ama mutfak kahvaltıdan kalma. Dağınıklık var çamaşırlar kuRumuş ama toplanmiyor 3 gündür..... bi haftadır süpürge yapmadım sadece banyo tuvalet temizliyorum sabah ise gitmeden.....daha yazacaktim da usendim boşver dursun hersey yaparsın bi ara

Okulundan geldim üstümü değiştirdim tv izliyorum...Ama mutfak kahvaltıdan kalma. Dağınıklık var çamaşırlar kuRumuş ama toplanmiyor 3 gündür..... bi haftadır süpürge yapmadım sadece banyo tuvalet temizliyorum sabah ise gitmeden.....daha yazacaktim da usendim boşver dursun hersey yaparsın bi ara

yanlışlıkla benim evi anlatmışsın :-)

O kadar tatilin üstüne okula gitmeye üşeniyorum ev işi olsa ne yapardım bilemeyeceğim :KK43:

:KK70::KK70::KK70:

Kız hava güneşli olsaydı da, bu havada temizlik mi yapılır gezmek varken derdin. :rolleyes:

@ Konu sahibi : Yapsam mı yapmasam mı diye sorgulamadan işe girişin; ev temizlenip açılmaya başladıkça onu da halledeyim, bunu da diye şevk gelecektir.

Kız hava güneşli olsaydı da, bu havada temizlik mi yapılır gezmek varken derdin. :rolleyes:

@ Konu sahibi : Yapsam mı yapmasam mı diye sorgulamadan işe girişin; ev temizlenip açılmaya başladıkça onu da halledeyim, bunu da diye şevk gelecektir.
Aynen oyle, gezmekten eve aksam girilecekti o zaman, ne isi ne yemegi:KK53::KK48:

Back
X